De ultieme do's voor een waanzinnige kerst -
24/12/2014


Van kamperen onder de kerstboom en rondwandelen in fluffy sokken tot het houden van een koekjesdecoratie-feestje en een foute fotoshoot met je kat als het kindeke Jezus. Eén ding moge duidelijk zijn: met deze do’s heb je gegarandeerd een waanzinnige kerst.

Maak een marshmallow bar. Het is kleurrijk, je hoeft er niet voor naar buiten én… het is eten. Tja. Wat kan hier nou mis mee zijn?
Rondwandelen in fluffy sokken. Je gaat immers toch niet het huis uit, dus grijp die zachte polkadot-sokken uit je kast en… relax.
Ga kamperen onder de kerstboom. Het ultieme glamping, maar dan anders.
Zet een grote kop thee. Heb je het ondertussen wel gehad met hot choco? Een grote kop thee doet het natuurlijk ook goed voor het kerstgevoel. Het enige wat je hoeft te doen is een bijpassend smaakje (Vanilla Caramel, anyone?)
Maak speciale pepermunt popcorn. Testen jullie even uit of het wat is, voordat ik tien doden sterf?
Houd een koekjesdecoratie-feestje. Ga je normaal met vriendinnen los op cupcakes, mogen jullie nu al die gingerbreads in een kleurrijk jasje steken.
Schrijf kerstkaartjes. NU NOG?! Jawel. Alleen degene die je nog persoonlijk kan afleveren of een zetje door de brievenbus kan geven.
Jat de mobiel van je zus. Verander in haar contactenlijst, jouw naam in ‘De Kerstman’. Bellen maar…
Maak een ‘rendiermaaltijd‘. Mocht Rudolf The Red Nosed reindeer toch nog zijn entree maken tijdens kerst (Lees: je broer met een rode neus van verkoudheid).
Ga schaatsen. Er zijn vast genoeg schaatsbanen die hun deuren openhouden een een ‘Jingle Bell’-deuntje op de achtergrond draaien.
Trek een foute kersttrui aan. Of brei je eigen Olaf-trui.
Maak een playlist van je favoriete kerstnummers. Van old skool Last Christmas van Wham! tot het allernieuwste kerstnummer Santa Tell Me van Ariana Grande.
Houd een foute fotoshoot bij de kerstboom. Je kat fungeert natuurlijk prima als ‘het kindeke Jezus’
Probeer eens een gingerbread house te maken. Gewoon. Omdat het al eeuwen op je lijstje staat om ermee te begonnen.
Lees The Night Before Christmas. Op ‘De Avond Voor Kerst’…. *pampampaaam*

Wat is jullie ultieme do voor een waanzinnige kerst?

Categorie: Life and Love


1 reactie


    1 oktober 2015

    PDlsod Thanks again for the blog post.Really thank you! Much obliged.