Het is helemaal booming op Pinterest: Nutella kaneel rolls. Of eigenlijk vrijwel ieder recept dat het eten van Nutella predikt. Niet gek ook, want deze jar of happiness is natuurlijk ook reteverslavend (pardon my french). Gisteren was het World Nutella Day, maar omdat de afterparty stiekem altijd veel leuker is dan het feestje zelf, leg ik jullie vandaag uit hoe deze (simpele!) chocolade wraps te maken.
Wat heb je nodig? Kant-en klaar croissantdeeg (6 croissants), een pot (pure) Nutella, kaneel én -jawel- tandenflos. Het eerste wat je doet, is het croissantdeeg uitrollen en deze volledig besmeren met Nutella. Sprenkel hier nu kaneel overheen en rol het deeg op tot een soort Nutella-wrap. Deze rol kun je nu -met behulp van tandenflos- verdelen in stukjes van gelijke grootte (check dít filmpje). Laat de rolls op bakpapier of in een cupcake mal bakken in de oven (volg de instructies op de verpakking van het croissantdeeg). Jawel. Binnen 10 minuten, heb jij je eigen Nutella – Kaneel Rolls gebakken! Ik beloof je: het is minstens net zo lekker, als dat het ruikt..