Hoe het er nu voorstaat met ons appartement... -
03/12/2015


Onmisbare woonaccessoires voor je woonkamer
Ik heb alweer een tijdje niets meer geschreven over ons appartement. Bovenal omdat ik het zó druk heb dat ik er zelf amper ben geweest. Toch hebben mijn vriend en ik afgelopen weekend weer wat spullen verhuisd. Het wordt stukje bij beetje steeds meer een thuis… 

“Zo,” zeg ik wanneer ik met een tevreden blik naar ons nieuwe vloerkleed kijk. “Zo ziet het er toch weer een beetje gezelliger uit, toch?” Vooruit. Het kleed zit hier en daar nog een beetje verkreukeld, maar mijn vriend en ik zijn het erover eens dat het al een stuk warmer aanvoelt aan onze voeten dan het laminaat. De poef (we hebben naar aanleiding van jullie advies uiteindelijk voor de grote gekozen) zet ik in de hoek neer. Binnenkort komt daar een tv-kast te staan, maar voor het idee vul ik de ruimte nu al op. Wanneer ik op de bank ga zitten wikkel ik het plaid om me heen. Mijn vriend moet lachen om mijn improvisatienestje. Het enige wat ik nog kan uitbrengen is: “Nou…. Wat mij betreft mogen we er nu ondertussen wel gaan wonen.” Want eerlijk is eerlijk: alle excitement is ondertussen een beetje veranderd in ongeduldigheid. We willen erin. En wel nu.

Onmisbare woonaccessoires voor je woonkamer 2
Onmisbare woonaccessoires voor je woonkamer 1
Zoals eerder verteld wachten mijn vriend en ik totdat ons bed binnenkomt. We zien het namelijk allebei niet zo zitten om op een luchtbed te slapen. Niet dat we ons in de tussentijd niet hebben vermaakt. We hebben namelijk de grootste lol gehad tijdens het inkopen doen, zoals je al eerder in deze en deze vlog kon zien. Ook online zijn mijn vriend en ik echte koopjesspeurders. Zo scoorden we onze eettafel voor slechts €20,- (!) via Marktplaats, maar ontdekte we ook de superhandige site Vouchercloud. Op deze site zijn alle kortingscodes- en acties verzameld, waardoor je zeker weet dat je altijd de beste deal hebt. Heel handig als je -net als ons- graag online je inkopen wil doen. Zo mochten wij van Vouchercloud ons superzachte kleed, gebreide poef en warme plaid uitzoeken bij Bol.com. Overigens was het een superleuke verrassing dat de verwachtte levertijd van het kleed 8 werkdagen was, maar deze de volgende dag al binnenkwam. Zoiets hadden we nog nooit eerder meegemaakt, maar… YAY!

Onmisbare woonaccessoires voor je woonkamer 3
Zoals het er nu naar uitziet komt het bed deze week of volgende week binnen. Het is nu dus echt aftellen geblazen totdat we definitief gaan samenwonen. Wat overigens best grappig is, omdat ik het steeds vergeet. Zo opperde mijn vriend onlangs dat hij wilde gaan stappen met vrienden en dat ze dan naderhand wel ‘bij hem’ konden blijven slapen. Ik trok mijn schouders op en zei: “Moet je lekker zelf weten” totdat ik vijf minuten later opeens verschrikt zijn arm vastgreep: “Wacht…. Dan wonen we samen! Hoe veel vrienden zouden er dan blijven slapen?!” Dat samenwonen, hè… Dat wordt nog wat.

Wat vinden jullie tot nu toe van onze woonkamer? Zodra het klaar is beloof ik in ieder geval plechtig een home tour te maken van ons volledige appartement.

 



41 reacties


    3 december 2015

    Ziet er mooi uit, ik ben benieuwd naar de home tour!



    3 december 2015

    Wauw! Het kleed en de poef zijn heel gaaf! Dat moment wat je op het laatste bespreekt, herken ik. Dat went vanzelf! :’)



    3 december 2015

    Oeh het ziet er nu al super leuk uit! X



    3 december 2015

    Een kleed maakt het idd meer af he? Ik vind dat zelf ook. Ik vind die poef die jullie hebben ook zo leuk maar ik heb al teveel poefjes en krukjes dat ik tijdelijk een verbod heb haha.



    3 december 2015

    Ziet er heel fijn uit! Nog eventjes, spannend hoor!



    3 december 2015

    Ik vind de woonkamer er heel mooi uitzien. Vroeg me al af waarom jullie er nog niet woonden. Maar nog geen bed dus, geldige reden ;-) Mij lijkt samenwonen wel echt een switch. Ik heb op dit moment een ‘mediumafstandsrelatie’ en op werkdagen zien we elkaar nooit, dus denk dat ik er echt heel erg aan zou moeten wennen, haha!



    3 december 2015

    Wat een prachtige woonkamer! Ik herken het wel wat je zegt hoor. Ik woon sinds 2,5 maand samen met mijn vriend. Geloof me, dat is even wennen, maar bij mij voelde het daarna alsof het nooit anders is geweest. Heel veel plezier in jullie appartementje. Het kan niet anders dan dat die er straks echt prachtig uit ziet!



    3 december 2015

    Oh je woonkamer ziet er écht al heel mooi uit! Hoop dat jullie er zo snel mogelijk kunnen gaan wonen!



    3 december 2015

    Spannend zeg! Ik vind jullie bank echt heel mooi!



    3 december 2015

    Het ziet er al echt ontzettend mooi uit! Ik ben benieuwd of jullie een hoop troepjes gaan neerzetten, of het zo opgeruimd houden? Enniwees ik vind deze posts heel leuk, en fijn dat jullie zo ontspannen het samenwoon proces ingaan!



    3 december 2015

    Ziet er erg mooi en gezellig uit!



    3 december 2015

    Haha wat een heerlijk artikel Femke! Het ziet er al zo gezellig uit <3



    3 december 2015

    wow de woonkamer ziet er echt heel leuk uit! ben heel benieuwd naar de hometour



    3 december 2015

    Wordt vast heel erg mooi! Lijkt me een spannende maar bijzondere periode, geniet er van!



    3 december 2015

    Héél gaaf, ik ben benieuwd naar de volledige tour! :D



    3 december 2015

    Jaaa! Zo’n poef vind ik zo leuk! Mooie bank ook trouwens <3



    3 december 2015

    Ik vind het er echt al heel leuk uitzien!

    x



    3 december 2015

    Haha ‘moet je lekker zelf weten’. Het ziet er super uit, hele mooie stijl heb je – hebben jullie. Het leven wordt anders joh, maar zoveel leuker! Succes met de laatste ongeduldige loodjes :)



    3 december 2015

    Leuk dat jullie er al bijna inkunnen! Ennuhm, waar kwam die ene lamp nou vandaan? Haha. Ik had dat toen in het vorige artikel gevraagd en toen ik later terugkeek had je nog niet gereageerd (iets met drukdrukdruk natuurlijk!) Dus ik vraag het gewoon nog een keer, hihi :$
    Liefs, Susan


    Femke - Youniqueblog

    3 december 2015

    Oh haha! Ik heb uiteindelijk wel gereageerd, maarrrr (nogmaals): hij is van Blokker! Wel al enkele jaren oud, dus geen idee of ‘ie nog in de omloop is… X



    4 december 2015

    Oh dan had ik misschien te snel weer gekeken, sorry! Wat leuk dat die ”gewoon” van de Blokker is! Alleen wel jammer dat die al zo veel jaar geleden aangeschaft is dan. Bedankt!
    Liefs, Susan


    Femke - Youniqueblog

    4 december 2015

    Ah nee, joh! Maakt niet uit ;-) Kleine moeite om ‘m nog eens te benoemen. Ja, het is niet direct iets wat je van Blokker verwacht, hè?



    3 december 2015

    Die poef is zo onwijs leuk, mooie landelijke kleuren meid!



    3 december 2015

    Het ziet er al heel erg mooi uit. Ik kan me indenken dat je het liefst er nu al woonde. De poef vind ik erg leuk, de kleur staat erg mooi bij de rest van de meubels!



    3 december 2015

    Als ik naar de eerste foto kijkt dan denk ik dat je een heel leuk en gezellig huisje aan het creëren ben! Ben benieuwd naar het totaal plaatje! -x-



    3 december 2015

    Wat ziet jullie er appartement er nu al leuk uit! Ik ben heel erg benieuwd naar de final apartment tour.



    3 december 2015

    Mooie woonkamer! Leuk om inspiratie op te doen, ben dus ook benieuwd naar de tour ;)



    3 december 2015

    Oh wat zou ik ongedulig zijn zeg! Ik geloof dat ik er matrassen heen zou slepen alleen maar om er al te kunnen wonen haha.



    3 december 2015

    Wauw dat ziet er al ontzettend mooi uit



    3 december 2015

    Hahaha, geweldig: gezellig met al zijn vrienden slapen! Het kleedje is echt enorm schattig en mooi! Ben benieuwd hoe het eruit ziet als het af is! Liefs.


    Lisa

    3 december 2015

    Leuuuuk! Ik kijk nu al uit naar de hometour hihi. Ik woon sinds 1,5 jaar samen en ik merk dat het meeste geld toch uitgaat naar kleine dingen: bestek, bakjes, servies, toiletrolhouder, haakjes, scharen, etc. etc. Daar heb ik me echt in verkeken zeg!


    Lisa

    3 december 2015

    Ohhh en trouwens nog een heel handige tip: koop een groot whiteboard en schrijf daar allerlei taken op: stofzuigen, wassen, ramen zemen etc. Mijn vriend ‘vergeet’ het huishouden altijd, waardoor ik er weer voor moet opdraaien, en sinds ik dat whiteboard heb heeft ie geen excuus meer om niet schoon te maken =D.



    3 december 2015

    HOUSEWARMING!! Zo leuk fem. Wat ik van de foto’s kan zien gaat het een heel gezellig plekje worden <3



    3 december 2015

    Aaah zo leuk dat je gaat samenwonen! Het gaat fantastisch worden, let maar op. Ik zou noooooooit meer anders willen! :D



    3 december 2015

    Wat een mooie foto’s zeg! En wat fijn dat het steeds meer echt jullie huisje wordt door de spullen die erbij komen. Ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!



    3 december 2015

    Wauw, toen ik de eerste foto zag dacht ik dat ‘ie van tumblr kwam! Wat een fantastische inrichting.



    3 december 2015

    Wauw ziet er nu al super mooi uit!!



    3 december 2015

    Toffe bank heb je! heeeeel gaaf, en die poef staat heel leuk bij je interieur zo te zien. Geniet van jullie nieuwe woning.



    5 december 2015

    Het ziet er al erg mooi uit! Ik ben benieuwd naar de hele home tour :) lijkt me heel tof om je huisje steeds gezelliger te maken. X



    5 december 2015

    Ziet er echt mooi uit!



    5 december 2015

    Ziet er mooi uit! Hele mooie poef! Ik kan me voorstellen dat jullie ongeduldig worden! Ben al benieuwd naar jullie house tour!