Things that made my week... #159 -
25/04/2015


Things that made my week

Nog één nachtje slapen en dan ga ik na Bali. Wiehoe! Deze week droeg ik de allerduurste Swarovski-ketting óóit, herontdekte ik een heel schattig filmpje van een 15-jarig zingende ik en spotte ik prinses Beatrix in Amsterdam (ECHT!). Benieuwd?

  • Wanneer ik na vijf jaar de mensen terugzie bij wie ik een maand lang in India verbleef en de vrouw mij in onverstaanbaar Engels in de wangen knijpt. Ik, wanneer we weglopen: “Fijn. Zie ik haar na vijf jaar terug, noemt ze me dik.” Vriendin begint te lachen: “Ze had het over je mooie make-up!” Ik: “Oooooh.” *is opeens weer helemaal blij*
  • Twee meiden verzuchtend tegenover mij in de trein wanneer ze naar een reclamebord staren. Meisje 1:  “Bali… Daar zou ik ook weleens heen willen.” Meisje 2: “Ik ook!” Ik doe stiekem vreugdedansje van binnen: Ik. Ga. Zondag!
  • Een superschattig filmpje terugvinden van mijn beste vriend en ik die samen ‘She Will Be Loved‘ zingen tijdens een repetitie. Inclusief bloopers en een joelende grote zus op het einde. Cute!
  • Met je mobiel in je hand paniekerig zoeken naar je mobiel in je tas. Zo’n dag.
  • Wanneer mijn vader en vriend samen naar de bioscoop gaan. Vader: “We gaan vanavond onderhandelen over de bruidsschat.” Vriend: “Als ik je in Indonesië voor twee olifanten kan verhandelen, dan krijgt je vader er ook één.” Fííííííjn. (Persoonlijk vond ik dat ik toch wel minstens drie olifanten waard was).
  • In de allerleukste lift, aller tijden staan. Whaa!
  • Wanneer ik bij Amsterdam Centraal snel oversteek voor een kleine limousine. Justine: “Hé, kijk is naar dat nummerbord.” Ik: “Wat moet ik zien dan?” Justine: “AA… Dat is toch van het Koninklijk Huis?” Ik: “Dat weet ik niet…” *kijkt nog eens goed en ziet opeens een héél hoog kapsel* “… Hé. Is dat niet prinses Beatrix?!” Justine: “WAAR?!” Yep. Ze was het écht. En iedereen was zo druk met z’n eigen ding dat niemand in de gaten had dat ze voorbij reed. Bizar!
  • Een ketting dragen van €699. Dat voelt echt een stuk minder fabulous wanneer je je bedenkt dat het zweet me aan alle kanten uitbrak vanwege de warme lampen waardoor de diamanten beter tot z’n recht kwamen.
  • Om 12 ‘s nachts precies mijn vriend bellen voor zijn verjaardag. Hij zei dat hij het lief vond, maar zijn ondertoon klonk meer als: WHY ARE YOU DOING THIS TO ME?

Wat was jullie hoogtepunt van afgelopen week?



30 reacties


    25 april 2015

    Bali wauw, ik kan me je vreugde dansje zo goed voorstellen! Ik ben er vorig jaar geweest en wil nog iedere dag terug. Have fun!



    25 april 2015

    Wat schrijf je dit toch leuk iedere keer! :) Heel veel plezier op Bali! Goede vlucht én geniet!



    25 april 2015

    Whaa, zo vet dat je Beatrix gezien hebt, tof man! En dat filmpje, echt super schattig, dat einde vooral met je zus :) Fijn dat je zo’n toffe week hebt gehad, fijne dag vandaag!



    25 april 2015

    Hahaha weer leuk !



    25 april 2015

    Hahaha, dit blijft grappig! Mijn hoogtepunt was dat ik een keertje heb geblogd op school en het heb durven vertellen aan de klas, moest ooit eens een keertje gebeuren. Dus bij deze :)


    Femke - Youniqueblog

    25 april 2015

    Wauw, wat goed!!



    25 april 2015

    Haha! Weer heel erg leuk om te lezen, Femke!



    25 april 2015

    Haha leuk weer! Moet nog steeds lachen om het Bea momentje. :’)



    25 april 2015

    Leuke week heb je gehad! En ik wens je echt heeeel veel plezier in Bali! Geniet ervan, daar is het echt heerlijk weer en wij hebben regen op koningsdag.. oneerlijk, haha. Liefs,



    25 april 2015

    Haha je vriend en vader zijn wel grappig samen!



    25 april 2015

    Zo herkenbaar! Zo ben ik ook een keer Maxima en de prinsesjes tegen gekomen… Geniaal Femke! Veel Liefs


    Milou

    25 april 2015

    Mijn hoogtepunt was dat ik gisteren een stuk gefietst heb en geholpen heb met de sportdag van mijn zusje. Na zeven maanden in een rolstoel was dit een gigantische stap vooruit.
    Die spierpijn neem ik maar even voor lief :)

    Veel plezier op Bali!


    Femke - Youniqueblog

    25 april 2015

    Wauw, wat ontzettend knap van je. Heb echt waan-zin-nig veel respect voor je! X



    25 april 2015

    Je mobiel zoeken terwijl je hem vast hebt, is heel herkenbaar! Veel plezier in Bali!



    25 april 2015

    Dat filmpje dat je zingt is echt leuk en je zingt ook echt heel goed! Kan je nog steeds zo mooi zingen?

    x


    Marre

    25 april 2015

    Hahaha, deze artikels zijn altijd zoo grappig :’). Veel plezier in Bali! En je laat ons als je terug bent toch wel weten hoe het was he ;)



    25 april 2015

    Ahh het komt steeds dichterbij hihi, zo leuk!<3 Heel tof dat je prinses Beatrix tegenkwam!
    X Emma



    25 april 2015

    Haha wat een leuke rubriek! :) Vooral de onderhandelingen voor de bruidsschat, daar heb ik echt mee gelachen en ik kon mij er al iets bij voorstellen :) Veel veel veeeeel plezier in Bali! :D Liefs! x



    25 april 2015

    Ik vind dit zulke leuke artikelen! En super leuk dat je Beatrix hebt gezien :)
    Liefs,



    25 april 2015

    Leuk jullie even gezien te hebben! En bizar duur hè die ketting? Hij is niet eens ‘echt’, maar wel echt een kunstwerkje! Veel plezier op Bali. Bali is de bom! Vergeet niet bij Potato Head langs te gaan, superleuke tent in de buurt van Seminyak.



    25 april 2015

    Haha dat laatste puntje :D wel lief van je!



    25 april 2015

    Bea spotten doe je ook niet elke dag! Hihi. Mijn hoogtepuntje was toch wel dat ik m’n schoolkwartaal weer met een voldoende heb af kunnen sluiten, pfff. Pak van m’n hart. Héél veel plezier op Bali, ik kijk uit naar je mooie verhalen! <3



    25 april 2015

    Jaaa Bali! Have fun!



    26 april 2015

    Wat een leuk artikel weer, grappig dat niemand de mini limo heeft opgemerkt haha.



    26 april 2015

    Wat gaaf dat Trix ineens voorbij kwam! Toch een beetje jammer dat iedereen zo met hun eigen ding bezig is en dat sommige dingen dus niet meer opvallen.



    26 april 2015

    Ohhh bijna ga je, lekker hoor! En gefeliciteerd met de verjaardag van je vriend! Hier in Indonesië maak je te veel hoogte punten mee, heerlijk! Al enig idee waar je allemaal naartoe gaat? Misschien komen we elkaar wel toevallig tegen, in ieder geval GENIET!


    Femke - Youniqueblog

    26 april 2015

    Jaaaa, zou superleuk zijn! We verblijven in ieder geval in Sanur ;-)



    26 april 2015

    Dat super schattige filmpje willen we allemaal graag zien volgens mij :)



    30 april 2015

    Wat een leuke dingetjes! Ah, mn telefoon in mn hand hebben en dan gaan zoeken… herkenbaar



    30 september 2015

    Fado1j Thanks for the blog.Really looking forward to read more. Keep writing.