YAY! Ik ben HEMA Brand Ambassador -
10/09/2014


HEMA Brand Ambassador

Na wekenlang mijn lippen stijf op elkaar te hebben gehouden, mag ik het nu ein-de-lijk van de daken schreeuwen: ik ben HEMA Brand Ambassador! Samen met bloggers als Yara, Sabrina en Monique ben ik door HEMA handpicked om hun merk te vertegenwoordigen. Zó gaaf.

In totaal zijn er 22 bloggers uitgekozen om voor de vernieuwde HEMA-website te schrijven. Ook bloggers als Laura, Iris, Irene en Larissa & Tara zijn van de partij. En deze cool list van talentvolle bloggers gaat maar door. En dan sta ik daar ook nog eens tussen. Whut?! We hebben trouwens allemaal onze eigen categorie toegewezen gekregen. Het thema waar mijn blogs iedere maand onder zullen vallen, is ‘blijmakers’. Yep. Ik heb van HEMA een vrijkaart gekregen om al mijn kleurrijke DIY’s en happy finds ook met alle bezoekers van HEMA.nl te delen. Yay!

Snappen jullie nu hoe moeilijk het was om mijn mond dicht te houden ;-)?! Voor iedereen die vandaag deelneemt aan HEMA Blog Academy: héél veel succes. Zelf kan ik er helaas niet bij zijn, wegens andere verplichtingen (lees: school), maar wie weet ontmoeten we elkaar snel. Busy, but happy times.

Wat vinden jullie van de vernieuwde HEMA-site?



0 reacties