Things that made my week...#199 -
13/02/2016


Things that made my week def1
Hé, hallo! Iedereen weer een beetje bijgekomen van carnaval? Tenminste, als je dit hebt gevierd. Deze week was er een grappig misverstand in de kroeg, was ik getuige van een héél (héél!) awkward gesprek en maakte mijn vriend per ongeluk een grote blunder met de stofzuiger. Benieuwd?

  • Wanneer ik met een aantal mannelijke collega’s praat over het verschil tussen puberende jongens en meisjes. Ik: “… De meeste meiden gaan echt door zo’n bitch- en roddelfase.” Zij, tegelijkertijd: “Volgens mij is dat geen fase hoor.” Ik, na enige stilte: “Fair point.”
  • Vriend, wanneer hij het nieuwe strijkijzer in zijn handen heeft: “Wow. Deze is echt veel zwaarder dan die wij eerst hadden. Voel eens!” *pakt strijkijzer vast* Ik: “Ik heb die andere strijkijzer nooit vastgehouden, dus… Ik geloof je.”
  • Wanneer collega’s aan het praten zijn over Vlijmen. Collega 1: “Ik zou daar niet dood gevonden willen worden. Jij wel?” *korte stilte* “Of woon je daar?” Collega 2: “Ja.” Collega 1: “Oh.”
  • Om even later te vervolgen. Collega 1: “… Maar vertel! Wat is er zo leuk aan Vlijmen? Of is het gewoon zo leuk omdat je daar bent geboren?” Collega 2: “Ik ben daar niet geboren.” Collega 1: “Oh, dus je bent daar gewoon uit jezelf naartoe gegaan? Vrijwillig?” *you’re only making it worse*
  • Wanneer ik met mijn beste vriendin en vriend in de kroeg sta en opeens de soundtrack van Ducktales wordt gedraaid. Ik: “Hé, dat is Ducktales!” Vriendin: “Wat?” Ik: “Duck-tales!” Vriendin: “Wat zeg je nou?” Ik: “DUCKTALES!” Vriendin: “Ooo, de Aristokatten!” Laat maar…
  • Als mijn vriend aan het stofzuigen is, en ik opeens een geschrokken “NOOOOOO!” hoor. Ik: “Wat is er? WAT IS ER?” Vriend: “Ik heb per ongeluk Wikkie’s touwtje opgezogen.” Ik: “NOOOOOO!”
  • Terwijl ik een YouTube-video aanzet en alleen maar kan denken: ‘Jeutje. Waarom heeft diegene die achtergrondmuziek zo hard aangezet?!’ Om er drie seconden later achter te komen dat iTunes nog aanstond. (Daarvoor stond mijn geluid nog op mute, dus vandaar ;-)).
  • Ik, wanneer ik mijn tosti’s op het tostiapparraat bestudeer: “Ze worden niet echt bruin, ofzo.” Vriend: “It’s like you in the sun!”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een gezellige week achter de rug?



30 reacties


    13 februari 2016

    haha lachen!



    13 februari 2016

    Haha dat met die collega’s en ‘you in the sun’. Geweldig.



    13 februari 2016

    Haha, geweldig! En? Heb je het touwtje van Wicky weer uit te stofzuiger gevist? Dat gesprek tussen je collega`s is ook wel erg grappig.
    Liefs


    Femke - Youniqueblog

    13 februari 2016

    Nou, we hebben het maar gelaten voor wat het was – En snel ergens een nieuw touwtje opgeduikeld ;-)



    13 februari 2016

    Hahahha heel erg leuk! Vooral de “It’s like you in the sun!” Daar moest ik echt hardop om lachen. Ik ben ook zo iemand die lekker wit kan blijven in de zomer. In het buitenland gaat het wel iets beter, dan kan ik voor mijn doen wel aardig bruin worden


    Femke - Youniqueblog

    13 februari 2016

    Alleen in NYC ben ik écht een beetje bruin geworden! Tenminste… Mijn benen. Mijn gezicht is gewoon gedoemd om altijd wit (of rood!) te blijven ;-)



    13 februari 2016

    Hahaha, mijn zaterdagmorgen begint weer met een glimlach hoor! :-) Dat gesprek tussen jouw collega’s is wel awkward, ja. Net zoiets als thee voor een mannelijke collega halen en zeggen: “Weet je hoe wij theewater noemen?” “Nou?” “Homowoater” “Mijn vriend zit thuis op mij te wachten.” Kak… Mij is het gelukkig niet overkomen, maar toen ik het hoorde van de persoon die dit is overkomen (ruim 4 of 5 jaar terug), wist ik zeker dat ik dit nooit zal vergeten. ^^


    Femke - Youniqueblog

    13 februari 2016

    Hahaha! Oh, wat gênant :’) Stiekem wel héél grappig!



    13 februari 2016

    Heeerlijk, haha! Meestal vergeet ik weer waarom ik zo verschrikkelijk moest lachen, maar op de één of andere manier zijn de carnaval-avonturen wel blijven hangen. Op weg naar feestje 2 was de hele bus aan het lallen en plotseling begon de buschauffeur door z’n microfoon heen te praten en wij hadden al zoiets van oh ooh. Maar nee hoor, meneer wilde even een verzoek nummertje aanvragen en begon uit volle borst mee te zingen. Beste busritje ooit!


    Femke - Youniqueblog

    13 februari 2016

    Hahaha, dat is echt hi-la-risch. Geef mij ook zo’n buschauffeur ;-)



    13 februari 2016

    hahaha, zelfde hier met de zon! Mijn carnaval avonturen bleven bij het kijken van de optocht en héél veel friet eten (oops…)
    Nog een fijn weekend! Liefs



    13 februari 2016

    Haha wat een leuk lijstje weer!



    13 februari 2016

    Die laatste, geweldig haha!



    13 februari 2016

    Hahaha, wat een leuke weer!



    13 februari 2016

    Haha hilarisch weer!



    13 februari 2016

    Hahaha dat gesprek tussen jouw collega’s. Ver-schrik-ke-lijk! Mocht je overigens ooit iemand zoeken om samen mee in een hoekje te huilen over de eeuwig witte huidskleur, I volunteer.


    Femke - Youniqueblog

    13 februari 2016

    Hahaha! Heel. Graag!



    13 februari 2016

    Hahahah! Heerlijk weer! Oeeh! Volgende week al nummer 200! Wat gaat de tijd snel!


    Femke - Youniqueblog

    13 februari 2016

    Jaaa! Bizar, hè? Ik vind het ook echt héél gek….



    13 februari 2016

    Haha, vooral die laatste opmerking van je vriend!



    13 februari 2016

    Hahaha, die collega wist duidelijk niet wanneer het een goed moment was om niet meer door te gaan over Vlijmen haha.

    Ik heb een prima week gehad, paar carnavalsoptochten gezien, maar verder niet gevierd!
    Liefs.x


    Femke - Youniqueblog

    13 februari 2016

    Oooh, dan heb je al meer carnavalsoptochten gezien dan ik. Hier was het helaas afgelast vanwege het (uiteindelijk toch mooie) weer…



    13 februari 2016

    Hahahaha die laatste met die tosti’s. In your face :p Leuk weer!



    13 februari 2016

    Hilarisch! This is what made my week ;)


    Femke - Youniqueblog

    13 februari 2016

    Aaw, lief <3



    13 februari 2016

    hahaha die van je collega’s en the sun zo grappig :)



    13 februari 2016

    Haha deze rubriek blijft geniaal he. Wat zijn jullie ook een stel. Love it <3


    Femke - Youniqueblog

    13 februari 2016

    Jij bent een lieverd <3


    Peggy

    14 februari 2016

    Dit zou eigenlijk iedereen moeten doen! Het zijn die kleine momenten, die je anders gewoon weer vergeet! Je hebt mij op een idee gebracht :).

    Moest toch stiekem even hardop lachen bij het touwtje en de tosti, haha!



    15 februari 2016

    haha NOOOOHH ik zie dat zo voor me echt onwijs leuk weer!