YAY! Vandaag vertrek ik naar New York City -
01/09/2015


WHAAA! Ik ga naar New York City
Vandaag is het dan zover. Mijn kleine, grote avontuur naar The Big Apple. Ik schrijf deze post een aantal dagen voor mijn vertrek, dus écht vertellen hoe ik me vandaag voel weet ik niet. Een kleine gok: waarschijnlijk misselijk van de zenuwen. Maar dat is oké. De afgelopen weken heb ik een wervelwind aan emoties ervaren. Je dromen najagen is immers niet alleen leuk, maar ook doodeng.

“Jeetje, je dóét het gewoon,” was één van de verbaasde opmerkingen die ik de afgelopen weken het meest te horen heb gekregen. Het meest grappige vond ik misschien nog wel dat iedereen dacht dat ik er héél koelbloedig in stond. Niet wetende dat ik soms ook een lichte paniekaanval kreeg van het idee. Zeker toen 1 september steeds dichterbij kwam. ‘Fuck. Ik ga dit écht doen, ik ga dit echt doen, IK GA DIT ECHT DOEN,’ schoot af en toe de paniekerige gedachte door mijn hoofd. De gedachte dat ik een maand lang in m’n uppie in New York ben, laat mij natuurlijk ook niet helemaal koud. Maar goed, het is ‘slechts’ één maand. En er zijn zóveel dingen om te doen, dat ik het me gewoon niet kan voorstellen dat ik me ga vervelen… Of tijd heb om voor het eerst in mijn leven heimwee te krijgen.

Wat ik precies in New York ga doen? Dat is een vraag waar jullie vooral heel nieuwsgierig naar waren. Ik ga deze maand voornamelijk de toerist uithangen, freelancen (voor mijn Nederlandse opdrachtgevers!) en natuurlijk bloggen. Oh, en een aantal koffie’s drinken met kennissen – die ik bijvoorbeeld online heb ontmoet of via via ken, en die deze periode toevallig ook in New York zijn. Het meest excited ben ik nog wel dat Hans & Shifra de eerste 6 dagen van mijn trip ook in New York zijn. Shifra ben ik de afgelopen maanden echt gaan beschouwen als een goede vriendin, en het voelt dan ook helemaal op z’n plek dat ik haar (en natuurlijk haar man Hans!) in New York ga ontmoeten. Een strikt schema heb ik overigens niet gemaakt. Ik wil gewoon genieten van de periode dat ik daar ben en de rust nemen om datgene te doen waar ik op dát moment zin in heb.

Nu al bedankt voor het volgen van al mijn avonturen! Dan voelt het toch een béétje minder eenzaam ;-) 

Huishoudelijke mededeling: ik heb de moderatie betreffende het reactiesysteem uitgezet. Vanwege het tijdsverschil (het is daar 6 uur eerder!) lijkt het mij gewoon té lastig om steeds iedere reactie handmatig goed te keuren. Dit betekent echter (nog steeds!) niet dat het is toegestaan om te spammen. Maar goed, ik verwacht dat jullie je nog steeds goed gedragen, ook al ben ik mijlenver van jullie verwijderd.

Oh: en wil je als eerste mijn NYC-vlogs zien? Abonneer je dan even op mijn YouTube-kanaal.

Categorie: Persoonlijk


24 reacties


    1 september 2015

    Zo cool! Wat begon met een idee (en voor ons een post “ik wil naar New York”) gaat nu echt gebeuren! Veel plezier, geniet ervan!!



    1 september 2015

    Wauw, wat ontzettend gaaf dat het nu zo ver is en dat je het dus echt gaat doen. Ik wens je dan ook al het geluk en al het plezier toe en hoop dat jij een geweldige maand tegemoet gaat, ook al denk ik dat het helemaal goed gaat komen. Geniet in ieder geval van deze prachtige ervaring: ik kijk nu al uit naar je mooie verhalen. Hierbij een grote knuffel aan jou, zodat jij je iets minder alleen voelt ;-) <3<3<3



    1 september 2015

    HAVE FUN! Ik hoop dat je het ontzéttend naar je zin hebt, maar dat zal vast wel! X



    1 september 2015

    Zo gaaf!!! Heel veel succes en vooral veel plezier! Ik ben ook een beetje misselijk van de zenuwen omdat ik vandaag mijn eerste schooldag heb, dat is niks vergeleken met NY, haha.



    1 september 2015

    Ik zeg het gewoon nog een keer; HEEL veel plezier! <3 Echt zo ontzettend stoer dat je het gewoon helemaal alleen gaat doen! Én super leuk dat Shifra en Hans er ook zitten, bonusss. (:



    1 september 2015

    Heeel veel plezier!



    1 september 2015

    Ahh, wat tof! Geniet ervan, meid! Ik ben benieuwd naar al je avonturen! <3



    1 september 2015

    JAAAA! I AM SO EXCITED, OH MY GOSH, THIS IS GONNA BE SO SO AMAZING. DID I ALREADY SAY “OH MY GOODNESS”? NO, OH MY GOODNESS! (Jij praat zo ook na een paar dagen, haha! TOT SNEL!! LOVE YOU BYE! ) *zie voor je dat ik nu weg stuiter als tijgertje*



    1 september 2015

    Have fun lieverd <3



    1 september 2015

    Oh wat ontzettend stoer dat je dit gaat doen! Ik wens je heel succes maar vooral veel plezier. Heel benieuwd naar je avonturen daar!



    1 september 2015

    Wat gaaf, wat gaaf, wat gaaf! Heel veel plezier!



    1 september 2015

    OOOOOh wat blijft het ontzettend gaaf! Ik hoop dat je ontzettend gaat genieten van je maand (!) daar en ben benieuwd naar al je verhalen:)!
    HAVE FUN!



    1 september 2015

    Oehhh zo spannend! Ik ben zo benieuwd naar alles wat je mee gaat maken. Veel plezier meis!



    1 september 2015

    Hahaha ‘ik verwacht dat jullie je goed gedragen’, ja juf! ;) En wauw wat onwijs gaaf, heel heel heel veel plezier Femke!<3 Ik kan niet wachten op al je avonturen!
    X Emma


    Isabelle

    1 september 2015

    Ook al bn j op van de zenuwen, dan nog vind ik het stoer dat je het tóch durft en doet. Heel veel plezier!!



    1 september 2015

    Veel plezier.



    2 september 2015

    Wat ontzettend gaaf! Heel veel plezier tijdens dit grote avontuur. New York is een geweldige stad en er is inderdaad genoeg te doen. Ik weet zeker dat je je niet gaat vervelen. Have fun!



    2 september 2015

    Super gaaf :D
    Heel veel plezier! Ik kan niet wachten op de verhalen die je ons te vertellen hebt :)



    2 september 2015

    Heel heel heel cool! Ik zag net dat je je eerste ontbijtje aan het eten bent; eet smakelijk en geniet van je tijd daar! Ik zal het zeker volgen.



    2 september 2015

    Heel veel succes en plezier! :)



    2 september 2015

    Wat super leuk dat je naar New York gaat! Ik ben benieuwd naar alle verhalen en foto’s! Heel veel plezier in thé Big Apple!



    2 september 2015

    Inmiddels ben je hopelijk veilig en wel geland. Ik ga je zeker in de gaten houden. Heeeeel veel plezier femke! :)



    2 september 2015

    Zo gaaf! Ben benieuwd naar je blogs! Have fun:)



    5 september 2015

    Amuseer je en zorg goed voor jezelf! :) Liefs!