Things that made my week...#1 -
08/01/2011


Ach laten we gewoon weer bij #1 beginnen, als we toch een nieuwe start maken.

  • ”Misschien moet je een gat in je broek maken en daaraan een trechter en tuinslang verbinden”, een fijne suggestie van iemand in college. Jup; Femke heeft wéér een blaasontsteking.
  • Na vijf tentamens gehad te hebben in de afgelopen drie weken (en op deze manier niet echt een vakantie te hebben gehad) heb ik nu écht geen zin meer in die zesde.
  • Het ene moment heb je op zaterdag niks, het volgende moment heb je drie verschillende (leuke!) mogelijkheden. Typisch gevalletje van een luxe probleem :)
  • Met moeder en zus gezellig uit lunchen gaan bij Broodje Apart, een restaurant waar voornamelijk mensen met een licht verstandelijke handicap in dienst zijn. Door een briefje van vijftig te geven bij betaling had m’n moeder bijna acute overspanning bij een werkneemster bezorgd; ja dat was even lastig. ”Doe dan ook niet zo moeilijk mam!”
  • Smsje krijgen van een vriendin om 6.30; ze stond te vroeg bij de bushalte, had geen sleutel bij zich, het regende en…”Noooo! M’n IPod is leeg :(” Goed begin van de ochtend.
  • En dan kom je er even achter dat de crème die je dagelijks op je gezicht smeert vroeger werd gebruikt voor de uiers van koeien. Ach, het spul werkt goed. Lang leve de ”koeientietencreme”!
  • Heb je dat ook ooit meegemaakt dat je langer dan de rest staat te wachten bij de bus, maar deze de deuren pas opent bij de minder lang wachtenden? Oké dat kan zo’n chauffeur ook niet ruiken natuurlijk. Maar dan vind ik het wel weer heel lief dat een jongen met een buiging en handgebaar me toch als eerste in laat stappen. Wat een gentleman!
  • En of mijn IPod Classic mijn goede mood aan kon voelen speelde deze achter elkaar mijn favoriete nummers Firework van Katy Perry en Dynamite van Taio Cruz af!
  • Samen met mijn BFF op vrijdagavond achter de bar staan!
  • En diezelfde avond een aantal irritante zestienjarige jongetjes eruit laten trappen, die zelfs na waarschuwingen, met kartonnetjes naar je hoofd blijven gooien. You are dismissed!

Categorie: Personal


11 reacties


    8 januari 2011

    Leuke post!
    Ik volg je ;)



    8 januari 2011

    Super blog! Jouw styl is leuk! xxxx



    8 januari 2011

    Leuke post!
    Bedankt voor het volgen en voor je comment:D
    it makes my day!

    xox



    9 januari 2011

    lovely blog!! ^-^

    katslovefashion.blogspot.com



    9 januari 2011

    Dit vind ik altijd echt geweldig om te lezen, haha!



    9 januari 2011

    Superleuk!!!

    En ik vind je Lay-out echt supermooi!

    x



    9 januari 2011

    Leuk lijstje!
    x



    9 januari 2011

    Echt weer heel leuk om te lezen! Ik hoop dat hier nog véél van komen :) Ik heb jullie trouwens getagd!



    9 januari 2011

    Good! I like!
    ANGELA DONAVA
    http://www.lookbooks.fr



    15 januari 2011

    Haha leuke post :)



    16 april 2016

    Leuke blogpost! Je schrijft leuk