Things that made my week...#13 -
02/04/2011


  • Een student bij Sociolinguïstiek  ”Nou meneer, ik keek keek toevallig gisteren een film over de 17e eeuw en….” Schatje, zoiets doe je niet toevallig.
  • In het gebouw waar ik werk heb je een kroeg én een poolcentrum zitten: wel erg creepy als je op dezelfde woensdagavond, precies dezelfde omzet hebt. Zelfs de cijfers na de komma weken niet van elkaar af. Spooky!
  • ‘s Ochtends een liedje op de radio horen, die je vriendje dan die middag uit het niets zingt. ”Ik had ‘m al de hele dag in m’n hoofd zitten”. Dubbel creepy!
  • Met mijn vriend naar Burger’s Zoo geweest, waar het door de regen zo rustig was dat we in totaal misschien maar 30 mensen zijn tegen gekomen.
  • We kwamen er wel achter dat daar niet de baby Ijsbeertweeling zat (namelijk in Rhenen), vandaar dat mijn vriend als troost voor mij een kleine ijsbeerknuffel had gekocht. Aaaw!
  • College valt uit, je mag een ander onderdeel voor school verschuiven naar een eerder tijdstip én je haalt met een beetje rennen de trein. Hoezo geluk?
  • Tijdens mijn ruim twee uur tussenuur weer op bezoek gegaan bij mijn oma in Tilburg.
  • En dan ga je in één week drie keer terug naar je oude middelbare school: één keer om enquêtes af te nemen, nog een keer om naar de school musical te kijken en als afsluiting nog één keer om een interview af te nemen. Misschien stiekem toch een beetje heimwee?
  • Na een avondje stappen in ‘s Hertogenbosch met de taxi naar huis en er op het einde achter komen dat er een vrouw achter het stuur zat. Vond ”hem” al zo’n rare stem hebben…
  • Buiten hardlopen met m’n zus. Ik ben haar halverwege echt gaan uitschelden toen ze me bleef aansporen om door te rennen. IK KAN NIET MEER! Maar uiteindelijk ben ik natuurlijk toch doorgegaan…*trots*

Categorie: Personal


5 reacties

    Anonymous

    2 april 2011

    haha,
    ik heb ook zo iets raars mee gemaakt:
    ik tweette een zinnetje uit en toen hoorde ik dat mijn beste vriendin dat liedje in een solo optreden die avond moest zingen! en dat wist ik echt nieet! wel echt creepy, haha!
    ik heb je blog trouwens ontdekt via cosmogirl
    en ik vind hem echt suuuuper leuk!
    xoxo



    2 april 2011

    lovely blog :)
    Love Lois xxx

    http://lisforlois.blogspot.com/



    2 april 2011

    Erg leuk om te lezen weer :D Haha, grappig van die taxi en wat goed van je dat je niet opgaf bij het hardlopen, ga zo door :D



    3 april 2011

    Hoi Femke, wil even zeggen dat je blog leuker is dan ooit, je schrijft heel grappig en ik vind elk artikel leuk om te lezen :) xx Emma



    4 april 2011

    Dit vind ik altijd het leukst om te lezen (:
    xx