Things that made my week...#166 -
27/06/2015


Things that made my week def

Op wonderbaarlijke wijze weet ik het weer altijd verkeerd in te schatten. En ja: zo ging ik afgelopen week in winterjas naar buiten, terwijl het 22 graden was. Oeps. De overige avonturen van afgelopen week? Ik mocht samen met Shifra de najaarscollectie van Primark bewonderen, ging kittens knuffelen(!) met mijn vriend en de volgende dag was mijn mini-gebed meteen gehoord. I believe, I believe!

 • Dingen die je alleen te horen krijgt als je uit Schijndel komt: “Is dat niet die plek die gebombardeerd is in New Kids?” en “Moest het hele land niet op jullie wachten, omdat jullie te laat waren met het inleveren van stemmen tijdens de verkiezingen?” Dankjewel Maris voor deze pijnlijke reminders (Ik vind jou ook héél lief ;-)).
 • Mijn neefje die de afgelopen weken 1100(!) km te voet heeft afgelegd. En ik hieruit moet concluderen dat we toch écht geen familie kunnen zijn.
 • Twee keer binnen één week over New York dromen. Dan ben je toch wel een kei in visualiseren, toch?
 • Kittens knuffelen met mijn vriend! Het enige ding dat ongemakkelijk was, is dat 70% van de gezinsleden niet op de hoogte was dat we daar alleen maar kwamen om met ze te knuffelen. Iets met: ‘verkooppraatje’ en een ongemakkelijk afscheid ‘Erm… Zullen we gaan?’.
 • … Om de volgende dag te ontdekken dat mijn mini-gebed was verhoord: één van mijn beste vriendinnen vond een nest met kittens in haar schuur! Helaas kon ik mijn ouders niet overhalen er eentje te adopteren ;-)
 • Dingen die je niet op Facebook moet zetten: after-sauna selfies. Meer zeg ik niet. #itwasntmethough
 • Met Shifra de najaarscollectie van Primark (kijk, kijk!) bewonderen bij The View (lees: op de zesde verdieping in het centrum van Amsterdam) en daar op het balkon in de brandende zon selfies proberen te maken. Met nadruk op: proberen.
 • Bijna 2000(!) volgers hebben op Bloglovin’. WHAAAAAA!

Hoe gaat het met jullie? Wat was jullie hoogtepunt van afgelopen week?28 reacties


  27 juni 2015

  Ik heb deze week geen kittens maar biggetjes geknuffeld. Zo schattig! Dat was echt wel het hoogtepunt van deze week (of dit jaar haha).  27 juni 2015

  Kittens zijn zo leuk! En 2000 volgers is veel!!
  Liefs  27 juni 2015

  1100 km is heel wat, knap! Whooooh bijna 2000 volgers :-)  27 juni 2015

  ik kan ook nooit goed inschatten wat voor weer het is waardoor ik het altijd veels te warm of koud heb :)  27 juni 2015

  Ik stond vanochtend op en trok gelijk een jurkje aan, maar ik denk dat ik de hoop moet laten varen dat het nog écht lekker weer wordt en dat ik misschien maar gewoon naar boven moet lopen (walk of shame) en iets veel warmers moet aan trekken. Dat vind ik zo irritant aan dit weer. Ik ben nu ingesteld op rokjes en jurkjes en andere blote-benen-dingen. En nú moet ik weer omschakelen naar broeken en truien en vesten en dan krijg ik een black out: wat droeg ik ook al weer? Plotseling weet ik het niet meer omdat ik zo in de jurkjes zit. Goed. bijna 2000 volgers YES! You go girl! En Primark was so much fun!! We hebben gelukkig nog een goed gelukte mirror selfie! :-)  27 juni 2015

  Wat leuk weer om te lezen!!! Super leuk dat je al bijna 2000 volgers hebt, maar ook echt verdient!! :)  27 juni 2015

  Kittens zijn zó schattig! Op de één of andere manier blijf ik bang voor katten, haha. Waarschijnlijk omdat als ze speels zijn met hun pootjes heen en weer slaan en ik onwijs bang ben voor hun nagels ;-)  27 juni 2015

  Gefeliciteerd met je 2000 volgers op Bloglovin’. :-) <3 Helemaal verdiend!
  En 1100 km te voet… Wow! Dat is heel erg veel.
  Liefs  27 juni 2015

  Hahahah dingen die je niet op fb moet zetten after-sauna selfie. Gefeliciteerd met je bijna 2000 volgers! Je verdient het!  27 juni 2015

  Ik kan het weer ook nooit goed inschatten. Zo liep ik afgelopen week ook met 23 graden in een winterjas :’)  27 juni 2015

  Wow! Bijna 2000 volgers! Je hebt het zeker verdiend… Ik moet altijd lachen om je artikelen :)
  Liefs, Jis  27 juni 2015

  Wat een leuke artikel weer. Wow 2000 bloglovin’volgers, wat veel! Maar met jou schrijfstijl helemaal te begrijpen en op naar nog veel meer. Dat katjes knuffel, hoezo wisten die anderen niet dat je daarvoor kwam, wat vreemd haha! Selfies maken, brandende zon of niet.. mij lukt dit vrijwel nooit haha!  27 juni 2015

  Ik wil echt weer graag een keer naar de primark. Meestal ga ik elk jaar alleen een keer rond de kerst.

  x  27 juni 2015

  aaah kittens zijn zo leuk! <3  27 juni 2015

  Schijndel, ik woon er ook in de buurt haha! En 2000 volgers! Whoa! You go Femke! Veel Liefs  27 juni 2015

  Aah super zeg, bijna 20000 volgers, je verdient ze!! En wow, 1100 kilometer is zooooo veel :0
  X Emma  27 juni 2015

  Hopelijk kom ik shifra en jou de volgende keer tegen :-)  27 juni 2015

  Haha Femke, ik heb toevallig net een artikel geschreven met voordelen van een kat. Stuk-voor-stuk argumenten om te gebruiken naar je ouders toe ;) Toen ik je tweet over de after-sauna foto’s voorbij zag komen dacht ik gelijk aan iemand, maar na verder onderzoek (lees: Twitterstalken tot ver in de geschiedenis) kwam ik tot de conclusie dat diegene de foto’s niet op Twitter zet! Hahaha  27 juni 2015

  Heerlijk lijstje en gefeliciteerd met je 2000 volgers!  27 juni 2015

  Dat met die winterjas had ik ook echt kunnen zijn haha. En wat ontzettend tof van dat kittens knuffelen hihi: ik wil ook, ik wil ook ;-) En die 2000 volgers (en nog veel meer) verdien je dubbel en dwars meis! X  27 juni 2015

  Aaah, kittens knuffelen is zo leuk!  27 juni 2015

  Jaaa, kittens! ♥  27 juni 2015

  En zojuist nog een volger erbij! En ik ken Schijndel voornamelijk van die ellenlange rondweg die er omheen loopt en de van Tilburg, waar ik wel eens ben wezen shoppen met mijn man. (dat is vast beter dan New Kids)  28 juni 2015

  Wat een leuk overzicht. Toen wij onze kitten gingen ophalen, hadden we niet eens overlegd met onze ouders *whooops*. Maar eenmaal thuis waren ze opslag verliefd.  28 juni 2015

  Dat ik 20 (waahhh!!) volgers heb bereikt op bloglovin’ haha ;p
  Leuk om te lezen :)  28 juni 2015

  Kittens knuffelen is leuk! En 1100 km wandelen .. Proficiat aan je neef! :) Liefs! x  30 september 2015

  RvEO8A We stumbled over here by a different website and thought I should check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to checking out your web page for a second time.  1 oktober 2015

  I just want to say I am just beginner to weblog and honestly loved you’re blog. Almost certainly I’m likely to bookmark your website . You amazingly have fantastic stories. Thanks a lot for sharing with us your webpage.