Whaaa! Ik heb mijn blogheldinnen van A Beautiful Mess ontmoet -
05/10/2015


Meet The Blogger 2015
Afgelopen weekend baande ik mezelf een weg (met mijn jetlag als gezelschap) naar Hotel Casa 400 in Amsterdam om het Meet The Blogger-evenement bij te wonen. Niet alleen om met andere bloggers eindeloos te brainstormen en babbelen, maar vooral ook om mijn blogheldinnen van A Beautiful Mess te ontmoeten: Elsie en Emma. Ja. Ik moest mezelf ook even knijpen.

Meet The Blogger 2015 1
Maar eerst: rewind. Voor iedereen die het Meet The Blogger-event niet kent: het is bedoeld om bloggers samen te brengen om elkaar te inspireren door middel van interessante presentaties, creatieve workshops en tête-à-têtes met merken die een bijdrage hebben geleverd om het event tot stand te laten komen (Fatboy! VT Wonen!). Dit is het vijfde jaar op rij dat dit evenement werd georganiseerd en dat werd gevierd met één van de beste line-ups ooit. Zo kwamen onder andere Yvonne van Yvestown.com (wat een fantástisch leuk mens!) en de briljante breinen achter A Beautiful Mess spreken. Ook blogger know-it-all Kirsten Jassies gaf hands on tips en trick voor een succesvolle blog. Uiteraard gepresenteerd met hilarische memes.

Meet The Blogger 2015 2
Eén van de belangrijkste redenen waarom ik naar dit evenement toe wilde is vanwege de zusjes Emma en Elsie van A Beautiful Mess. Ik bewonder hen heel erg om de kwaliteit en duidelijke signature van hun blog. Hun do-it-yourselfs zijn altijd ont-zet-tend origineel en hun kiekjes wil (nee, moet!) ik keer op keer hysterisch pinnen. Dit was hun eerst trip naar Europa waarbij ze ‘fans’ ontmoetten, dus ik had mezelf plechtig beloofd om niet té veel te fangirlen. Ik bedoel: ik wilde hen niet afschrikken, zodat ze vervolgens nooit meer voet op Nederlandse bodem durfde te zetten. In hun presentatie vertelden ze vooral het verhaal achter A Beautiful Mess. Héél leuk, omdat ik hier zelf vrij weinig vanaf wist. Ook vond ik het leuk dat je merkte dat ze een beetje zenuwachtig waren. Dit maakte het allemaal nét even wat spontaner en de gehele presentatie wat luchtiger. Want hè: wie wordt er nou niet blij van een plotselinge giechelbui?

Meet The Blogger 2015 3
Oh. My. God. Er kan niet worden gezegd dat er niet goed voor ons werd gezorgd. Toen we in de pauze onze hersencellen even mochten laten bijkomen (ik was even vergeten hoe moeilijk het is om 45 minuten aan één stuk naar iemand te luisteren), mochten we onze brein voeden met verse sapjes en heerlijke spreads. Avocado – komkommer-spread, anyone? Ik was beslist onder de indruk.

Meet The Blogger 2015 4 Meet The Blogger 2015 5
Tijdens dit weekend heb ik verschillende workshops en presentaties gevolgd. Van ‘How to build your blog empire’ tot het luchtige ‘Crafting with the Messy Box’. Bovenstaande foto’s zijn van deze laatste workshop waar we -onder begeleiding van Elsie en Emma- mochten scrapbooken. Een heerlijk ‘brainpause’ bezigheid. Tot ik per ongeluk lijm op een foto smeerde en ik één foto van mezelf volledig verpestte. Ietwat beschaamd liet ik dan ook mijn creatie aan Emma en Elsie zien (“I ruined my nose!”), waarop ze allebei een lachbui kregen. Terwijl ik zelf nogmaals naar mijn eigen kunstwerk tuurde, zei ik vastbesloten tegen Shifra:”Nou…Don’t quit your day job, zullen we maar zeggen.” Gelukkig werd mijn dag weer iets beter toen ik een échte Meet & Greet had met Elsie en Emma. Ofwel: hen nogmaals bestoken met vragen en met wel 11 verschillende smartphones (I kid you not) groepfoto’s maken. Al wilde ik natuurlijk ook nog éven in m’n uppie met hen op de foto.
Meet The Blogger 2015 6
Meet The Blogger 2015 7
Zondag omvatte het programma maar een halve dag. En ja:deze laatste dag moest uiteraard gevierd worden met deze schattige oatmeal cakepops. Dit betekent overigens niet dat dit het enige hoogtepunt van de dag was. Zo werden deze ochtend onder andere de VT Blogger Awards uitgereikt en mijn (blog)vriendin Shifra was met haar blog voor maar liefst twee categorieën genomineerd: de Audience Award (Beginners) en de Jury Award (Beginners). Het was dan ook zó tof toen Shifra’s naam en foto op het grote verscheen toen de winnares van de Audience Award bekend werd gemaakt. Ik was (en ben!) enorm trots dat ze deze award mocht winnen en stond bijna nog enthousiaster te springen dan zijzelf. Ik weet als geen ander hoe hard Shifra werkt voor haar blog en hoe serieus ze dit neemt. Heel fijn dat deze energie ook is overgekomen op haar lezeressen. Jippie!
Meet The Blogger 2015 8
Hoe leuk is deze foto?! Na nóg meer inspirerende presentaties werden we vaarwel gezwaaid met een viertal goodiebags, waaronder -jawel- een hortensia.Wat was ik blij dat mijn vriend met de auto naar Amsterdam was gekomen, want ik weet niet hoe ik dit anders naar huis had moeten krijgen. Hans (Shifra’s man) suggereerde nog heel subtiel dat het misschien een goed idee is om bij de volgende goodiebag een trolley te leveren. En met pijn in mijn armen van het sjouwen en een grote glimlach op mijn gezicht kon ik niets anders dan instemmen.

Zijn jullie al bekend met A Beautiful Mess? Naar welke bloggers kijken jullie enorm op?

P.s. Ik ondervind sinds vorige week enórm veel problemen met mijn comment systeem. Als in: ruim 2800(!) spamreacties. Je snapt dat ik het liefst op dit moment in een hoekje héél hard zou willen huilen. Hierdoor is het namelijk vrijwel onmogelijk om jullie leuke en lieve reacties eruit te filteren.Ik ga enórm hard mijn best doen om het vandaag te fixen. Duim alsjeblieft met me mee! Mocht je een goede oplossing hebben: mail me alsjeblieft (you.nique@live.nl) of stuur even een tweet.44 reacties


  5 oktober 2015

  Wat een enorm gaaf event! Daar had ik absoluut graag bij willen zijn! A beautiful mess is geniaal! Super tof dat je ze ontmoet hebt!  5 oktober 2015

  Ohhh wat irritant is het dat je zowel spam krijgt, grr! Leuk event!  5 oktober 2015

  WAT VET! Superleuk dat je Elsie en Emma hebt mogen ontmoeten, wauw. En grappig dat ze zenuwachtig waren, ik wist helemaal niet dat ze nog niet echt met fans hadden gemeet. Je foto’s zijn echt prachtig en het klinkt als een heel geslaagd weekend. Ik vind je scrapbook nog best leuk geworden :D! X


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Tof hè :-)?! Aaaaw, thanks voor het compliment. Niet mijn beste werk ooit, maar ach… ;-)  5 oktober 2015

  Hoe tof! Lijkt me super inspirerend ook zon dag. Heel leuk om te lezen!  5 oktober 2015

  Die scrapbookworkshop, super leuk! Als ik van iemand een scrapbookworshop zou willen volgen dan is het wel van Elsie en Emma! Ziet er uit als een geweldig weekend! :) (Gebruik je een spam plugin, zo ja, welke? Kan zijn dat er misschien een update is geweest waardoor het nu een beetje in de soep loopt. Hoop dat je snel een oplossing vindt!)


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Ik gebruikte Akismet, maar heb nu twee plugins toegevoegd. Ik geloof… Dat het werkt :’) *fingers crossed*  5 oktober 2015

  Ah het event zag er echt zo leuk uit! Wat gaaf dat je ze kon ontmoeten :) X  5 oktober 2015

  Ah super gaaf dat je ze hebt mogen ontmoeten en wat een inspirerende workshops heb je gehad! Wel ongelooflijk balen van je spam reacties :(


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Ja stom, hè? Maar ik gelóóf dat ik het spamprobleem vanmiddag tóch heb opgelost *hoop ik*


  Joyce

  5 oktober 2015

  Ik ben stiekem heeel erg jaloers! Haha volgend jaar wil ik ook naar meet the blogger, ik denk dat het wel goed is om een keer een workshop achtig iets te volgen voor het bloggen.


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Ja, ik vond het heel leerzaam, maar vooral: inspirerend! Heb echt weer een frisse kijk gekregen op mijn blog. Héél fijn!  5 oktober 2015

  Oh wat gaaf! Zij zijn echt zo tof! Als ik wist dat dat evenement er was, dan was ik ook gegaan, no matter what…  5 oktober 2015

  o wat leuk dat je hier heen bent geweest en dat gewoon met je jetlag! ik ken hun eerlijk gezegd niet (erg he!) en wat vervelend van je spam reacties, hopelijk zie je mijn reacties tussen al het spam! wel echt prachtige foto’s e het event ziet er heel erg leuk uit!


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Found you ;-) Ik gelóóf dat ik het spamprobleem vanmiddag heb opgelost *hoop ik*  5 oktober 2015

  Wat ben je toch ook een lieffie! Ik vond het zo schattig dat je net zo, of op dat moment nog blijer, was dan ik! Het moest nog even bezinken, mij jij stond al te springen. HAHA. Ik vond het heel leuk en fijn om je erbij te hebben en het moment ook met jou te kunnen delen! Fijne week! Tot snel! XX


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  JAAAA! Ik was (ben!) zó blij. Vond het bijzonder dat ik dit moment juist met jóú mocht delen. Tot héél snel! X  5 oktober 2015

  Leuk event!  5 oktober 2015

  Superleuk verslag!  5 oktober 2015

  Wat een leuke event. Ik moet opbiechten dat ik de meiden niet ken *whoeps*. Balen btw van je spamreacties.


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Ooo, dat is geen ramp hoor! En ik gelóóf dat ik het spamprobleem vanmiddag tóch heb opgelost *hoop ik*  5 oktober 2015

  Wat een superleuke dag zeg! Zo veel inspiratie in verschillende vormen is natuurlijk altijd welkom. Echt genieten! Ik heb ook gekeken om daar heen te gaan maar €140 vond ik nét iets boven mijn budget :|


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Het was inderdaad een pittig bedrag! ‘Gelukkig’ had ik al mijn kaartje gekocht vóórdat ik naar NYC was gegaan, anders weet ik niet of ik het had aangedurfd ;-)  5 oktober 2015

  Dat lijkt me een erg leuk en interessant event. En super dat je deze dames hebt mogen ontmoeten. Je maakt mooie foto’s! Wel vervelend van al het spam dat je krijgt.


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Leuk om te horen, dankjewel! En ik gelóóf dat ik het spamprobleem vanmiddag tóch heb opgelost *hoop ik*  5 oktober 2015

  Ooh wat een leuk event!  5 oktober 2015

  Wat super leuk dat je dit mee mocht maken. Ik ben zelf helemaal weg van Shifra haar blog en van de blog van Zoë van Moderne Hippies. Zo inspirerend om te zien hoe hard ze werken en daarnaast de eigen stijl aan houden. Daar kan ik wel wat van leren. Met name op instagram haha. Ik vind alles te leuk wat ervoor zorgt dat mijn feed er niet uit ziet en ik het gevoel krijg dat ik er beter mee kan stoppen :P


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Oooo, Zoë kende ik nog helemaal niet! Haar blog ga ik snel eens bekijken. Oooo, en dat probleem met Instagram heb ik ook lange tijd gehad. Maar hé: je moet het doen omdat je het leuk vindt ;-)  5 oktober 2015

  Het evenement zag er super leuk uit!  5 oktober 2015

  Dit ziet er zo leuk en gezellig uit!  5 oktober 2015

  Zo ontzettend leuk! Het zijn ook zeker mijn blogheldinnen! Ze hebben zo’n leuke blog!  5 oktober 2015

  Aah wat vet dat je hen mocht ontmoeten! Ik kan me voorstellen dat je het een beetje spannend vond haha..
  X Emma


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Stiekem best wel inderdaad! Maar ze waren zó lief, dus het voelde al snel ‘normaal’. THANK GOD!  5 oktober 2015

  Wow Femke, dank voor je leuke blog. Het was een eer dat je er was en ik hoop je volgend jaar weer bij #MTBAMS te zien!


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Jeej, wat leuk om te horen! Dankjewel. Ik heb het (zoals je kan lezen) enórm naar mijn zin gehad. Ik ben zeker zéér serieus aan het overwegen om volgend jaar weer te gaan. Eerst even sparen na mijn trip naar NYC!  5 oktober 2015

  Superleuk joh! Het event ziet er echt heel erg gaaf uit, en je foto’s zijn ook zo mooi!


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Wat lief, dankjewel!  5 oktober 2015

  Wat tof dit Femke, super leuk! <33  5 oktober 2015

  wat gaaf  5 oktober 2015

  Wauw wat een geweldig event!!  5 oktober 2015

  Wat gaaf dat je daar bij mocht zijn zeg! Lijkt me erg inspirerend :)


  Femke - Youniqueblog

  5 oktober 2015

  Dat was het zeker :-)!  5 oktober 2015

  Wauw, wat was ik graag bij dat event geweest. Superleuk voor je dat je Emma en Elsie mocht ontmoeten :-D  8 oktober 2015

  Oeh klinkt allemaal heel gaaf zeg. Ik was er graag bij geweest :)