Things that made my week...#175 -
29/08/2015


Things that made my week def
Yeah! Dit weekend ga ik ein-de-lijk mijn koffer pakken voor NYC. Wat er afgelopen week is gebeurd? Ik ondervond één groot voordeel van thuis met vriendinnen afspreken, vond (wéér) iets bizars in mijn handtas en kreeg een onverwacht cadeau op het terras. Nieuwsgierig?

  • De kapper het verschil uit proberen te leggen tussen een pdf en jpeg, na haar te hebben geholpen met het uploaden van een profielfoto. Maar dit na drie verschillende manieren van uitleg -en wenkbrauwen die tot in haar kruin reikten- opgeven.
  • Er pas op de redactie erachter komen dat er nog een boxershort in je handtas ligt. Dus…
  • Het een aantal jaar geleden altijd ontzettend wonderlijk vinden dat mensen in Amsterdam rennen voor de tram die iedere vijf minuten komt. En het uiteindelijk zelf ook doen.
  • Wanneer mijn schoonouders vertellen over hun zeilvakantie: “We zaten op de boot met echte kakkers.” Vriend: “Waarom waren het kakkers dan?” Schoonvader: “Die ene man droeg de kraag van zijn poloshirt omhoog.” Iedereen tegelijkertijd: “AAARGH!”
  • Demi Lovato die heeft aangekondigd op 16 oktober met een nieuw album te komen. YEEEAH! #netoptijdvoormijnverjaardag
  • Het voordeel wanneer ik een keer met mijn vriendinnen thuis afspreek: mijn kamer wordt weer eens opgeruimd
  • Wanneer ik op het terras bij mijn thee een bonbon krijg die ik niet mag hebben. Vriend: “Dit mag ze niet hebben. Kan ze een koekje krijgen?” Ik, ietwat beschaamd: “Doe niet zo stom.” Tegen de ober: “Het is oké, hoor…” *ober komt nog geen 3 minuten later terug*: “Alsjeblieft…”. En opeens lag er een schaal vol koekjes voor m’n neus. Yay!
  • Mocht mijn carrière als freelance redacteur tóch niets worden… Dan heb ik altijd nog een toevluchtsoord.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week achter de rug?

Categorie: Persoonlijk


17 reacties


    29 augustus 2015

    Haha, oeps! Dat boxershortverhaal is wel lachwekkend en zou mij ook zo kunnen overkomen! ;-) Supertof dat de ober een schaal toetjes kwam brengen trouwens.



    29 augustus 2015

    Hahahaah die foto met die doos, geweldig :-)!!!



    29 augustus 2015

    Hahaha, wat een leuke lijst weer Femke! In zo’n grote doos heb ik me ooit verstopt en mijn vader een hartaanval (bijna) bezorgd. Hihihi, ik deed het wel bijna in m’n broek ;) Veel Liefs



    29 augustus 2015

    Poeh, lijkt me lastig om voor een maand spullen in te pakken (voor een 2-weekse vakantie is het al een hele klus)! Een boxershort in je tas? Uhhhh…



    29 augustus 2015

    haha, heerlijk om te lezen! Vooral dat van de kapper :)



    29 augustus 2015

    Fijn weekend !



    29 augustus 2015

    Haha, héérlijk! Ik vind dit altijd zo’n leuke post. Wat supercool dat je gewoon een hele hoop koekjes kreeg omdat je de bonbon niet mocht, haha! En dat van die boxershort :’) Ik herken het opruimen voor visite trouwens heel goed, een van mijn grootste motivaties om onze stal eens uit te mesten ;-) X



    29 augustus 2015

    Hahaha, nou, die doos lijkt me vreselijk comfortabel! ;-)
    Dat van die schaal met koekjes: tof! En vooral heel lekker, haha.



    29 augustus 2015

    Ik ben benieuwd naar het nieuwe album van Demi lovato! Ik vind cool for the summer niet zo’n leuk nummer, maar haar andere nummers zijn zo fijn om mee te zingen (blèren).

    x



    29 augustus 2015

    Ik vind ook met de regelmaat van de klok rare spulletjes in mijn tas, maar een boxershort? Nee, dat is bij mij nog niet voorgevallen ;-)



    29 augustus 2015

    Haha, echt een leuke post! Heel herkenbaar ook soms :)



    29 augustus 2015

    Haha, dat boxershort verhaal! Geniaal. En wat een toffe rugzak :)



    29 augustus 2015

    Hahaha heerlijk, een schaal koekjes! ;) En yaayy voor het nieuwe album van Demi!
    X Emma



    30 augustus 2015

    Hahaha dat kakker verhaal. En yay packing for NYC! Wil jij deze prachtstad de groetjes van me doe en mij beloven dat je er zoveel mogelijk van gaat genieten?!


    Femke - Youniqueblog

    30 augustus 2015

    Jaaa, ik beloof het :-)



    30 september 2015

    itqE73 You are my breathing in, I have few blogs and often run out from to brand.



    1 oktober 2015

    I just want to mention I am just new to blogging and actually savored you’re website. Most likely I’m going to bookmark your blog post . You definitely have outstanding stories. Regards for sharing with us your web site.