Simpele tips om méér bezoekers te krijgen -
28/04/2015


Bloggen doe je natuurlijk in de eerste plaats omdat je dit zelf leuk vindt, maar eerlijk is eerlijk: het is stiekem toch leuker als er honderden mensen meegenieten van jouw online schrijfsels, dan slechts ééntje. Dit zijn simpele tips om méér bezoekers te krijgen, zónder je blog schaamteloos spammen. Benieuwd?

Laat op andere blogs inhoudelijk sterke comments achter Als ik me ergens enorm aan kan irriteren, is het wel een comment waarin staat ‘leuk artikel!’ terwijl het gaat om een negatieve review of een heftig persoonlijk verhaal. Het voelt overbodig om dit te zeggen, maar: lees een artikel met oprechte interesse door, waardoor je ook een inhoudelijk sterke comment kan achterlaten. Niemand heeft zin om te weten wie het meisje is achter de comment ‘leuk’ (want: bóring). Iemand die een uitgebreide comment achterlaat waaruit blijkt dat diegene het artikel daadwerkelijk aandachtig heeft gelezen, is wél interessant.

Spam je blog op de daarvoor bestemde plekken
De link van je blog dumpen onder iedere comment is absoluut not done. Ook op mijn blog belanden deze regelrecht in de prullenbak. Wil je je blog onder de aandacht brengen van potentiële lezeressen? Deel de update van je blog in de daarvoor bestemde Facebook-groepen (The Bloggerslist) of topics op fora van ELLEgirl of Girlscene.

Schrijf artikelen die shareable zijn
Mond-tot-mondreclame is de ideale manier om de bekendheid van je blog te vergroten. Maarrr… Hiervoor moet je wel artikelen posten die relevant zijn voor anderen. Denk hierbij aan ingenieuze lifehacks of praktische DIY’s. Zolang het maar aansluiting vind bij de niche van jouw blog. Wat mij meteen brengt op het volgende punt…

Vind jouw niche
Het heeft voor mij jaren geduurd voordat ik mijn niche had gevonden. Dit bleek echter cruciaal voor de populariteit van mijn blog. Sinds ik een specifieke focus heb gelegd op mijn blog (lees: herkenbare lijstjes en hands on tips), zijn het aantal bezoekers binnen één jaar verdriedubbeld. En het leuke is: deze niche mag alles zijn, zolang jij er maar plezier in hebt om hierover te schrijven.

Wees aanwezig op social media
Iets wat ik zelf soms moeilijk vind, omdat ik geen reden om iedere hersenspinsel/maaltijd/gekocht artikel te delen met het world wide web. Toch is het belangrijk om ook jezelf te laten zien op bijvoorbeeld Twitter en Instagram. Het is een laagdrempelige manier voor (potentiële) lezeressen om jou beter te leren kennen en natuurlijk posts te promoten met een fun snapshot.

Wat is jouw tip om meer bezoekers te krijgen?

Categorie: Overig
Tags: , , , ,


85 reacties


  28 april 2015

  Laatst kwam ik erachter dat ik misschien wel iets meer naar een bepaalde niche mag gaan. Ik heb die tip al dúizend keer gehoord, maar nu besef ik dat ik daar ook wel aan mag gaan werken! Nog wel lastig hoor… En oh, ja, ik irriteer me vooral aan mensen die hun link in een reactie knippen-plakken, vervelend!  28 april 2015

  Handige tips! En ik herken me in elk ervan. Zeker die inhoudelijke reacties (haha, maak ik er nu een?!), hoe vaak ik al geen product heb gereviewd dat ik súperlelijk vond en dat nog mensen reageren “mooi!!!”. Argh. Haha. Ik snap wel dat jouw blogbezoekers zo gestegen zijn, je blog is één en al happiness! Pss klein foutje: het moet denk ik verdriedubbelD zijn… sorry ;)! X  28 april 2015

  Wauw dit zijn nog eens supertips, ontzettend leuk om te lezen en helemaal waar! En mijn tip: geniet van het proces en heb geduld. De bezoekers zullen vanzelf komen als je met passie en plezier gaat bloggen, want dit is echt terug te zien en te voelen in de artikelen die je dan ook deelt <3 Gaat je lukken!  28 april 2015

  Bedankt voor deze tips. Ga hem even opslaan zodat ik hem later nog een keer goed door kan lezen en het gelijk kan gebruiken :-)  28 april 2015

  Jij schrijft zo fijn, ik denk dat dat ook één van de redenen is dat mensen jouw blog graag lezen! Ik denk dat mooie lichte foto’s en een handige layout mensen ook langer doen blijven (en terugkomen!). Voor de rest herken ik me wel in je tips, spammers bezoek ik bijvoorbeeld ook nooit en het is ook behoorlijk frustrerend als je uren in een artikel steekt en mensen dan enkel ‘leuk artikel’ reageren.

  Leuk artikel hoor, kijk je ook ee… GRAPJE :)  28 april 2015

  Dit zijn hele rake punten! Ik vind het vinden van een niche best moeilijk omdat er zoveel concurrentie is. Er zal toch altijd een overlap zijn met andere blogs, maar dat is ook niet erg. Je moet altijd schrijven over wat je leuk vindt :).  28 april 2015

  Leuk artikel!
  Haha nee grapje (wel een tof artikel natuurlijk maar je snapt t wel). Ik kan me daar ook enorm aan storen, vooral als daar dan heel subtiel, uhum, nog eens de link bijstaat. Beetje onrespectvol. Wel handige tips trouwens, zo ben ik nog niet gaan kijken op fora wat ik misschien wel eens zou kunnen doen.  28 april 2015

  Ik vind het soms best lastig om overal maar comments op achter te laten. Als ik elke dag op dezelfde blogs een comment achterlaat, wil ik dan niet te graag of ben ik te bescheiden dat ik daar űberhaupt over nadenk? Haha! Bedankt voor het delen van de tips :)!  28 april 2015

  Goeie tips Femke! Niche zoeken ben ik nog mee bezig haha! Toch wel lastig als je veel leuk vind ;) Veel Liefs  28 april 2015

  Handige tips! Alleen die tip van een niche vind ik niet altijd per se nodig. Ik snap wel dat je daarmee een bepaald soort publiek aanspreekt, maar ik schrijf over verschillende dingen graag: persoonlijke artikelen, maar ook over fashion, DIY, lifestyle… Gewoon waar ik op dat moment zin in heb. Dus dat is misschien niet echt een niche, maar ik vind het belangrijkste dat je schrijft over wat je zelf leuk vindt, dat zullen je lezers ook appreciëren.  28 april 2015

  Jou blog vind ik heel leuk omdat je inderdaad zo’n leuke niche hebt, maar ook prachtige foto’s. Als ik dat merk, bijvoorbeeld via Instagram, dan kijk ik al veel sneller op een blog :)  28 april 2015

  Goede tips en zeker waar! Vooral de inhoudelijke comments. Al moet ik eerlijk bekennen mijzelf soms ook schuldig te maken aan teksten als: wat een leuk artikel. Weinig inhoud inderdaad, al bedoel ik ze wel oprecht. Ik heb het artikel altijd gelezen als ik reageer anders is het inderdaad een beetje nutteloos!
  Hoe bevalt Bali?  28 april 2015

  leuk artikel! ;) nee grapje, haha (hoewel ik het wel echt een interessant artikel vind!). Persoonlijk vind ik het wel heel moeilijk om ‘mijn niche’ te vinden, omdat ik het ook juist leuk vind om over van alles en nog wat te schrijven, maar dat komt nog wel :) x
  ps. hoe is bali? :)  28 april 2015

  Vooral inhoudelijk sterke comments achterlaten werkt goed, ik merk dat als iemand dat bij mijn blog doet, ik veel eerder geneigd ben om ook bij die persoon te gaan kijken en iets achter te laten. Ow, tip: haal bij ‘Vindt jouw niche’ trouwens eventjes de t weg, is gebiedende wijs ;)  28 april 2015

  Ik kan me heel erg in deze tips vinden, maar als het om niche gaat, weet ik die van mij nog niet te vinden helaas. Voorlopig vind ik leuk over wat ik schrijf, maar ik hoop wel mijn ‘niche’ te vinden, gezien ik over vanalles schrijf haha! Ik ben echt dol op jouw lijstjes en vind het ook echt meer dan terecht dat jouw blog qua bezoekers verdrievoudigt is! <3  28 april 2015

  Wat een goede tips! Dat spammen bij random artikelen is echt heel irritant, of van die reacties: Doe je mee met mijn winactie? Zucht. Ik heb mijn niche nog niet helemaal gevonden denk ik, maar dat komt vast nog wel!  28 april 2015

  Dankjewel voor de tips! Meestal geven mensen dan van die standaard tips die iedereen al kent, maar hier heb je nog wat aan!

  x  28 april 2015

  Een blog schrijven over het krijgen van meer bezoekers werkt ook, altijd. Haha. Iedere blogger is op zoek naar hét geheim en dat is gewoon hard werken aan je blog. Je geeft goede tips, tips die ook echt effect hebben. Top!  28 april 2015

  dit zijn ook wel de standaard dingen die ik doe.

  en toevallig, je had mee kunnen doen in m’n artikel van vandaag. haha. dat ging namelijk hier over.

  Xdiana  28 april 2015

  Leuke tips allemaal! Ik vind het vooral moeilijk om echt gewoon mezelf te blijven, want je ziet van alles dat “werkt” en dan wil je dat ook doen, althans zo dacht ik vroeger toch!  28 april 2015

  “Leuk artikel”lachkick! Herkenbaar. Helaas zijn zulke 0,0 reacties er.

  Handige tips weer wat ik echt moet doen is SEO.  28 april 2015

  Super handige tips!
  Dankjewel voor het delen!
  Liefs Iep  28 april 2015

  Ik vraag me nu serieus af of deze comment wel genoeg inhoud heeft, maar echt hele goede tips! En ik vind jouw niche (is het raar dat ik dit woord eerst niet kende?) echt super!  28 april 2015

  Goede tips! Ikzelf deel mijn blogposts op social media en het EGF. Dat helpt vaak al heel erg. Ook heb ik sinds kort een beauty gastblogger die haar artikelen ook weer deelt met haar following, wat ook heel erg veel doet voor mijn bezoekersaantallen.

  Verder post ik elke dag ongeveer 4 keer op Instagram en pin ik mijn outfit foto’s ook op Pinterest.  28 april 2015

  Leuke tips! Ik wist zelf eerst helemaal niet dat je je blogpost ook kon delen op het ElleGirl forum e.d. Ik heb hier vroeger niet opgezeten maar het is echt een leuke manier om je blogpost te delen! Ik zet vaak mijn OOTD’s daar online maar zijn er ook nog andere topics waar je minder specifieke posts kan delen?

  -X-  28 april 2015

  Oja, die nietszeggende commentaren zijn echt vervelend. Bij een commentaar met inhoud zal ik sneller blijven stilstaan en de blog even aanklikken. Ik denk dat je de belangrijkste tips al hebt besproken. Hoewel goede content zonder grammaticale of spellingfouten ook een must is om bezoekers te laten terugkeren.  28 april 2015

  Handige tips :D Vooral die van het Elle forum en Girlsscene! Ik had daar nog niet aan gedacht. Ik merk zeker dat sinds ik mijn blog deel op facebook dat mijn bezoekers aantallen zijn toegenomen. Ik heb verder niet echt een cruciale tip. Ik denk dat het het belangrijkste is dat je je zelf een beetje kan onderscheiden van andere bloggers en dat mensen het daardoor interessant vinden om juist jou blog te gaan volgen :)  28 april 2015

  Echt superhandige tips. Eerlijk gezegd zou ik niet weten wat mijn niche zou kunnen zijn, maar dat komt hopelijk nog wel.

  Veel liefs,
  Nadeche  28 april 2015

  Wat een handige tips! Je eigen niche vinden is soms wel eens lastig, maar inderdaad wel een belangrijk punt..  28 april 2015

  Goede tips. Mensen die reageren met hun link in de reactie vind ik ook super irritant ..  28 april 2015

  Ik ben nog bezig met mijn niche vinden…ik vind zo veel leuk. Reacties zoals: wat leuk onder een artikel van een overleden vader zijn zo raar. Je lijkt dan net zo’n robot die reacties rondstrooit. Zeg dan gewoon niets.


  Femke - Youniqueblog

  28 april 2015

  Wat?! Dat is écht bizar. Er zou eigenlijk een zwarte lijst moeten zijn voor dit soort types…  28 april 2015

  Ik kom zo nu en dan op jouw blog terecht via FB en elke keer lees ik weer interessante artikelen. Keep up the good work!  28 april 2015

  Maar ja, wat is mijn niche dan denk ik? Ik vind heel veel leuk, maar jij waarschijnlijk ook. Dus de vraag is hoe ik er ooit achter kom wat dat is, mijn niche..
  X Wilmke  28 april 2015

  Handige tips, ik probeer zoveel mogelijk op social media te plaatsen!  28 april 2015

  Misschien moet ik hier en daar wat meer een comment achter laten. Ben hier nooit zo’n ster in, dus laat het vaak achterwege. Ook meer op social media wat meer laten zien is idd een goeie! Handige tips! (Hopelijk een inhoudelijk sterke comment dit, hahaha) ;-)  28 april 2015

  Goede tips! Wat betreft de social media; ik ben een fanatieke instagrammer maar mijn Facebook en Twitter accounts kunnen nog stukken beter. Een niche vinden voor mijn blog vind ik ook moeilijk, want ik vind nu eenmaal heel veel dingen leuk om over te schrijven!  28 april 2015

  Ik vind het jammer dat mensen ‘leuk artikel’ misbruiken. Ik heb chronische pijn en kan daarom moeilijk typen. Lange reacties zjjn lastig. Maar omdat ik vaak wel wil laten weten dat ik t leuk vond.. reageer ik dan zo. Terwijl t WEL gemeend is. Maar dan moet t ook wel bij t artikel passen. Als het iets is wat niet leuk is ga ik dat er ook niet onder zetten natuurlijk! Het is inderdaad vervelend als je merkt dat ze t echt niet hebben gelezen.


  Femke - Youniqueblog

  29 april 2015

  Wat ontzettend vervelend dat je hierdoor wordt beperkt om een reactie achter te laten! Zeker als andere hiervan misbruik maken, waardoor jij misschien minder oprecht overkomt… Stom!  28 april 2015

  Ik vind inderdaad leuk artikel echt iets waar je ‘niets’ mee kan. Als je dan als bedankje een berichtje wilt achterlaten op dat bericht wat stuur je dan. Dankje?? Haha! Heel goed artikel en ik kan er wat mee dat je echt wat moet schrijven wat gedeeld kan worden dat heb ik nog te weinig en jij hebt het juist heel veel!  28 april 2015

  Wat een fijn artikel met hele mooie tips, vooral het stukje met échte comments herken ik heel erg. Maar ik was eerst vooral heel erg afgeleid, wat een té schattig telefoon hoesje <3


  Femke - Youniqueblog

  29 april 2015

  Hahaha! Dankjewel <3 Van BornPrettyStore ^^  28 april 2015

  Op het eerste zicht lijken dit zeer goede tips, maar voor mij lijken ze precies niet echt te werken. Ik denk dat het vooral komt, doordat ik een persoonlijke blog heb en daardoor niet echt één duidelijke niche heb. Ik schrijf namelijk vooral persoonlijke artikels, maar evengoed verschijnt er zo nu en dan een product- of filmreview of een receptje online. Ik wil dit ook niet veranderen door mij te richten op slechts één van deze zaken.
  Ik zal mij dan maar neerleggen bij mijn lage aantal bezoekers zeker? Of ik moet gewoon wat meer geduld hebben, dat zou ook kunnen natuurlijk! ;-)


  Femke - Youniqueblog

  29 april 2015

  Een niche is absoluut geen must, maar het kan natuurlijk wel helpen. Ik ken genoeg persoonlijke blogs die ook waanzinnig succesvol zijn ;-)  28 april 2015

  De korte, nietszeggende reacties gaan bij mij ook de prullenbak in. Gelukkig nemen de meeste reaguurders op mijn blog de moeite om zinvol te reageren. De tip over de niche vind ik dus heel lastig voor een blog zoals het mijne (ik schrijf columns over alledaagse dingen). Ik probeer te onderscheiden door geen onderwerpen te kiezen waar iedereen al over schrijft, of een originele invalshoek te vinden. Maar daarmee blijft het lastig om naar de duizenden bezoekers door te groeien!  28 april 2015

  Ik bewonder je blog ten zeerste en dat je zoveel volgers hebt, begrijp ik helemaal. Je hebt altijd leuke lijsten, tips en je schrijfstijl is erg leuk en komt spontaan over. Ik ben fan!


  Femke - Youniqueblog

  29 april 2015

  Wat ontzettend lief! Dankjewel <3  28 april 2015

  Ik vind het moeilijk om mijn blog echt te beperken tot een niche. Al zou je een moestuin en een huis bouwen wel als niche kunnen beschouwen. Maar dan nog. Ik schrijf ook graag over andere dingen. Moeilijk hoor!  28 april 2015

  Je schrijft echt ontzettend mooi. Ik vind jouw schrijfstijl echt heel fijn lezen. Bedankt voor de fijne tips!  28 april 2015

  Die niche is echt een lastige, ik wil er echt aan gaan werken om hem te vinden, maar mijn probleem is gewoon dat ik alles even leuk vind! Die reacties achterlaten komt wel goed haha, ik ben zowat verslaafd aan blogs lezen – bestaat dat trouwens? Vast wel… ;)
  X Emma  28 april 2015

  Fijne tips geef je! Ik mag nog zeker werken aan een aantal punten. ..  28 april 2015

  Leuk dat je ook echt noemt welke facebook groepen mensen hun site kunnen plaatsen, de meeste sites die tips delen voor meer bezoekers zeggen alleen maar deel je link in facebook groepen ;).. Je geeft echt duidelijk advies waar mensen wat mee kunnen! En wat ik al eerder wou zeggen is dat ik de naam van je site echt mooi vind, goed verzonnen, een goede site naam spreekt ook altijd aan vind ik!  28 april 2015

  Wat een handige en leuke tips weer. Jij maakt je blog id echt uniek in het delen van je leuke en handige tips! X  28 april 2015

  Een krachtig artikel! Persoonlijk vind ik het belangrijk dat je voor jezelf een niche hebt gevonden, in mijn geval is dat armbanden. Ik hou onwijs veel van beauty/fashion/lifestyle blogs en vind het heerlijk om te bekijken en lezen, maar ik weet van mijzelf dat deze niche niet werken. Jammer genoeg kan ik hieruit niet voldoende inspiratie halen en zal veel hetzelfde worden. Met armbanden heb ik juist het tegenovergestelde en kan ik heel inspiratie krijgen. Daarnaast heb ik daarmee ook altijd nog een mogelijkheid om het persoonlijker te maken als ik daarvoor open sta.  29 april 2015

  Handige tips en tricks weer! Zelf gebruik ik deze middelen ook om te zorgen voor meer bezoekers. Voornamelijk de inhoudelijke reacties vind ik belangrijk. Je kunt denk ik ook niet verwachten dat veel mensen je blog gaan bezoeken als je overal alleen reageert met leuk, grappig, etc. Liefs!  29 april 2015

  Leuk artikel! Nee, grapje ;)
  Goeie tips, heb ik zeker wat aan! Een niche vinden blijkt echter niet altijd nodig, maar helpt zeker wel. Ben nog steeds hard aan het zoeken, maar ik heb teveel dingen waar ik graag over blog. Voorlopig dus nog niche-loos (of juist rijk aan niches, het is maar hoe je het bekijkt).

  Spammen van mijn blog (op de daarvoor bestemde plekken) doe ik eigenlijk te weinig. Meestal doordat ik het vergeet of omdat ik er op dat moment gewoon geen zin in heb. Mezelf even over de drempel tillen dus.

  Twitter is wel écht je best friend op blog-gebied. Herhaling mag (al zit hier ook een limiet aan) en mensen zijn snel geneigd om even door te klikken. Maak ik dus ook graag gebruik van!  29 april 2015

  Vooral die eerste vind ik altijd erg belangrijk ja! Ik heb eens een persoonlijk artikel geplaatst, dat er voorlopig geen updates zouden komen omdat het niet goed met me ging, kreeg ik een comment “Wat een leuk artikel! Erg interessant!”.

  Eerhm, pardon? :’)


  Femke - Youniqueblog

  29 april 2015

  Whuut?! Bizar! Enne: heel veel sterkte met deze moeilijke periode <3  29 april 2015

  Goed raad! Ik was net opzoek naar zo’n artikel en ik vind het altijd leuk om zulke dingen te lezen en ze toe te passen. Die inhoudelijke reacties zijn echt veel beter dan gewoon ‘leuk artikel’ of ‘mooie foto’s. Soms ik wil ik net iets meer. ;)  29 april 2015

  Handige tips, ze zijn eens wat anders dan de standaard tips die je online vindt :-) liefs!  29 april 2015

  Ik zie je blog voor het eerst, maar een goede first impression! Dat doe je in elk geval heel goed en zal bezoekers vasthouden. Als ik zo vrij mag zijn om mijn tip ook te delen: Yoast! Een SEO plugin (voor WordPress) die je aangeeft hoe SEO-proof je artikel is. Want laten we eerlijk zijn, bezoekers genereren via social etc is best wel veel werk. Als ze jou vinden is dat natuurlijk nóg veel fijner.
  – X Marloes


  Femke - Youniqueblog

  30 april 2015

  Goede tip! Zelf gebruik ik deze plugin ook ^^  30 april 2015

  Supergoede tips! Zelf heb ik steeds een excuus om het niet te doen, omdat ik geen tijd heb. Stom! ga deze tips zeker even bewaren kan ik ze later nog eens teruglezen :)  30 april 2015

  Heey!
  Ik ben echt super blij dat ik jouw blog heb ontdekt via the bloggerlist
  Je hebt me al een paar keer geholpen met tips and tricks en ik wil je daarvoor op deze manier bedanken!

  Dus SUPER BEDANKT DAT JE BLOGT! Want bijvoorbeeld die tip over mond op mond reclame, daar had ik nooit over na gedacht, dat dat met DIY makkelijker gaat! Dus nogmaals bedankt!


  Femke - Youniqueblog

  1 mei 2015

  Ah, wat een ontzettend lieve reactie! SUPERLIEF! Dankje-, dankje-, DANKJEWEL :-)  1 mei 2015

  super leuke en handige post ga ik ook zeker gebruik van maken !!!!!! heb al de lay-out van mijn blog veranderd ga zeker kijken doei
  Bye the style puppy  1 mei 2015

  Ik ben ijverig op zoek naar mijn niche, ik vind het zo moeilijk! Hopelijk vind ik hem binnenkort! Bedankt voor de tips trouwens, reacties achterlaten trekt inderdaad meer bezoekers bij mij :)  1 mei 2015

  Leuk artikel!  1 mei 2015

  Haha, nee hoor grapje natuurlijk. Ik heb zelf ook heel erg dat ik me er gewoon aan irriteer als iemand zoiets zeg… Dan denk je zeg dan gewoon niks, want dit is nou ook niet echt relevant! Ik vind het echt hele fijne tips. Ik kan zelf ook mijn draai nog niet helemaal vinden in het bloggen, maar ik heb wel steeds meer door wat ik nou eigenlijk niet wil.  2 mei 2015

  Thanks voor de tips! Zelf durf ik mijn blog nog niet echt open en bloot te maken waardoor ik het delen van mijn blog op social media nog eng vind…

  Liefs,
  Joyce  2 mei 2015

  Handige tips! Inhoudelijke comments achterlaten zijn inderdaad behulpzaam en je blog spammen op de daarvoor bestemde kanalen helpt ook veel :) Wat ik bij mezelf merk is dat via comments op andere blogs mensen hun weg vinden naar mijn blog. Dus: wees aanwezig in de blogwereld en laat van je horen :) Liefs! x


  Kirsten

  5 mei 2015

  Ghehe, ik vind deze tips zelfs handig, en ik heb niet eens een blog :’). Maar mocht ik er ooit een maken, dan weet ik nu wat me te doen staat!  18 mei 2015

  Goede tips! Het blijft interessant om dit soort artikelen te lezen, omdat ik altijd wel wat bruikbaars kan vinden. :)
  Nog een klein vraagje: wat is een niche precies? Ik zag het voorbij komen maar heb er eigenlijk nog nooit eerder van gehoord haha. Misschien dat iemand hier het me kort en bondig uit kan leggen? :)


  Femke - Youniqueblog

  18 mei 2015

  Volgens het woordenboek: “Een kleine gespecialiseerde markt voor een bepaalde groep producten of services”. In dummietaal (wat altijd mijn voorkeur heeft): “De specialisatie waarmee je je onderscheid van de massa.” ;-)  24 mei 2015

  Hey Femke! rare vraag misschien, maar van waar komt je hoesje? ik vind het namelijk superleuk! :) xx


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2015

  Dat is helemaal geen gekke vraag, hoor! Deze heb ik van Born Pretty Store :-)  27 mei 2015

  Goede tips. Wij werken met zijn 2en aan onze blog en vinden beide veel onderwerpen interessant, daarom is het ook voor ons moeilijk een niche te vinden.
  En misschien toch vaker goede inhoudelijke comments geven op andere blogs. Soms wil je dat alles vanzelf gaat maar door zelf ook actief te zijn zal je inderdaad eerder opgemerkt worden…  30 september 2015

  ntSQ6u when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the superb jo.  1 oktober 2015

  I just want to tell you that I’m all new to weblog and certainly liked you’re web-site. Probably I’m want to bookmark your website . You definitely come with terrific writings. Appreciate it for revealing your website.


  Lindsey Beljaars

  5 november 2015

  Fijne tips, ik houd zelf met al de punten die je aankaart al rekening. Vind het ook zo jammer dat heel veel mensen alleen ‘leuk artikel’ achterlaten. Of mensen die al reageren op een video na 1 minuut terwijl de video 10 minuten duurt ofzo. Dan denk ik echt; Come on!  5 november 2015

  Goede tips! De meesten probeer ik al te handhaven, maar mijn niche is best wel specifiek, geloof ik.  5 november 2015

  Ik kan me goed vinden in deze tips! Ik vind het zelf alleen best lastig om alle blogs bij te lezen en daarop te reageren. Helemaal nu tijdens mijn tentamenweken. Een niche vind ik nog wat lastig, al is mijn blog wel het meest gefocust op fotografie. Ach des te meer je schrijft des te beter je ook weet wat bij je past denk ik. Ik probeer nu vooral te schrijven over dingen die bij mij passen en waar ik me goed bij voel. Ik vind het vooral heel interessant om de persoon achter de blog te leren kennen. Ik vind snapchat trouwens ook ontzettend leuk, dan heb je net even een ander beeld bij iemand, omdat het niet netjes hoeft te zijn. Toch ben ik heel erg fan van Instagram, al die mooie foto’s, heerlijk.  5 november 2015

  Super artikel! Hele handige tips! Een niche vinden lijkt me best lastig als ik heel eerlijk moet zijn, kan me heel goed voorstellen dat dat maanden of zelfs jaren kan duren! En inderdaad de reacties van sommige mensen.. Zo jammer!  9 november 2015

  Fijne tips! (Ook zo lekker inhoud loos hé :) Ik hoop dat ik mijn niche gevonden heb en ga mij eens in de forums verdiepen, dat daar mogelijkheden liggen wist ik nog niet!  3 januari 2016

  Voila sé! Deze blog herinnerde ik me zeker nog! Ik weet nog dat ik dacht ‘man man wat klinkt dat ingewikkeld om reclame te maken’. Maar hé.. dat vind ik nu nog steeds :-D