Canei sippen uit reageerbuisjes, Michelin-waardige sushi eten en een heuse mini-carrièreswitch als professioneel zeepmaker. Gisteren waande ik me even een celebrity tijdens het event van We PR en Miss Publicity. Benieuwd wat ik allemaal heb ontdekt tijdens het Lifestyle Lab?
We werden verwelkomd met een heerlijk warm kopje Ginger Love, waar celebs a Sting en Moby schijnbaar een moord voor doen. Aldus, de geruchten in de wandelgangen. Mijn ‘geen alcohol’-regime gooide ik vervolgens overboord toen ik deze schattige reageerbuisjes spotte, waarin de nieuwste smaken van Canei ‘Frizini’ waren geschonken. Peach, strawberry, apple… Uit ‘professionele overwegingen’, moest ik ze natuurlijk allemaal proeven. En hé: met slechts 8,5% alcohol was ik echt niet meteen teut hoor. Echt niet.
Iets waar Justine en ik al vanaf onze treinreis vanuit Brabant naar uitkeken: sushi! We konden ons enthousiasme dan ook niet bedwingen toen de rij bij Umami by Han wat was ingeslonken (Lees: ‘Er staat nu geen rij. RENNUH!’. Heel chic.). Natúúrlijk wilden we alles proeven. Toch sloeg ik de derde ronde vriendelijk af. De sushi was heerlijk hoor, maar echt bizar vullend. En dat wil wat zeggen voor een die hard sushi-eter als ik.
Tussendoor gingen we nog kijken bij C. Cosmetics and Care die allerlei make-upproducten verkopen geheel op basis van natuurlijke ingrediënten. Mijn favoriet is absoluut deze Hurraw lip balm, gemaakt van grapefruit, gember en eucalyptis (voor degene die te lui is om de foto goed te bestuderen ;-). Nóg een raw-product waar ik héél vrolijk van wordt: Lovechock. Een candy bar zonder gluten, suiker en (hoera!) melk. Chocolade dat je dus -bijna- schaamteloos mag eten.