Zo haal je het meeste uit een klein bureau -
22/04/2015


Zo haal je het meest uit een klein bureau
Dus. Je bent opgescheept met een bureau dat geschikt is voor Hobbits. Geen nood. Zo haal je het meeste uit een klein bureau. Benieuwd?

Gebruik producten met een ‘double duty’
Wil je graag een mooie vaas ter versiering op je bureau hebben staan? Gebruik deze dan óók als pennenblik. Of vind je het bijvoorbeeld fijn om tussen het studeren door een tijdschrift te lezen ter ontspanning? Gebruik deze als muismat (hoi!). Staat nog ontzettend leuk ook.

Werk in de hoogte
Probeer te kiezen voor een hangende bureaulamp in plaats van een staande. Ook is het leuk om al je kantoorbenodigdheden op te hangen, zoals écht gereedschap. Je schaar, plakbandhouder, nietmachine en levensvoorraad aan washitape kan je immers makkelijk allemaal ophangen.

Hou je bureau netjes.
Oké, eerlijk gezegd is dit ook niet mijn sterkste punt (*kijkt naar een set eierdopjes, geurkaarsen en rietjes op haar bureau* – don’t ask). Toch is het júíst extra belangrijk om geen waardevolle ruimte te verspillen als je al geen -erm- waardevolle ruimte hebt óm te verspillen. Overweeg bijvoorbeeld om een verlengkabel onder je bureau te positioneren, wanneer 80% van de werkruimte op je bureau wordt bezet door kabels.

Creëer extra opbergruimte
Door bijvoorbeeld een mandje onder je bureau te installeren (*kijkt vader lief aan*) of oude lades aan je muur te hangen. Zó tof.

Maak gebruik van magneetverf
Beschilder (indien van toepassing: met toestemming van je ouders) de zijkant van je bureau met magneetverf. Hier kan je ook een heleboel papierwerk aan kwijt. Denk bijvoorbeeld aan werkroosters en leerplanningen. Een must om te bewaren, maar onnodig om altijd op het bureau te hebben pronken.

Wat is jouw favoriete hack om meer uit een klein bureau te halen?

Categorie: DIY, Lifestyle
Tags: , ,


31 reacties


    22 april 2015

    In de hoogte werken is echt een heel slim idee. Dat doen mijn vriend en ik ook in ons klein appartementje haha! Dus niet alleen handig voor een klein bureau maar ook een kleine woning (of als je gewoon meer spullen wilt hebben haha) X



    22 april 2015

    War een geweldige ideeën! Je hebt zo’n leuke schrijfstijl :D Gelukkig heb ik een mega bureau! Al ligt die soms echt te vol omdat ik daar van alles op gooi…



    22 april 2015

    Wat een handige tips! Ik heb meestal binnen de kortste keren een overvol bureau, dus deze tips kan ik zeker gebruiken..;) Liefs, Jis



    22 april 2015

    Leuke tips! Mijn bureau is juist héél groot, omdat ik echt een chaoot ben tijdens het leren. Dan wil ik alle pagina’s in het zicht hebben en liggen er wel 5 verschillende stapels verspreid over m’n bureau haha … ik heb m’n ruimte nodig ;). Desalniettemin wel handig inderdaad om dingen een dubbele functie te geven of op te hangen! Heel pretty! X



    22 april 2015

    Wat een ontzettend handige tips! Ik heb een Imac aangeschaft dus wil hier graag een bureau voor hebben maar een groot bureau zal heel mijn kamer overnemen.



    22 april 2015

    Handige tips! Zelf heb ik ook een inieminie bureau dat ik ook nog eens moet delen met mijn vriend… Grappig hoe je achter elk intro tekstje ‘benieuwd?’ zet haha :) overtuigt me toch steeds weer om verder te lezen ;)


    Femke - Youniqueblog

    22 april 2015

    Yaaaay, het werkt! Ik zal wel proberen wat meer te variëren ;-)



    22 april 2015

    Haha weer ontzettend leuk geschreven! En goeie tips ook, ik heb ook veel te weinig ruimte op mijn bureau! Vooral dat tijdschrift als muismat vind ik een hele goeie, ga ik meteen doen haha!



    22 april 2015

    Fijne tips allemaal meid!
    Ik heb ook niet zo’n mega bureau maar ach, het is een fijne plek!
    Liefs Lonneke



    22 april 2015

    Super handige tips! Ik heb ook een veel te klein bureau ( of gewoon te veel spullen..). Ga hier zeker mee aan de slag :)



    22 april 2015

    Ik heb geen bureau meer. Deze stond in de weg in ons twee kamer appartementje. Nu gebruik ik de huiskamertafel als bureau. Handig omdat deze een stuk groter is. Daarnaast wordt ik ook gedwongen om alle troep op te ruimen, anders hebben we geen plek om te eten. Later zou ik wel weer een eigen bureautje willen (gelieve nog in mijn eigen kamertje).



    22 april 2015

    Wat een leuke ideeën. Vooral de magneetverf!



    22 april 2015

    Een tijdschrift als muismat werkt bij mij niet hoor! Dat is een soort van te glad. Ik werk tegenwoordig aan de eettafel omdat mijn man mijn kantoortje heeft ingepikt. Aan het eind van de dag doe ik alle bureauspulletjes en paperassen in een leuke mand die ik in de hoek van de kamer zet.



    22 april 2015

    Leuke tips! Mijn bureau is niet heel klein, maar ik werk er gewoon nooit aan omdat er te veel spullen op liggen. Oeps! ;)



    22 april 2015

    Dat magneetverf vind ik wel erg handig!



    22 april 2015

    Super leuke tips! Ik heb toevallig net mijn bureau opgeruimd haha. Ik vind de veranderingetjes in je lay-out trouwens erg leuk. Vrolijk en fris! :)



    22 april 2015

    Leuke tips, geen aanvullingen van mijn kant, want ik heb het geluk een vrij groot bureau te hebben :)



    22 april 2015

    Haha geweldige ideeën! Zelf heb ik een aardig groot bureau die af en toe zelfs nog te klein is door de rommel haha… Die ladekastjes aan de muur lijken me leuk!
    X Emma



    22 april 2015

    handig artikel! Door de verhuis werk ik momenteel aan een kampeertafeltje als bureau en wat een onzin is dat tafeltje toch. Het tafeltje is ongeveer even groot als 1 arm, grom.



    22 april 2015

    Hele handige en vooral originele tips! Super!



    22 april 2015

    Ik heb een mega bureau haha! Reden ook waarschijnlijk van die enorme bende….. Veel liefs haha!



    22 april 2015

    Ik gebruik geen bureau maar werk altijd lekker in de woonkamer aan de eettafel. Toen ik nog in een klein appartement woonde werkte ik ook veel in de hoogte om ruimte te besparen. Dat is echt de beste tip die er tussen staat



    22 april 2015

    Goede tips!



    22 april 2015

    Ik heb een vrij groot bureau, maar het netjes houden is vaak nog wel eens dingetje..



    22 april 2015

    hele fijne tips dankjewel, hier ga ik zeker wat mee doen!



    22 april 2015

    Die ‘hou je bureau netjes’ is bij mij al-tijd het probleem. #firstworldproblems



    23 april 2015

    Wat een nuttige tips, dank je! :) Liefs! x



    30 september 2015

    jRj1Av Very nice post and right to the point. I don at know if this is really the best place to ask but do you people have any thoughts on where to employ some professional writers? Thank you



    30 september 2015

    EtdmJE Well I definitely enjoyed studying it. This post procured by you is very constructive for correct planning.



    30 september 2015

    WrkN5V my review here I want to create a blog that has a creative layout like what you find on MySpace, but with more traffic. I am not a fan of the Blogger site… Any suggestions?.



    1 oktober 2015

    I simply want to tell you that I am new to weblog and definitely loved you’re web blog. More than likely I’m going to bookmark your blog . You certainly come with tremendous posts. Many thanks for sharing with us your web-site.