4x TV-series waar ik ENORM naar uitkijk -
25/03/2015


Nu eindelijk bekend is wie ‘A’ is (Ssst! Ik moet de aflevering nog terugkijken…) en hiermee de laatste aflevering van het vijfde seizoen van Pretty Little Liars op z’n einde is gelopen, ben ik driftig op zoek geweest naar het volgen van een nieuwe serie. Al snel kon ik genoeg nieuwe titels neerkrabbelen op mijn kijklijstje. Nieuwsgierig?

Younger
JAAAA! Hilary Duff komt weer terug op tv *happy dance*. Ze is te zien in de nieuwe tv-serie Younger, waarin de 40-jarige, gescheiden vrouw Liza zich voordoet als een twintiger om aan een baan te komen. Hilary Duff speelt in deze serie haar twentysomething collega, die nietsvermoedend Liza haar jeugd doet herbeleven. Hilarisch! (Vanaf dinsdag 31 maart, online ;-)).

Dagboek van een callgirl
Sinds ik eens in een tijdschrift een real life over het leven van een call girl las, was ik gefascineerd. Ambitie om zelf in netkousen op date te gaan met rijke mannen heb ik niet, maar me verdiepen in deze bizarre wereld vind ik dan wel weer waanzinnig leuk. Hier wordt handig op ingespeeld door de komedieserie ‘Dagboek van een callgirl’, waarin met een knipoog het dubelleven van het fictieve personage Anna wordt gevolgd. Ik zit al klaar. (Vanaf donderdag 26 maart op Net 5)

Orange Is The New Black
Eén van de weinige series die ik ben gaan kijken, omdat het een hype was is Orange Is The New Black. Maar oh… Wat bleek het gevangenisleven van Piper en haar mede-inmates bijzonder verslavend om te volgen. Mijn favoriete personage is de Russische powervrouw Red, die mijn vriend en ik dan ook graag qua accent imiteren. Toch hebben we zó onderhand echt wel nieuwe inspiratie nodig, Netflix…. (Vanaf vrijdag 12 juni, Netflix)

Game Of Thrones
Dit duurt echt te lang. Het is één van de beste series ooit gemaakt, maar helaas bevat één seizoen niet meer dan 10 afleveringen. Dit betekent: eeuwenlang wachten op een nieuw seizoen. Misschien kijk ik dan ook nog wel het meest uit naar een nieuwe reeks aan afleveringen van Game Of Thrones, dat dit jaar ein-de-lijk in première gaat. Eén ding wordt al veelvuldig beloofd: Winter is coming… (Vanaf zondag 12 april, HBO).

Naar welke tv-serie kijken jullie enorm uit?

Categorie: TV and Movies


2 reacties


    30 september 2015

    On8zsZ spiderman Slots view of Three Gorges | Wonder Travel Blog



    30 september 2015

    cAMNJT Some truly choice blog posts on this site, saved to fav.