Briljante websites die ieder ambitieuze chick moet kennen -
06/04/2015


Of je nou droomt van een jaloersmakende baan of niet: een fikse dosis motiverende woorden om je carrière een boost te geven kunnen we allemaal op z’n tijd weleens gebruiken. Dit zijn briljante websites die iedere ambitieuze chick moet kennen. Nieuwsgierig? 

Career Girl Daily
Deze website staat sinds kort echt bovenaan mijn favorietenlijstje. Van handige tips hoe de populariteit van je blog een boost te geven tot hoe productiever om te gaan met je tijd. Niet alleen ontzettend inspirerend, maar ook motiverend voor iedereen die droomt van een sky high carrière in welk vakgebied dan ook.

Quarterlette
Voor iedereen te midden van de hedendaagse quarter life crisis. Bomvol tips, tricks en intrigerende vragen om met je high heels op de grond te blijven staan. Want erm: waarom willen we juist altijd datgene wat we niet kunnen hebben? En hoe scoor je nou die droombaan op basis van passie in plaats van een fancy papiertje?

From Roses
Nóg een website die bovenaan mijn favorietenlijstje staat. Met uiteenlopende tips over hoe je te ontspannen wanneer je dit moeilijk vindt tot hoe het meeste uit je kleine (werk)kamer te maken. Juist omdat de posts van Rebecca zo voor de hand liggend zijn, zijn deze juist extra herkenbaar voor de hardwerkende chick.

The Private Life Of A Girl
Op de creatieve lifestyleblog van business woman Sophie krijg je praktische tips hoe efficiënter met je mail om te gaan, wat te doen als je door je omgeving wordt onderschat en hoe te dealen met een inspiratieloze dag. Oh: en ze deelt op regelmatige basis boeken die je als zelfrespecterende zakenvrouw in je boekenkast móét hebben staan.

Chapter Friday
Ook dit platform, opgericht door powervrouw Yara Michels, mag uiteraard niet in dit rijtje ontbreken. Hier vind je een mix aan interviews met succesvolle vrouwen, tips om je garderobe kantoorproof te maken en hands on tricks om jouw dromen waar te maken.

Wat is jullie favoriete website?

Categorie: Life and Love


2 reacties


    11 april 2015

    Leuke sites! Chapter Friday is mijn favoriet.



    30 september 2015

    AkD6Fa Thanks for the blog.Really looking forward to read more. Keep writing.