De allerleukste vlogkanalen om je zondag mee door te komen -
05/07/2015


Favoriete vlogkanalen

Hoewel ik eerst totáál niets van vlogs begreep (lees: waarom zou je je hele leven op film vastleggen?), krijg ik er steeds meer plezier in om deze te bekijken. Sterker nog: ik verkies zelfs sommige vlogs boven het kijken van Pretty Little Liars. Deze vlogkanalen wisten mijn favoriete serie van de troon te stoten.

Hans & Shifra 1
Hans & Shifra – Dit kanaal staat bovenaan mijn favorietenlijstje. Het is gewoon té leuk om naar de altijd vrolijke Shifra te kijken (Echt. In het echt is ze minstens net zo leuk!), en de humor van Hans is werkelijk onvervangbaar. Gek, maar waar: als ik in een dipje zit, denk ik gewoon even aan deze ‘scène’ en ik schiet meteen weer in de lach. Met glanzende bijrol van hun cute hondje Charlie ( “Hé Charlie, even de aandacht nu!”).

Rutger
Rutger– Oké. Als ik kijk naar de doelgroep die hem altijd (huilend!) bestormen, dan ben ik volgens mij één van de oudere kijkers van dit kanaal, maar écht: ik vind Rutger (ofwel: Furtjuh) zó leuk. Op zijn tweede kanaal deelt hij vooral veel vlogs, gevuld met scherpe opmerkingen. Wanneer ze bijvoorbeeld een fanfare volgen op weg naar de nieuwe attractie (Baron 1898!) van de Efteling: “Ik vind die muziek wel erg vrolijk voor een dodenmars”. #stayfurbulous
Meghan
Meghan Rieks
– Met kopjes als ‘recently quotes as ‘midly entertaining’ by her mom’ en ‘to document the days I don’t wear sweatpants’, moge het duidelijk zijn dat Meghan bomvol zelfspot zit. Vooruit. Haar vlogs zijn wel enórm Amerikaans (lees: too much hysterie), maar toch kan ik enorm om haar lachen.

Anna Nooshin
Anna Nooshin
– Zoals jullie weten ben ik sinds haar boek On Top, helemaal fan van Anna Nooshin. Hoewel haar vlogs wel altijd wat aan de lange kant zijn (lees: 20 minuten), zijn ze wel ontzettend leuk om te volgen. Niet alleen omdat ze héél cute is, maar ook vanwege haar (toch wel) héél bijzondere leven (Tripjes naar New York en Japan? Natúúrlijk.). Oh: ook een must-follow als je niet houdt van overdreven hysterie ;-)

Kijken jullie weleens vlogs? Wie zijn jullie favorieten?

Categorie: Fun
Tags: , ,


38 reacties


    5 juli 2015

    Ik vind de vlogs van Anna Nooshin geweldig! ;)



    5 juli 2015

    Haha, bij het openen van dit artikel dacht ik: Net wat ik nodig heb. Maar nu blijkt dat ik ze allemaal al ken.. Ik ben nog op zoek naar leuke vloggers die niet zo bekend zijn..
    Liefs



    5 juli 2015

    Furtjuh!!! De rest volg ik niet! Ik vind vlogs ook heel leuk om te kijken :)



    5 juli 2015

    Ik kijk echt heel veel vlogs! Meghan Rienks vind ik ook onwijs leuk. Haar vlogs van afgelopen vlogmas zijn zo grappig. Ik kijk voor de rest, pointlessblog, zoella, tanya burr, vloggloss en nog veel meer!

    x



    5 juli 2015

    Ik ken alleen de eerste twee. De vlogs van Hans&Shifra kijk ik ook altijd als ik me niet zo top voel. Een dikke glimlach gegarandeerd na het kijken, haha! Ik begreep eerst ook niks van vlogs maar ik kan het ook steeds meer waarderen nu. Ik vind het leuk!



    5 juli 2015

    Anna Nooshin staat ook in mijn top lijstje! Verder kijk ik eigenlijk alleen maar engelse vlogs. Maar ik ben er nog niet enorm dol op



    5 juli 2015

    Zien er leuke vlogkanalen uit! Ik kijk eigenlijk niet zo vaak vlogs meer, maar als ik er kijk zijn ze van Anna of Hans & Shifra! X



    5 juli 2015

    Leuk lijstje al zou ik vlogs niet verkiezen boven PLL ;) Ik ga eens kijken naar Anna haar vlogs.



    5 juli 2015

    Ik vind de vlogs van Hans en Shifra ook erg leuk!



    5 juli 2015

    HAHA! Ik moet zo lachen om je tekst! Dankjewel lieve Femke voor je support! En dat je zo graag onze vlogs kijkt. Echt heel, heel leuk! Ik moet stiekem een beetje bekennen dat ik zelf geen echte Nederlandse vlogger vlog, maar ik wel sporadisch video’s kijk. Rutger ga ik straks even kijken! Al een paar keer voorbij zien komen op YouTube, maar nog nooit aangeklikt. En ik ben heel benieuwd naar Meghan, die lijkt mij leuk! Zelf kijk ik veel de Shaytards en Ellie and Jared. Ik vind het zo leuk om gezinnen te volgen! Af en toe kijk ik ook Sam and Nia, Pointlessblogvlogs (stiekem ook voor jongere doelgroep, maar ik vind hem zo leuk!) en More Zoella. Goed, nu duik ik de zon in, bij de eerste wolk ga ik Rutger of Meghan kijken! Liefs!



    5 juli 2015

    Hans en Sifra zijn echt groot favoriet hier! Van mij mogen hun wel elke dag vloggen haha!



    5 juli 2015

    Wat een leuk artikel! Ik snapte vlogs eerst ook helemaal niet, maar ik begin het ook steeds leuker te vinden! Ik ken de meeste van dit lijstje wel al, maar ik kijk nooit hun vlogs, dat ga ik toch maar is proberen!



    5 juli 2015

    Ik kijk niet zo heel vaak naar vlogs..Althans, niet op dit moment. Ik heb van die fases: de ene keer lees ik veel blogs en de andere keer kijk ik veel vlogs. Ik vind die van Anna en Mascha dan leuk.



    5 juli 2015

    Leuk! :) Ik vind de Shaytards altijd leuk, guilty pleasure. Of niet guilty eigenlijk, ik voel me er niet schuldig over.



    5 juli 2015

    Ik vind het heerlijk om vlogs te kijken, vooral die van Anna Nooshin.



    5 juli 2015

    Helemaal vergeten te zeggen; ik blijf smelten wanneer ik je super schattige case zie!



    5 juli 2015

    Ik wist helemaal niet dat anna ook vlogt, ik ga haar kanaal meteen eens opzoeken.



    5 juli 2015

    Ik volg nog niet zoveel bloggers dus ik kende deze kanalen nog niet. Ik ga ze zeker eens bekijken!



    5 juli 2015

    Komt dat even mooi uit, lekker vlogs kijken tot ik straks moet werken :D



    5 juli 2015

    Meghan Rieks kende ik nog niet



    5 juli 2015

    Anna volg ik met veel plezier en de vlogs van Shifra & Hans kijk ik ook regelmatig. Maar ik volg over het algemeen veel Engelse vloggers, die zijn vooral mijn favoriet. Meghan vind ik echt té overdreven haha, inderdaad heel Amerikaans. Niet echt mijn ding. Claire Marshall vind ik daarentegen wel echt fantastisch.

    Liefs,
    Pauline



    5 juli 2015

    Ohh de eerste drie ken ik helemaal niet! Dankje voor het delen. Ik ga die kanalen eens even bekijken



    5 juli 2015

    Leuk! Ik volg ze toevallig ook allemaal :)



    5 juli 2015

    Ik begrijp totaal wat je bedoelt met Amerikaanse hysterie en toch kijk ik met liefde naar Meghan! Ik kende Anna Nooshin en Hans & Shifra nog niet, ga daar zeker een kijkje nemen, thanks for sharing! <3



    5 juli 2015

    Leuke selectie! Ik kende er al een paar :)



    5 juli 2015

    Wat leuk! Ik was zelf ook enthousiast aan het vloggen geslagen alleen toen kwam ik er tijdens het editen achter dat ik de allerleukste knuffelsessie met mijn konijn verticaal ipv horizontaal had gefilmd! Het beeld kan wel gedraaid worden maar dan is maar 50 procent van het beeld te zien… Onder het mom van “ik zoek later wel even uit hoe ik dat goed moet doen” staan de beelden nog steeds ongeedit op mijn computer :'(



    5 juli 2015

    Ik volg vooral Engelse vloggers en dan is Louise van A Sprinkle of Glitter mijn favoriet!

    Enne ik vlog zelf ook dagelijks ^^ Even een klein stukje schaamteloze zelfpromotie!!



    5 juli 2015

    Sorry.. ik ben walgelijk ongeduldig! Opeens stond het er twee keer! Hoezee



    6 juli 2015

    Leuk deze post. Ik ga deze vlogs ook bekijken. Eerlijk gezegd weet ik niet zo goed meer welke vliggers goed zijn. Er zijn er veel te veel. Maar nu ik je rijtje zie hierboven heb ik zin om vlogs te bekijken.



    6 juli 2015

    Ik volg ze allemaal niet. Ik weet wel dat Anna sinds pas is begonnen. Misschien toch maar even checken haha.



    6 juli 2015

    Ik ben niet zo’n vlog-kijker eigenlijk, behalve als ik me verveel, haha. Ik kijk wel graag naar de filmpjes van Anna Nooshin (en Furtjuh, stiekem). Meghan Rieks kende ik nog niet, even uitchecken! X



    6 juli 2015

    Jaaaa, Anna Nooshin is zo leuk – en Rutger ook hoor. Voor de rest vind ik Vloggloss oftewel Mascha ook heel leuk en Yvonne van LifeOfYvonne is ook leuk. Oh ja en Monica Geuze. Haha, er schiet ineens van alles te binnen, oeps.



    7 juli 2015

    Leuk artikel! Sinds een tijdje ben ik ook een fanatieke vlogkijker (hoe snel dat gaat?!) en volg ik inderdaad ook Anna en Furtjuh! Hilarisch. Andere favorieten zijn Annemerel en Croco Jill!



    13 juli 2015

    Ik kijk eigenlijk nooit vlogs. Vooral de vlogs van Anna lijken me erg interessant!



    15 juli 2015

    Jaa Hans & Shifra volg ik ook! :) leuk koppel!



    30 september 2015

    JDQBDI Really enjoyed this blog post.Really thank you! Will read on



    30 september 2015

    G8jxcD Thanks-a-mundo for the blog article.Really thank you! Cool.



    1 oktober 2015

    I simply want to mention I am just all new to weblog and truly loved this page. Probably I’m want to bookmark your blog . You certainly have outstanding articles and reviews. With thanks for revealing your blog site.