Eerste beelden van ons appartement in Den Bosch -
18/11/2015


ons appartement in den bosch

Het is ondertussen alweer een paar weken geleden dat mijn vriend en ik de sleutels van ons appartement in Den Bosch hebben gekregen. Zoals jullie in onze eerste vlog konden zien, zijn we sindsdien aan het shoppen en klussen geslagen. En omdat we vandaag 5 jaar en 3 maanden samen zijn (Hé. Je kan maar íéts te vieren hebben), vond ik het weleens tijd om de eerste beelden van ons nieuwe stulpje met jullie te delen. Kijk je mee?

Oké… Ons appartement is nog behoorlijk leeg. Alleen een aantal grote meubels zijn al neergezet, maar voor de rest hebben we nog niet erg veel verhuisd. Ons bed komt namelijk pas begin december binnen en we willen pas écht definitief verhuizen wanneer we er ook daadwerkelijk in het appartement kunnen slapen. Daarnaast hadden we tot maandag ook nog geen internet, dus thuiswerken vanuit ons nieuwe appartement zat er ook nog niet in. Wat er al wél staat? Ons nieuwe bankstel, een aantal industriële lampen, wat IKEA-kasten die we zelf hebben gecustomized tot één grote kast, de eettafel en eetkamerstoelen.

Ons appartement 1
Ons appartement 4
Ons appartement is qua budget en merken een absolute mix van alles. Vooral het eetgedeelte is hier een goed voorbeeld van. Zo zijn de stoelen van het Woood (€99,- per stuk), de eettafel van marktplaats (€20,-), de draadmand van Action (€2,29) en hebben we voor nade noppes mooi servies gekregen van mijn oma die vorig jaar is verhuisd. Mijn vriend en ik hebben enórm veel geluk dat we een vrijwel identieke smaak en ‘visie’ voor ons appartement hebben. Dat is zó relax winkelen. We hebben eigenlijk over nog geen enkel groot ding een discussie gehad. Het enige waar we tot nu toe tegenaan zijn gestuit is het definitief kleurenpalet. We waren het eens over de combinatie grijs – wit – hout, maar daarnaast was ik een felle voorstander van blauw en mijn vriend van groen. Uiteindelijk hebben we hierin een compromis kunnen sluiten door te kiezen voor een kleur die hier precies middenin ligt. Als ik deze site mag geloven is het de één na donkerste kleur in de Mythe Blauw-reeks.

Ons appartement 2

Ons appartement 3
Er moet nog genoeg gebeuren, maar ik kan niet wachten tot we er daadwerkelijk kunnen gaan wonen. Ik kijk misschien nog wel het meest uit naar het moment dat we ons appartement écht kunnen inrichten. Zo zijn mijn vriend en ik op jacht gegaan naar kussens om de bank wat gezelliger te maken en heb ik van mijn beste vriend bijvoorbeeld al een vetplant (die verdacht veel lijkt op een cactus ;-)) gekregen. Echt héél leuk! Binnenkort komt er natuurlijk weer een vlog online van onze vooruitgang ;-)

Wat vinden jullie van de eerste beelden van ons appartement? 72 reacties


  18 november 2015

  Leuk! Ik vind in het begin op zoek gaan naar interieurspullen altijd heel leuk, alleen ben ik het snel beu en als ik dan iets tegen kom naar mijn smaak heb ik geen zin meer om verder te kijken haha!  18 november 2015

  Aaah ik ben echt onwijs benieuwd. Super veel succes de komende tijd!


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Dankjewel, superlief!  18 november 2015

  aaahh ik vind het leukk!  18 november 2015

  Ohhh, ik vind het nu al super mooi <3. Nog even geduld tot jullie écht kunnen verhuizen (hihi, lijkt me wel lastig om daar nu nog op te moeten wachten, aah!). Die lampen zijn zo mooi!


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Ah, dankjewel! Hier zijn wij ook zó blij mee. Binnenkort komt hier nog een uitgebreide post over!  18 november 2015

  Leuk om alvast een preview te zien! De bank is echt hélemaal mijn smaak, dus ik denk dat de rest van jullie appartement dat vast ook wordt. Heel chill dat jullie dezelfde smaak hebben, dat spaart inderdaad een heleboel gedoe uit! (Hoewel ik niet uit ervaring spreek gelukkig haha.) Nog veel klusplezier! Ben al benieuwd naar meer ;)! X


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Superlief, dankjewel Frauke! X  18 november 2015

  Dat ziet er echt al super leuk uit! Mooi begin van jullie appartement :) Ik vraag me wel af waar die kleinere lamp in de kast vandaan komt, want die vind ik helemaal het einde!
  Liefs, Susan


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Ik ga het even checken bij mijn vriend, haha! Kom zo snel mogelijk op deze vraag terug ;-)  18 november 2015

  Oké, ben benieuwd! :)  18 november 2015

  Prachtige foto’s! Ik vind je bank erg mooi!


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Aaw, dankjewel! We zijn er ook zó blij mee.  18 november 2015

  Ik vind het nu al heel erg leuk. Ik ben super benieuwd naar de rest, vooral heel veel plezier met het decoreren. Geniet ervan  18 november 2015

  Het ziet er geweldig uit!
  Leuk ook dat wij niet de enige zijn die Ikea mixen met duur, Action en tweedehands :)


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Ik vind dit ook juist het allerleukst om alles met elkaar te combineren <3  18 november 2015

  Het ziet er heerlijk fris uit. WIj hadden ook het blauw/groen dilemma en zijn nu voor groen gegaan (Geordend van Histor) Het is heel fijn, zeker in combinatie met wat fijne planten :)  18 november 2015

  Ziet er nu al mooi uit! Ben benieuwd naar het geheel  18 november 2015

  Ah wat mega leuk om alvast een preview te zien!
  Ben erg benieuwd naar het uiteindelijk resultaat girl.
  Liefs Lonneke  18 november 2015

  Wat ziet het er al mooi uit! En wat gezellig joh, ik woon ook in Den Bosch: )


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Ooo, wat leuk! Hoi, stadsgenoot :-)  18 november 2015

  Oeh dit ziet er al leuk uit!  18 november 2015

  Benieuwd naar het ingerichte eindresultaat! Den Bosch is zo leuk! Samen met Breda de leukste steden in het zuiden (vind ik dan)


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  AGREE :-) *uiteraard*  18 november 2015

  Wat prachtig! En Den Bosch is een heerlijke stad! Ik woon zelf op een steenworp afstand :-)  18 november 2015

  Oh, wauw! Ik ben echt heel benieuwd, dit belooft in elk geval al veel goeds. :)  18 november 2015

  Leuke sneak peak! Die relaxstoel vind ik echt zo gaaf! Net als die lampen. Echt wel mijn ding! Ontzettend veel klus- en inpsiratieplezier samen!


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Dankjewel Renske, echt superlief <3  18 november 2015

  Wat ziet het er leuk uit!  18 november 2015

  Wauwie, het ziet er nu al heel erg leuk uit Femke! :-)


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Dankjewel lieve Denise <3 Snel een datum prikken om in mijn nieuwe hometown sushi te eten!  18 november 2015

  Ik vind de meubels echt al heel erg leuk! Vooral de grijze stoel en de bank!
  x  18 november 2015

  Het ziet er nu al echt keigezellig en smaakvol uit. Fijn dat jullie geen dikke discussies hoeven te hebben over de stijl trouwes, haha! Dat scheelt weer een hoop gedoe ;)


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Dankjewel <3 Echt héél leuk om te horen!  18 november 2015

  Wauw die draadmand van Action ziet er super leuk uit! Was er al lang naar op zoek, maar vond de meeste enorm duur. Ik ga zeker eens kijken in Action, thanks voor de tip! xxx


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Ooo, dan moet je zeker bij Action kijken! Deze heb ik al vorig jaar gekocht, maar ze hebben nog steeds vergelijkbare draadmanden staan.  18 november 2015

  Dat ziet er al veelbelovend uit! Ik kan niet wachten tot de hometour (die ga je toch wel maken he? haha :-P)


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Absoluut! Die video komt er zeker aan :-)  18 november 2015

  Wauw, wat ziet het er al prachtig uit. Het begint echt een klein paleisje te worden <3  18 november 2015

  Wat lijkt me dat heerlijk als je het zo eens bent over de inrichting! Spulletjes zien er goed uit, ik vind vooral de stoel heel mooi!

  Lfs.x  18 november 2015

  Wat leuk zo’n kijkje in jullie nieuwe appartement! Ben heel benieuwd naar de rest!! Ennuh die 5 jaar en 3 maanden is ook wel een taartje waard..Toch? ;-) haha


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Jaaa! Ik vind van wel :-)  18 november 2015

  wat mooi al! lekker clean en minimalistisch!  18 november 2015

  Dat ziet er nu al mooi uit !  18 november 2015

  Dat ziet er al erg goed uit! Ik ben benieuwd om de rest van het appartementje te zien.  18 november 2015

  Heel erg mooi!!! Lekker licht ook!  18 november 2015

  Ah ziet er nu al leuk uit! Mooie bank en wat fijn dat jullie zo dezelfde smaak hebben, das lekker makkelijk inrichten :)  18 november 2015

  Wat ziet het er nu al mooi uit!! Ik ben echt weg van jullie meubels, echt prachtig zijn ze!  18 november 2015

  Ziet er al super leuk uit! Ik hou echt van zo’n lichte inrichting. En je kan heel budget allemaal leuke accessoires kopen. Bij de XENOS hebben ze altijd echt mooie decoratieve spulletjes in mooie metalen en wit, best minimalistisch. En heel cheap!


  Joëlle

  18 november 2015

  Ziet er gezellig uit :)  18 november 2015

  Oh wat ziet het er leuk uit! Beetje Scandinavisch ook. Ben benieuwd naar de rest :)  18 november 2015

  wauw, wat ziet het er al mooi uit! Echt superleuke dingen :)  18 november 2015

  Wauw, wat een mooie meubels hebben jullie uitgekozen! Leuk zo met die budget en wat mindere budget items :-)  18 november 2015

  Heeeey wat leuk, Den Bosch! Daar woon ik ook :) Ziet er al heel gezellig uit!


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2015

  Yaaay, hoi stadsgenoot :-)  18 november 2015

  Ziet er nu al leuk uit!  18 november 2015

  Aah dat ziet er echt heel erg leuk uit! Ik ben wel van de lichte inrichting :)  18 november 2015

  Ik ben fan van jullie bankstel, die is echt prachtig zeg! En het houten bijzettafeltje ook, volgens mij maken jullie er een mooi geheel van, ik ben benieuwd naar het eindresultaat!  18 november 2015

  Ziet er super uit! Ben benieuwd naar de rest! XO  18 november 2015

  Wauw ziet er nu al super mooi en gezellig uit! :)  18 november 2015

  Het inrichten van mijn eigen huisje zou ik ook echt ontzettend leuk vinden. Het ziet er al heel mooi uit!  18 november 2015

  Wauw, het ziet er echt al heel erg mooi uit! Wij hebben hier ook een mix van van alles en nog wat en ook grijs-wit-hout en ook wat zwart. Leker sereen. Er moet alleen echt nog wat meer sfeer komen d.m.v. bijvoorbeeld gekleurde kussentjes en wandplankjes, maar zodra ik het hier wat sfeervoller vind ga ik ook snel een artikel van ons appartement posten. Heel veel plezier met de verdere inrichting van jullie plekje. <3  18 november 2015

  Aaah, wat gaaf! Het ziet er nu al geweldig uit :-)


  Eveline

  18 november 2015

  Zo leuk he! Sommige mensen hebben een hekel aan verhuizen, maar ik vind het echt zo leuk. Nou ja, niet het verhuizen op zich, maar meer het inrichten en bepalen welke kleur je gaat gebruiken enzo… :)

  Ik keek net ook je vlog en ik wist helemaal niet dat je (jullie) Brabants bent (zijn). Leuk!  18 november 2015

  Super cool! Dat inrichten vind ik altijd zo leuk!  18 november 2015

  Ah, het ziet er heel leuk uit. Ben benieuwd! Een vlog zou heel leuk zijn.  19 november 2015

  Mooie spullen al en wat een scherpe foto’s!  19 november 2015

  Ziet er al goed uit en die bank, wat een beauty!  19 november 2015

  Ik vind het er al erg leuk uitzien!  19 november 2015

  Leuke preview alvast! Ik vind het er leuk uit zien, vooral die lampen en het eetgedeelte. Of eigenlijk gewoon alles haha.  19 november 2015

  Ahw, wat leuk dat je ons een kijkje laat nemen in jullie nieuwe appartementje. Ik voel helemaal je enthousiasme aangezien ik zelf ook bezig ben met het huisje van mij en mijn vriend..  20 november 2015

  Leuk om te zien hoe anderen wonen, love that! Die grijze losse stoel trouwens, errrrrg mooi =D