11 Herfstachtige wallpapers voor je mobiel en desktop -
14/10/2015


Herfstachtige wallpapers header
Wisten jullie dat de herfst mijn favoriete seizoen van het jaar is? Al hadden jullie dat misschien wel kunnen raden, omdat het -in mijn ogen- ook het meest kleurrijke seizoen is. Ik word altijd zó blij van al die gekleurde bladeren aan de bomen en het feit dat ik weer een dikke trui kan aantrekken. En ja: ook mijn tech pas ik maar wát graag aan dit seizoen aan. Dit zijn mijn 11 favoriete herfstachtige wallpapers.

Herfstachtige wallpapers def

 1. Hello Fall – Herfst, wees gegroet! Gewoon. Lekker rechttoe, rechtaan.
 2. Big Cups – “I like big cups and I cannot lie” Absoluut mijn persoonlijke favoriet!
 3. Pumpkin Spice Everything – Want Pumpkin Spice is dit seizoen everything.
 4. Cuddles & Toasted Marshmallows – Ofwel: Femke’s najaar in een online notendop.
 5. Falling for fall –  Omdat je nooit te veel glitters kan hebben op je desktop
 6. Falling leaves – Wat een artistieke sensatie photoshop er wel niet van kan maken.
 7. Rain & Coffee – Deze wallpaper lijkt regelrecht uit een Taylor Swift-liedje te komen.
 8. Hello Booo-tiful – Ook Halloween verdient een mobiele eerbetoon.
 9. Let it fall – Let it fall, let it fáááll… Hè, wat?
 10. Herfstbloemen – Typisch gevalletje van: eat your heart out, Spring! (Ook in paarse variant.)
 11. Black Cat – Brengen zwarte katten ook ongeluk wanneer ze fungeren als screensaver?

Zelf ben ik enórm aan het twijfelen tussen de herfstachtige wallpapers 2, 10 en 11. Ik vind de tekst van nummer 2 werkelijk hilarisch, maar ik vind het vaak mooier om op mijn mobiel naar een mooie, kleurrijke illustratie te kijken. Momenteel heb ik geïllustreerde flamingo’s als screensaver (zie ook deze post), maar ik wil deze toch -met pijn in mijn hart- inwisselen voor een meer herfstachtig plaatje. Denk ik dan. Want hé: wat doet je dit koude weer beter vergeten dan een knalroze flamingo? Typisch gevalletje van: ontkenningsfase.

Welke herfstachtige wallpaper is jullie favoriet? Voor welk plaatje zal ik mijn huidige flamingo-achtergrond verruilen?38 reacties


  14 oktober 2015

  Oh, wat een onwijs leuke wallpapers heb je op een rijtje gezet. Ik vind ze allemaal leuk, maar mijn absolute favorieten zijn nummer 2, 3 en 11. Katten zijn naar mijn mening altijd goed!


  Femke - Youniqueblog

  14 oktober 2015

  AGREE :-)  14 oktober 2015

  Nu heb ik het liedje ‘i like big … but i can not lie …’ in mijn hoofd, hahahaha! :’) Maar er zitten heerlijke wallpapers tussen, how i love fall! <3


  Femke - Youniqueblog

  14 oktober 2015

  Hahaha! Ik had dus PRECIES hetzelfde :’)  14 oktober 2015

  Nummertje 9 is nu mijn nieuwe achtergrond! :)


  Femke - Youniqueblog

  14 oktober 2015

  Yaaaay, wat leuk!  14 oktober 2015

  Oh wat zijn ze leuk! Dankjewel!
  Nummer 9 staat nu op mijn achtergrond :)
  Liefs Lonneke


  Femke - Youniqueblog

  14 oktober 2015

  Yay, wat leuk om te horen! Graag gedaan :-)  14 oktober 2015

  Aaaah ze zijn zo pretty! 4, 6 en 9 zijn mijn favoriet! Nu wordt het heeeel lastig kiezen welke ik nu als achtergrond ga doen haha!


  Femke - Youniqueblog

  14 oktober 2015

  Misschien moeten we toch maar ienemienemutte doen ;-)?  14 oktober 2015

  Wat een leuke wallpapers! Mijn favoriet is nummer 2 of toch nummer 11 .. hmm lastig om een keuze te maken. Ik zit ook nog echt in de ontkenningsfase wat wallpapers betreft.


  Femke - Youniqueblog

  14 oktober 2015

  Haha, héél herkenbaar ;-)  14 oktober 2015

  Wat een leuke backgrounds! Perfect voor de herfst.  14 oktober 2015

  Ik vind 9, 10 en 11 wel heel leuk! Ik ga deze post even saven ;)  14 oktober 2015

  Superschattige wallpapers, past leuk bij het seizoen!


  Marjolein

  14 oktober 2015

  Nr. 9 staat nu op mijn mobiel maar nr 1 is ook wel heel super….


  Femke - Youniqueblog

  14 oktober 2015

  Oooo, wat leuk!  14 oktober 2015

  Ohh #9 & #10 vind ik leuk!  14 oktober 2015

  Wat een leuk lijstje! Ik kan gewoon niet kiezen haha  14 oktober 2015

  Erg leuk lijstje, heb zelf nummer 9 toevallig ook als achtergrond op mijn mobiel.


  Femke - Youniqueblog

  14 oktober 2015

  Wat toevallig! Echt superleuk :-)  14 oktober 2015

  Heuj! Eindelijk iemand die mijn liefde voor de herfst begrijpt! Ik ga een van deze wallpapers gebruiken!


  Femke - Youniqueblog

  14 oktober 2015

  Jeeej, soulmates :-D  14 oktober 2015

  Oooh, awesome! Ik heb nu ook een flamingo achtergrond, maar iets meer herfstig is zeker welkom ^^ Lastig om een favoriet te kiezen ^^  14 oktober 2015

  Zó blij dat ik niet de enige was die spontaan ‘let it go’ in mijn hoofd hoorde toen ik ‘let it fall’ zag staan, hahaha. Leuke wall papers, die met de katjes en die twee met de gouden letters zullen zeker gebruikt worden.


  Femke - Youniqueblog

  14 oktober 2015

  Hahaha! Ik ben vooral blij dat jij dit ‘probleem’ ook hebt :’)  14 oktober 2015

  Nummer 9 kwam ik vanmorgen tegen en wilde ik toen als achtergrond doen, maar ik was weer eens met 10 dingen tegelijk bezig dus was ik het vergeten. Nu kom ik hem hier weer tegen. Het is een teken;-) Hij staat nu als mijn achtergrond ingesteld. Ik vind je flamingo achtergrond trouwens briljant en stiekem vind ik die nog leuker dan alle bovenstaande achtergronden. Ja, ik ben niet zo’n goede hulp:-p


  Femke - Youniqueblog

  15 oktober 2015

  Wow! Dat is pas echt toevallig, haha. En ik heb inderdaad nog steeds die flamingo’s als mobiele achtergrond. Totale ontkenning van dit koude weer ;-)  14 oktober 2015

  Heel erg leuk! nummer 6 is mijn favoriet


  Eva

  14 oktober 2015

  Dankjewel! Ik kan niet kiezen dus ik denk dat ik iedere dag een andere doe:)


  Femke - Youniqueblog

  15 oktober 2015

  Dát zou voor mij misschien ook wel een goede optie zijn ;-)  14 oktober 2015

  Ik vind de herfst ook leuk, omdat ik dan jarig ben. Vandaag ben ik jarig, om precies te zijn haha. En ik word zo bliiijjjjjj van al die leuke wallpapers!


  Femke - Youniqueblog

  15 oktober 2015

  Oh no! Ik lees het nu te laat, maar: GEFELICITEERD :-) Heb je een leuke dag gehad? En ik snap je argument: zelf ben ik ook jarig in de herfst, dus extra reden om er een voorstander van te zijn :-)  14 oktober 2015

  Jaaa ik deel je liefde voor de herfst! Pumpkin spice everything haha! Ik ben altijd van de marmeren achtergrond op mn telefoon (voor elk seizoen? lekker makkelijk) maar kom door die ‘I love big cups and I cannot lie (AWESOME) wel in de verleiding om mijn achtergrond weer eens aan te passen ;) X  14 oktober 2015

  Superleuk! Zelf heb ik laatst ook leuke herfst wallpapers bij elkaar gezocht, maar jij hebt echt totaal anderen! Heb ik weer wat meer keuze, haha. Ik vind ze allemaal erg mooi :)  15 oktober 2015

  Ahw, super leuk dit! Ik ga die ‘pumpkin spice everything’ even opslaan! :D  16 oktober 2015

  Wat een leuke wallpapers! Ik vind ze allemaal heel leuk, maar vooral 10 vindt ik echt prachtig! Ik paste vroeger ook mijn screens overal aan als het een nieuw seizoen was, maar ik heb al heel lang een fotografie foto die ik ooit gemaakt heb van bloemen haha. Misschien moet ik het toch maar is gaan inruilen voor iets meer herfstig, want bloemen passen daar eigenlijk niet zo goed bij en anders mis ik het lente en zomer seizoen des te meer!  18 oktober 2015

  Wat een schattige achtergronden, ik ga er meteen een paar opslaan :)