Voor en na: onze houten bijzettafels -
17/12/2015


Eyoba 1
De grootste trots van onze woonkamer zijn misschien wel onze houten bijzettafels welke we zelf (voor een mini-bedrag!) helemaal naar onze zin hebben customized. Hoe we dit hebben gedaan? Dat laat ik graag aan jullie zien.

Van Eyoba ontvingen we de houten bijzettafels van Woodylicious met slechts één opdracht: ‘Maak er iets leuks van!’ Nou dat laten we ons natuurlijk geen tweede keer zeggen. Gezien het kleurenpalette van ons huis grijs – wit – hout is, besloten mijn vriend en ik deze bijzettafels een wit tintje te geven. Immers zijn de bank, het kleed en de poef al grijs dus het moest allemaal weer een beetje in balans worden gebracht.

Eyoba 2
De middelgrote bijzettafel besloten we een make-over te geven met behulp van een draadmand. Ik vind dit soort tafels namelijk altijd enórm tof. Bij Kwantum vonden we een grote draadmand voor €10,-. Mijn vriend schroefde de poten los van het tafelblad en bevestigde aan de onderkant een ijzeren draad ter grootte van de opening van de mand. Dit met de reden dat het tafelblad niet kan wegschuiven wanneer we hier iets op willen neerzetten. Een héél simpele do-it-yourself dus, maar je krijgt er wel praktisch een geheel nieuwe tafel voor terug.

Eyoba 4Eyoba 3
De andere twee tafels zijn we (lees: mijn vriend) te lijf gegaan met witte zijdeglansverf. Het tafelblad van de grootste bijzettafel besloten we in z’n geheel wit te schilderen (voor mij eventueel een héél fijne achtergrond voor fotografie) en van de kleinste bijzettafel heeft mijn vriend alleen de onderkant van de poten wit geschilderd door de rest met tape af te plakken. Ik ben in ieder geval héél, héél blij met het resultaat.

Eyoba 5
WIN! (GESLOTEN) Van Eyoba mag ik één iemand blij maken met een voucher t.w.v. €50(!). Het plan is om op woensdag 30 december de winnares bekend te maken, dus dat zou pas een leuk einde van 2015 zijn. Toch? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is mij volgens op Bloglovin’ en dit bericht liken. En zoals altijd: may the odds be ever in your favor.

Wat vind jij van onze customized houten bijzettafels?52 reacties


  17 december 2015

  Wat hebben jullie dit leuk, origineel en creatief aangepakt. Ohhh ik ben nog wel op zoek naar wat leuke dingen voor mijn interieur! Ik maak dan ook graag kans op de bon t.w.v. 50 euro!  17 december 2015

  Wat een gave tafeltjes! Ik vind Eyoba ook een erg leuke website, en aangezien ik 31 december jarig ben, lijkt dit me een erg leuk cadeau. Fingerscrossed!  25 december 2015

  En ik weet al wat ik er voor zou kopen. In onze woonkamer hebben we namelijk al een aantal jaren twee tafeltjes die we niet meer zo mooi vinden, en aangezien ik nogal van interieur houd zou ik daarom een mooi tafeltje van Zuiver kopen  17 december 2015

  Het is echt superleuk geworden! Natuurlijk doe ik ook mee aan de winactie. Ik volgde je al op bloglovin en heb deze blogpost ook geliked. Ik heb meteen op de site gekeken en kwam een hele mooie lamp tegen. We wonen hier nu al 2,5 jaar en er hangt nog steeds zo`n saaie plafondlamp, tijd om hem om te wisselen voor iets leukers ;)
  Liefs  17 december 2015

  Wat is dat leuk gedaan zeg! Ziet er supermooi uit en de combinatie van de 3 verschillende tafeltjes staat ook heel erg goed! Ik vind het tafeltje met de draadmand echt géniaal, wauw. Nu wil ik dat ook proberen! X  17 december 2015

  Echt onwijs creatief zeg! Vooral met het witte mandje eronder, fantastisch! Je (vriend haha) hebt er echt wat leuks van gemaakt!


  Marilou

  17 december 2015

  Wat een toffe ‘make over’. Vind vooral het tafeltje met de draadmand heeeel vet!

  Doe graag mee aan de winactie. Ben wel toe aan iets nieuws qua inrichting :-)  17 december 2015

  Oh wauw, ze zijn ontzettend leuk geworden! Wij zijn recent ons huis een beetje aan het aankleden, het was nog heel kaal. Het was geen makkelijke opgave, want we houden van héél andere dingen. Uiteindelijk is één muur de kleur Geordend van Histor geworden, waar ik heel blij mee ben. Nu staan nog twee dingen op het lijstje: nieuwe verlichting (Koen de Maine Coon heeft in onze huidige lamp rondgeslingerd) en, jawel: bijzettafels. Haha :)  17 december 2015

  Wat gaaf gedaan!  17 december 2015

  Oh wauw, wat zijn ze leuk geworden zeg!
  Je bent altijd zo lekker creatief.
  En natuurlij doe ik mee aan de leuke winactie!
  Liefs Lonneke  17 december 2015

  Ziet er echt heel erg leuk uit!  17 december 2015

  Wat leuk gedaan zeg!!  17 december 2015

  Wauw, wat ontzettend leuk gedaan! Ik begrijp alleen niet zo heel goed hoe dat nou zit met dat ijzerdraad bij die mand, hoe zit dat vast aan de tafel? Haha. Ik doe erg graag mee met de winactie, ik volgde je al en heb het bericht geliked!


  Femke - Youniqueblog

  5 januari 2016

  Roy heeft een rondje van ijzerdraad gemaakt wat nét iets minder groot is als de bovenkant van de mand. Hierdoor ligt de tafel iets ‘dieper’ waardoor ‘ie niet kan wegschuiven.  17 december 2015

  Wow wat zijn ze leuk geworden! Zowel het geschilderde als het draadmand deel, echt super gecombineerd ook! Ik ben echt enthousiast geworden, en ik wil stiekum ook wel meedingen naar die waardebon ;)  17 december 2015

  echt gaaf gedaan :D  17 december 2015

  Super gaaf Femke! Wij gaan binnenkort ook samenwonen (30 dec de sleutel, aah!) en ons thema is ook grijs wit (en na het zien van deze post misschien ook wel hout haha)!

  Klein tipje nog voor de mensen die het willen namaken, die draadmand heb ik ook gezien bij de Action voor onder de €5!  17 december 2015

  Wat een leuk hoekje is het geworden :) X  17 december 2015

  Wauw, gaaf gedaan!  17 december 2015

  Wat een toffe en simpele DIY zeg! Just what I like ;) Ik wil in ons toekomstige huis ook drie bijzettafeltjes in plaats van 1 grote salon tafel. Ons huis wordt op dit moment gebouwd, en door jouw verhuis verhalen heb ik er zó veel zin in! Het shoptegoed zou ook goed van pas komen voor de inrichting, dus ik waag een kansje :)  17 december 2015

  Wat een gave tafels zo! Mooi gedaan. :-)  17 december 2015

  Ziet er echt heel leuk uit!  17 december 2015

  Wat hebben jullie er ontzettend mooie tafeltjes van gemaakt. Die met die draadmand is echt heel tof. Ik wil graag kans maken op de voucher!  17 december 2015

  Heel gaaf gedaan zo!  17 december 2015

  Je hebt er echt iets mega leuk van gemaakt!  17 december 2015

  Zo ontzettend leuk dat jullie deze bijzettafeltjes hebben opgepimpt/anders gemaakt! Lekker creatief!  17 december 2015

  Wat ontzettend leuk gedaan! Ik heb er helaas echt geen plek voor :(  17 december 2015

  Vooral de tafel met de draadmand vind ik onwijs gaaf bedacht Femke! (: Ziet er veel toffer uit nu! Het past zo leuk bij elkaar, n dan nog die cactusjes, zo cute!  17 december 2015

  Heel erg leuk gedaan zeg! Echt mijn smaak ook op deze manier. Ik maak graag kans op die waardebon. :)  17 december 2015

  ohhhh wat een leukerds  17 december 2015

  Jullie huisje ziet er zo leuk uit! Heel mooi gedaan hoor.  17 december 2015

  Wat een tof resultaat! Heel stylish :) (al vind ik ze zonder bewerking ook al heel leuk.) En dit zijn wel echte cactusjes, toch?


  Femke - Youniqueblog

  5 januari 2016

  Yep, deze zijn wel helemaal echt :-)!  17 december 2015

  Wauw wat een geweldige blog is dit! deze diy’s zijn echt geweldig gedaan..

  groetjes Joyce  17 december 2015

  Wauw, dit is echt super tof gedaan zeg! De tafeltjes zijn alle drie een beetje anders maar vormen op deze manier samen een prachtig geheel. Echt heel erg leuk! Door dit soort eigen dingetjes te verwerken in je appartement krijgt het meteen een persoonlijke touch en voelt het vast snel als thuis aan.
  Ik doe heel erg graag mee aan deze super leuke winactie. Ik ben ook nog altijd druk bezig met het costumizen van ons appartementje en ik zie dat deze webshop veel leuks heeft waar ik zeker wel raad mee weet! :)  17 december 2015

  Echt super leuk gedaan. Vooral die met het draadmandje vind ik echt heel origineel.  17 december 2015

  Ik dacht even bij dat draadmandje: zie ik dat nou goed?! Wat een superleuk en origineel idee! Tenminste, ik had het zelf nog nooit gezien. Ik ben in september samen gaan wonen met mijn vriend dus die tegoedbon zou voor ons ook nog goed uitkomen hihi. Ik doe graag mee!  17 december 2015

  Heel erg leuk geworden! Ik krijg meteen zin om zelf aan de slag te gaan :) Ik doe natuurlijk graag mee aan de winactie. Mijn vriend en ik zijn net gaan samenwonen en ons huis kan nog wel wat leuke spulletjes gebruiken :)  18 december 2015

  Wat zijn de tafeltjes leuk geworden. Erg origineel bedacht, ik heb dit nog niet eerder zo bij elkaar gezien. En fijn dat je nu eventueel een witte achtergrond hebt voor je fotografie. Altijd handig, haha.  18 december 2015

  Echt een hele grote buiging voor jullie want wat vind ik dit kunstig zeg! Ik zou het zelf niet kunnen nadoen (ook al doe jij voorkomen alsof het vrij simpel is haha). Het staat echt prachtig in jullie al prachtige woonkamer. Hier kan ik echt inspiratie uit halen :-)  18 december 2015

  Wauw,ze zijn echt super vet!  18 december 2015

  Wat een prachtige tafeltjes. Zonder de make over zijn ze al mooi maar dit geeft toch net iets extra’s. En je kan nooit genoeg bijzettafeltjes in je huis hebben!  18 december 2015

  Dat is leuk gedaan! Ik maak graag kans op de kadobon. Tijdens een verhuizing vliegt je geld er doorheen en dit is dan altijd wel erg leuk om te winnen :D  18 december 2015

  Wauw staat super gaaf! Ik heb ook zo’n tafeltje op m’n kamer staan :) Ik heb al even op de site van eyoba gekeken, en wat hebben ze mooie spullen! Ik hou er heel erg van om m’n kamer te veranderen, dus wat nieuwe spulletjes zouden goed van pas komen! X  19 december 2015

  Echt super leuk! Ik vind de tafeltjes los al leuk, maar jullie hebben ze echt nog wat speciale gemaakt! Die mand eronder vind ik echt tof, op leuk om plaids in te bewaren  19 december 2015

  Wat hebben jullie dit creatief aangepakt! Ze zijn uiteindelijk toch samen één geheel gebleven, heel tof. Ik doe zeker mee met de winactie, ik volg je al een tijdje op Bloglovin’ en heb het bericht geliked. x  19 december 2015

  Woooo wat een leuk resultaat! En dat zoiets zo simpel kan zijn. Echt super tof! Enne.. ja ik wil een kans maken, want hé sparen voor mijn uitzet! :D  20 december 2015

  Wow, wat leuk! Zelf woon ik nog even thuis, maar natuurlijk is het ook leuk om daar eens mijn kamer te kunnen veranderen! Daarom doe ik natuurlijk mee! Ik heb al eventjes rond gekeken op de site en als ik win zou ik denk ik een bijzet tafel halen of misschien mijn ouders wat laten uitkiezen!  20 december 2015

  Leuk zeg, ik ben vooral fan van de draadmandtafel :-)


  Iris

  24 december 2015

  Jaa wat leuk, ik doe mee! Onze salontafel nu is veel te groot, helemaal uit proportie, ziet er niet uit.. Kunnen jij en Shifra niet samen gaan stylen? Lijkt me geweldig om naar te kijken, lekker vrolijk en veel lachen tussendoor en tot slot een fantastisch resultaat :D  3 januari 2016

  Wauw heel leuk gemaakt! Ziet er erg hip en mooi uit! :)  10 mei 2016

  Ik zie dit artikel nu pas! Dit is perfect voor mijn nieuwe kantoortje! Ik ga het meteen aan mijn vriend showen. Dit kan hij vast ook maken! <3