Recept: Rijstwafels met komkommersalade en rosbief -
24/01/2014


You either love it or hate it: rijstwafels. Mijn zus en mij kun je er in ieder geval wel erg blij mee maken. Mits goed belegd uiteraard. Anne ontdekte deze glutenvrije variant en belegde haar rijstwafels met komkommersalade en rosbief. Enne: eet je net als mij lactosevrij? Dan vervang je de yoghurt gewoon door de Minus-L variant.

Ingrediënten (4 personen, 2 rijstwafels p.p.): 8 rijstwafels | ½ komkommer (in dunne reepjes) | 2 lente-uitjes (in ringen) | 3 el magere yoghurt | 1/2 rode peper (in kleine stukjes) | zout en peper | ¼ bosje bieslook (fijngesneden) | 16 plakjes rosbief | ½ bakje alfalfa
Alle ingrediënten in de aanslag? Let’s go!
Stap 1: Meng de komkommerreepjes met de lente-ui, yoghurt, rode peper en voeg hier een snufje zout en peper aan toe.
Stap 2: Verdeel de komkommersalade over de rijstwafels.
Stap 3: Beleg het geheel met 2 plakjes rosbief en verdeel de alfalfa erover.
Wat vinden jullie van rijstwafels?



0 reacties