De Blog Bijbel - Voor Beauty Chicks & Shopaholics -
04/02/2014


Maak maar ruimte op je nachtkastje, want mijn vriendin Carlijn heeft een boek geschreven die iedere (beginnende) blogger móét lezen: De Blog Bijbel. Nee ze predikt geen saaie leuzen als ‘Gij zult iedere dag posten’, maar geeft hands on  tips en tricks om jouw blog nóg beter te maken. Kan dat? Jawel!

Van handige apps en de ins and outs van je statistieken begrijpen (help!) tot hoe daadwerkelijk geld te verdienen met je blog en dé ultieme tips van de grootste bloggers du jour (Mascha! Teske! Annemerel!). Ook niet onbelangrijk: dit boek is geïllustreerd door Emmi Ojali – die ook onder andere verantwoordelijk is geweest voor de illustraties van Dear Fashion Diary. Heel cool! Vind je jezelf al een blogger know it all? Dan is dit boekje minstens net zo leuk voor je bloggende zusje, fashionable nichtje of je beauty addicted buurmeisje. Pfiew! Dat jaarlijkse ‘originele verjaardagscadeautje’-dilemma is bij deze dus fixed.

de blog bijbel recensie
de blog bijbel recensie
de blog bijbel recensie
Dit boekje kost slechts €10,- en is te koop bij AKO en Bol.com. Hebben!



1 reactie


    14 december 2017

    […] Het boek stond al vermeld in Fashionista’s Blogazine, Spits, Linda en Grazia én heel veel lieve bloggers schreven er over. Het allerleukste: de leuke Instagrampost en tweets met foto’s van meiden […]