Things that made my week... #148 -
07/02/2015


Eerlijk is eerlijk: deze week gaat niet echt de boeken in als de beste week uit mijn leven. Toch zijn het vaak deze stomme momenten, die de hardste lachbuien opleveren. Echt. Deze week werd de lantaarnpaal voor ons huis omver gereden, overwon ik mijn angst voor wellness resorts en werd ik vereeuwigd in het ‘Grappige Anekdotes’-schriftje van mijn huisarts. Benieuwd?

  • Ik: “Wat heb jij dit weekend gedaan?” Zus: “Een lesje body pump én zumba. Jij?” Ik: “Ik heb een Nutella – Kaneel rol gemaakt” *stilte* “En opgegeten.” Verschil moet er wezen.
  • Dat een vrachtwagen de lantaarnpaal voor je huis omver rijdt en ervandoor gaat. Uiteraard resulteerde dit in een real life soap, waarin mijn moeder en ik afwisselend de wacht hielden bij het raam om de gevluchte vrachtwagen en de daaropvolgende politie in de gaten te houden. Moeder: “Ik ben niets nieuwsgierig, maar ik wil wel alles weten.” Ik: “Doe je make-up maar alvast goed mam, voordat ze straks wat vragen komen stellen.” #excitementinthesuburbs
  • Mop van de week: “Weet je wie de allereerste iPad ooit heeft?” *neemt tijd om na te denken* “Calimero!” (Jeweetwel: ei-pet). Extreem fout, maar ik kwam de daaropvolgende minuten dus écht niet meer bij.
  • Dat je alle horrorverhalen die je ooit hebt gelezen over sauna’s opsomt, wanneer je samen met je vriend deze voor het eerst in jaren betreed. Dit werd me uiteraard niet in dank afgenomen.
  • Dat je je oprecht afvraagt of jij en je vriend per ongelukkig hebben omgewisseld van behandeling en jij nu de sportmassage krijgt, in plaats van de ontspanningsmassage. Auwch!
  • Gelukkig maakte de masseur het goed door me te complimenteren met mijn berenbadjas. #swag
  • Een moeder naast me in de wachtkamer: “Ik krijg op Instagram allemaal volgverzoeken van mensen die ik niet ken. Die ken ik niet, en die ken ik niet, en die….” Dochter: “Dat ben ik!” Moeder: “Echt waar?!”
  • Wanneer ik bij de huisarts een spiraaltje laat zetten en vanuit mijn ooghoeken een schoenlepel spot. Ik: “Hangt daar nou een schoenlepel?” Huisarts: “Jazeker” Ik: “Dus als het niet lukt, dan ga je me daarmee te lijf?” De dokter kwam niet meer bij en vertelde dat ze een schriftje bijhield met ‘grappige anekdotes’ die in de praktijk plaatsvonden. En ja: daar kwam ík nu in te staan. Awesome.

Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

Categorie: Personal


0 reacties