Things that made my week...#150 -
21/02/2015


Woehoe! Na een week als een kluizenaar te hebben geleefd, ga ik vandaag met mijn (jarige!) beste vriendin op pad. Deze week hadden mijn moeder en ik telepathische krachten, ben ik de belichaming dat ieder wetenschappelijk feitje zijn uitzondering heeft en liet ik mezelf schrikken. Knap, hè? 

  • Wanneer ik vanuit de kamer van mijn vriend een vreemd geluid hoor: “Liet je nou een scheet?” Vriend: “Nee, ik was aan het zingen… Bedankt.”
  • Wanneer mijn vader pleit voor het feit dat mijn moeder geen mobiel meer nodig heeft. Moeder: “Je vader denkt dat we telepathisch met elkaar verbonden zijn. Zullen we het even proberen?” *moeder buigt hoofd naar beneden en zet hier haar vingers tegenaan* “Femke, wat stuur ik nu?” Ik, terwijl ik mijn hoofd naar voren buig en mijn vingers hier tegenaan zet: “Volgens mij iets wat ik niet hardop mag zeggen…” Moeder: “JA! HET WERKT!” *vader slaakt licht geïrriteerde zucht* 
  • Dat je bijna een hele aflevering van Pretty Little Liars hebt geladen en dan per ongeluk het tabblad wegklikt. NOOO!
  • Als mijn vriend en ik op zondagavond aan het overleggen zijn om nog een avond te gaan carnavallen. Ik: “Je kan ook morgenavond nog gaan” Vriend: “Ik ga liever vanavond, dan ben ik er meteen vanaf.” Ik: “Nou… Dat is een gezellige instelling.”
  • Dat je aan je moeder aan het vertellen bent, dat de lamp in je kamer kapot sprong toen je hem aanzette – en dat precies op dat moment ook de lamp in de keuken kapot springt wanneer je de schakelaar omzet. Vervolgens mocht ik dus geen enkele schakelaar meer in huis aanraken. 
  • Ik: “We zijn vandaag 4,5 jaar samen!” Moeder: “Gecondoleerd.”
  • Wanneer je op de radio hoort dat uit onderzoek is gebleken, dat je meer koopt als je honger hebt. Zelfs kleding. Vriend: “Behalve in jouw geval. Als jij honger hebt, loop je altijd strontchagrijnig de winkel uit.” Guilty.
  • #GoudvisGeheugenProblems: Een video opzetten via YouTube om je drie seconden later kapot te schrikken als er muziek uit je laptop opdoemt. I kid you not.
Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

Categorie: Personal


0 reacties