Moet je volgen! Schattige dieren op Instagram -
13/08/2014


schattige dieren op Instagram

Waarschuwing: deze post bevat een overload aan schattigheid, wat mogelijk overdreven gegil en een frequente ‘aawh’ teweeg zal brengen. Wees niet ongerust. Dit effect is slechts tijdelijk en zal verdwijnen na het sluiten van dit artikel. Ik deel namelijk de meest schattige dieren op Instagram.

schattige dieren op Instagram

Maddie The Coonhound – Theron reist als fotograaf voor National Geographic en de New York Post de hele wereld over. En hé: waarom zou hij in de tussentijd niet even kiekjes schieten van zijn hond Maddie? Van Maddie aan haar eerste kopje koffie tot een hond die zich (iets te letterlijk) verdiept in klassieke muziek. Doutzen Kroes heeft zware concurrentie van deze blonde diva.

schattige dieren op Instagram

I Draw On Cats – Iets wat je natuurlijk niet in real life moet doen, maar wel leuk om uit te proberen op je smartphone: tekenen op je kat. Heel leuk ter inspiratie is dan ook het gelijknamige Instagram-account van Bob (jawel: een man!) die hier zijn creatieve schetsen deelt van zijn en andere fotogenieke katten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kat als astronaut? Of een kat als professioneel fotograaf? Geloof miij: voor je klaar bent met het scrollen door dit account ben je alweer enkele uren verder.

schattige dieren op Instagram

Norm the Pug –  Als het aan Instagram ligt zijn mopshondjes de nieuwe designer bags Niet gek ook dat Norm the Pug, hondje van fotograaf Jeremy Veach, bijna net zo beroemd is als Choupette. Alleen heeft dit huisdier een stuk minder sterallures en des te meer zelfspot. Wat deze pug extra leuk maakt? Hij waagt zich zelfs aan de #selfie!

Welk account vinden jullie het leukst?



0 reacties