Briljante printables om je leven makkelijker te maken -
16/02/2015


Als ik ergens blij van word, dan zijn het wel printables. Niet alleen ben ik verslingerd aan mooie printable quotes, maar ook uitprintbare lijstjes vind ik echt een té leuk alternatief voor dat ietwat saaie kladblok. De meest briljante printables om je leven makkelijker te maken, vind je hier. Benieuwd?

Speciaal voor alle food & health lovers: de Menu + Excercise Planner. Hoewel ik zelf meer het ‘ik-eet-waar-ik-nú-zin-in-heb’-type ben (wat meestal resulteert in pasta bolognese), is dit natuurlijk wel dé ideale manier om je maaltijden van de komende week vooruit te plannen. Dit voorkomt niet alleen een hoop impulsieve vreetbuien, maar ook flink wat gekibbel in de supermarkt met vriendlief. En ja: als 50 squats op je printable genoteerd staan for everyone to see, dan zul je er toch écht aan moeten geloven. Oh, the benefits of social shaming.

Iedere dag sporten, meer groenvoer in je menu óf gewoonweg liever zijn tegen je omgeving wanneer het maandelijkse feestje is aangebroken. Er zijn genoeg redenen om een nieuwe gewoonte aan te willen leren. Deze printable helpt je hiermee op weg. Je hebt precies een menstruatiecyclus om je state of mind te veranderen. Coincidence? I think not. | Staat al een heel lange tijd die droomreis naar [vul hier jouw droomstemming in] op de planning, maar lukt het je niet om te sparen? Waag je dan aan deze 52 Week Savings Challenge. Iedere week leg je een steeds groter bedrag in. Binnen een jaar heb je €1,378 gespaard. En ja: daar kun je behoorlijk veel leuke dingen mee doen.

Natúúrlijk heb je geen speciale printable nodig om een to-do lijstje te maken, maarrr…. Het maakt je dagelijkse takenlijst wel net dat beetje leuker. Mijn favoriete printable to-do list vind je hier, afkomstig van een -jawel- mommy blog. Juist de “Treat yourself to a glass of wine – Very Important”, maakt dit lijstje natuurlijk he-le-maal af. | Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het meestal verdomd lastig om alle ‘gebruikersnaam-wachtwoord’-combinaties te onthouden die ik ooit hebt aangemaakt. Het was dan ook een klein ‘Hallelujah’-moment, toen ik deze speciale printable tegenkwam om al je wachtwoorden te noteren. Zeer belangrijke note to self: niet laten rondslingeren.

Wat is jullie favoriete printable?

Categorie: Life and Love


1 reactie


    30 september 2015

    oLSyue Thank you for your article.Thanks Again. Cool.