Things that made my week...#15 -
16/04/2011


  • Gespankt worden door een 6-jarige. Het overkwam een vriendin toen ik met haar in een restaurant naar de wc ging en we daar aan de praat raakten met een 6-jarige. ”Zo, jij bent een bofkont dat je als eerste bent”, zei mijn vriendin. Het meisje zei ”Ja” en sloeg vol met haar hand op mijn vriendin’s kont. We kwamen niet meer bij!
  • Op het werk hebben we een mierenplaag en de insectenspray is op. Wat doet Femke? Ze dood ze met een aansteker. Ik voelde me naderhand zooo schuldig.
  • Ben je B.O.B. aan het luisteren kom je een bord van ”wie is de BOB?” tegen. Dan springt het nummer over op Telephone van Lady Gaga en bij het stukje ”I ain’t got no service in the club you see see” zie ik weer een bord met ”CC”. Ik begin een beetje bijgelovig te worden…
  • ”Je hoeft geen hoge hakken mee te nemen op vakantie” Maar…maar :( Wanneer begrijpt iemand dat hakken echt mijn eerste levensbehoefte zijn?
  • In één middag een paper voor Engels van 1000 woorden schrijven. Pfff…ik stel nooit meer iets uit.
  • Dan sta je als eerste in de rij bij een verkeerslicht en dan laat je de lesauto afslaan zodra het groen is. Twee keer achter elkaar. Embarassing!
  • Stress toen mijn zus begin deze week een aantal dagen in het ziekenhuis kwam te liggen met klachten die leken op een hersen- of hartinfarct. Een bloedonderzoek en MRI-scan wisten dit uit te sluiten, maar dit nooit meer…
  • Nu heeft ze waarschijnlijk een of ander vaag virus. Maar dit mogen ze in Nijmegen nog gaan uitzoeken. O:)
  • ‘s Morgens op 14 april op tijd opstaan -bye bye beauty sleep!- om de leukste items van de H&M conscious collection uit te kunnen kiezen. Blijkt dat ze dit keer alles wél ruim op voorraad hebben. Had ik me liever nog een keer omgedraaid…
  • Het aantal keer hulp geboden aan een buitenlandse toerist: 14 (yes, seriously!) Toch maar een carrière switch maken naar toerisme?

Categorie: Personal


11 reacties


    16 april 2011

    Zo leuk om te lezen! :D



    16 april 2011

    idd, superleuk om te lezen! x



    16 april 2011

    Dit maakt echt jouw blog Femke, altijd superleuk om te lezen. Keep going!



    16 april 2011

    echt altijd super leuk om te lezen! en haha dat 1e.



    16 april 2011

    Haha die eerste!



    16 april 2011

    Interessant om te lezen weer, wel sneu voor je zus, hoop dat ze gauw weer OK is en dat ze kunnen uitzoeken wat het is :)



    17 april 2011

    Haha leuk om te lezen & die eerste is echt grappig ! xx



    17 april 2011

    Haha dit moet je blijven doen, erg leuk!



    17 april 2011

    Haha, altijd leuk om te lezen!
    Alleen wel vervelend voor je zus.



    17 april 2011

    Superleuk om te lezen!
    x



    17 april 2011

    Geweldig geschreven! :p
    x