Vlog #9: Afscheid nemen van New York... -
04/10/2015


afscheid

Dit is ‘m dan: de aller- aller-, allerlaatste vlog vanuit New York City. Wat vond ik het leuk om jullie door middel van mijn camera met mij mee te kunnen nemen. In deze vlog zie je hoe ik (gênant maar waar) in snikken uitbarst terwijl ik mijn koffer pak en op welke favoriete plek ik mijn avontuur in New York eindig.

Ik wil jullie in ieder geval bedanken voor alle superleuke reacties die ik afgelopen maand heb gekregen op mijn vlogs. Hoewel ik het aanvankelijk best wel spannend vond om te doen, heb ik er uiteindelijk zoveel plezier in gekregen. Het was één van de redenen waarom ik me afgelopen maand écht niet alleen heb gevoeld. Ook kreeg ik vele vragen of ik na mijn NYC-avontuur ook doorga met vloggen en filmpjes maken. Het antwoord is… JA! Een antwoord dat ik een maand geleden ook niet van mezelf had verwacht, maar ik vind het gewoon zó leuk om te doen. Zo staat er al een shoplog op de planning over alles wat ik in de VS heb gekocht en ben ik bezig met het monteren van een bloopers/deleted scenes-filmpje van alle beelden uit NYC die ik jullie (uit schaamte) níét heb laten zien.

Ook wil ik jullie gaan meenemen als ik (hopelijk) eind dit jaar ga samenwonen met mijn vriend. Er zal dus wel even een ‘vlogbreak’ komen, maar hierna zal ik jullie wel op regelmatige basis door middel van video jullie meenemen in mijn leven. Oh: bovenstaande foto (gemaakt door Hans/Shifra – sorry, weet even niet meer wie) heeft eigenlijk niets te maken met mijn afscheid, maar ik vind het mijn exitcement over New York zo goed vastleggen. Zelfs het: “KIJK DAN, IK BETAAL MET DOLLARS!”. Eén ding is zeker: ik zal dit avontuur nooit, nooit, NOOIT meer vergeten.

Wat vinden jullie van mijn allerlaatste vlog? Vinden jullie het leuk dat ik doorga met filmpjes maken?



11 reacties


    4 oktober 2015

    Ahhh ik zit gewoon bijna met je mee te janken hoor, haha. Kippenvel! Ik heb echt helemaal met je meegeleefd. Waarschijnlijk ook omdat dit echt mijn grote droom is. Balen dat je het zo moeilijk had om te gaan. Maar als je dan zo’n lief vriendje met zo’n ballon op het vliegveld ziet staan, maakt dat toch alles weer goed. Welcome home! Ik heb genoten van al je posts en vlogs! X



    4 oktober 2015

    Jaaa, je moet zeker doorgaan met het maken van video’s want ze zijn zo leuk! Ook deze weer. Wat heb je er een mooie periode op zitten, goed dat je het hebt gedaan.. Zoooo tof!



    4 oktober 2015

    Ik vind het HARTSTIKKE leuk als je doorgaat met filmpjes maken! Ik heb echt genoten van je New York vlogs :)



    4 oktober 2015

    Ik word er gewoon een beetje verdrietig van als ik zie hoe vervelend jij het vindt om afscheid te nemen. Hopelijk vind je snel je draai weer in Nederland en valt het allemaal mee.



    4 oktober 2015

    Ah echt zo jammer dat je alweer naar huis moest! Je moet echt doorgaan met vloggen want je vlogs zijn echt zo leuk :)



    4 oktober 2015

    Ik heb ontzettend genoten van al je filmpjes in New York! Dus já ik vind het zeker leuk dat je nu ook meer gaat filmen.



    4 oktober 2015

    Leuk meid! Ik vind echt dat je het vloggen leuk gedaan hebt. Ook leuk dat het niet iedere dag was eigenlijk, maar gewoon zo lekker random. En je hebt een hele natuurlijke manier en lekker eigen van filmen. En de liedjes tussendoor waren erg leuk. Al mag dat geloof ik officieel niet ivm rechten… Maar ik weet niet hoe je dat geregeld hebt ;)



    5 oktober 2015

    Ah joh, echt superjammer dat je weer terug naar huis ”moest”, maar ik kan me voorstellen dat het ook wel weer erg fijn is om thuis te zijn. Ik ga eens even je eerste artikelen over het naar New York gaan bekijken, want ik ben erg geïnteresseerd in wat eraan vooraf is gegaan!


    Femke - Youniqueblog

    5 oktober 2015

    LEUK! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.



    5 oktober 2015

    Ooh ik vind het zo gaaf dat jij 4 weken daar bent geweest. Wij zijn er jaren terug 1 week geweest en dat was ook zo gaaf. Wat een heerlijke stad en ooh wat zou ik ook nog eens graag terug gaan.
    Bedankt voor je fijne vlog’s!



    9 oktober 2015

    Ik zat wel even bijna met je mee te huilen! Ik kan me voorstellen dat het na zo’n leuke maand naar is als je dan weer naar huis moet! Ieder geval tof dat je na deze NYC vlogs ook doorgaat met vloggen! Ik vond je NYC vlogs ieder geval heel erg leuk!