Sweet Snaps #12: Oma's, Tijdschriften & Unicorn Doodle -
09/11/2014


Playtime is over. Kon ik vorige week nog alles wegwuiven met een ‘ik ben jarig, dus ik hoef niks te doen’, moest ik deze week weer aan de bak voor school. Vervelend? Nee hoor. Ik bezocht ook een aantal leuke events voor mijn blog, ging lunchen met mijn 88-jarige oma’s en er viel weer kersvers leesvoer op de mat. Benieuwd?

 * Sinds ik afgelopen zaterdag dit album van Taylor Swift kreeg, ben ik helemaal hooked. Mijn favorieten? Shake It Off, Blank Space en Bad Blood (wat schijnbaar over Katy Perry gaat, dus leuk om extra aandachtig te luisteren naar de tekst) * Een verjaardagscadeautje wat ik nog niet met jullie had gedeeld: deze gave fles met badzout. Mijn beste vriend had met een speciale stift zelf de hele fles vol getekend. Zó leuk! * Ook had hij aan de binnenkant van het notitieboekje “Don’t Grow Up, It’s A Trap” deze eenhoorn getekend met het bijschrift ‘Don’t Stop Believing’. Iets waar ik later pas achterkwam ;-)

 * Het is altijd een klein feestje als er een kersvers tijdschrift op de mat valt. En eerlijk: deze nieuwe Glamour-cover is zó mooi. #drool * Afgelopen woensdag trakteerde ik mijn 88-jarige oma’s op een lunch om nog mijn 23ste verjaardag te vieren. Eén van die zeldzame momenten waarop je kan denken: “Fuck yeah, I’m tall!” * Zelfpromotie aan: volgen jullie mij al op Instagram? Op dit moment maak je kans op een beautypakket t.w.v. €45. Het enige wat je hoeft te doen is mij te volgen en deze foto te liken. Met een regram maak je natuurlijk wel extra kans. Doe jij mee?

* Hello typical white girl tattoo. Stiekem ben ik er best heel erg blij mee. Maar of ik ooit een échte tattoo zou willen laten zetten. No thanks. Ik zou er te snel op uitgekeken raken. Doe mij maar plakplaatjes die je om de zoveel weken kan afschrobben. * Op donderdag en vrijdag was ik druk bezig met foto’s maken voor mijn blog. En ja: daar komt meer bij kijken dan je denkt. Spiegeltje iets naar links, mascara iets naar rechts… * De week sloot ik af met een gloednieuwe Cosmopolitan (nóg zo’n knaller van een cover) en het laatste stukje gebak van mijn verjaardag. Yep. Nu begint het gewone leven weer ;-)

Hoe was jullie week?

Categorie: Personal


0 reacties