Things that made my week...#202 -
05/03/2016


Things that made my week def2

Goedemorgen! Of middag als je schaamteloos hebt uitgeslapen. Deze week bleek ik opnieuw het richtingsgevoel van een zeekomkommer te hebben, verbaasde een vriendin zich over mijn talent om planten uit te moorden en bedacht mijn vriend een wel héél originele manier om Wikkie te entertainen. Nieuwsgierig?

  • Wanneer ik op vrijdagmiddag in de bus naar huis zit met een collega en vermoeid zucht: “Pfoe, ik ben moe.” Collega: “Ik ben Daan.” Op het moment dat je om zulke droge humor kunt lachen, weet je dat je écht moe bent ;-)
  • Als ik op Instagram zie dat Mascha van Beautygloss ten huwelijk is gevraagd. Ik tegen vriend: “Oe, weet je wat? Mascha is ten huw…. Oh, wacht. Je kent haar natuurlijk helemaal niet.” *awkward silence* “Laat maar!”
  • Wanneer een conducteur de coupé binnenstapt en al snelwandelend vraagt: “Goedemorgen. Zijn er nog zwartrijders hier?” *angstige stilte* Conducteur: “Mooi!” Waarop de volledige coupé uiteraard hardop moest lachen.
  • Wanneer ik -met het richtingsgevoel van een zeekomkommer- op zoek ben naar het eetcafé waar ik met een opdrachtgever had afgesproken. Opdrachtgever app’t: “Utrecht is cool!” Ik: “Ik kom pas tot die conclusie wanneer ik ben aangekomen.
  • Als ik een vriendin een mini-tour geef door ons ‘vernieuwde’ appartement en ze opeens opmerkt: “Hé… Waar zijn die plantjes die aan de muur hingen?” Ik: “Die zijn dood.” Vriendin: “Dat is ook knap.” Ik: “I know. Dat terwijl ze maar één keer per maand water nodig hadden.” Vriendin volledig verbaasd: “En zelfs dát hield je niet vol?!” *stilte* “Leeft Wikkie wel nog of euhm….?”
  • Toppunt van luiheid: Mijn vriend die voor Wikkie een touwtje aan een op afstand bestuurbare speelgoedauto bindt, zodat we zelf niet steeds hoeven rond te rennen met een touw. Wat Wikkie er nou eigenlijk zelf van vindt, zie je hier.
  • Als ik mijn beste vriendin tegen het lijf loopt op de wc van het station van Den Bosch. Vriendin: “Huh? Maar je komt net van húís. Hoezo moet je nu weer plassen?” Ik: “Het is de kou.”
  • Mijn zus die mij app’t dat de nieuwste trailer van Finding Dory uit is – wiehoe.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week achter de rug?



11 reacties


    5 maart 2016

    Leuke geluksmomentjes :-)! Fijn ook zo’n vrolijke conducteur, ik heb het idee dat dit tegenwoordig steeds vaker een uitzondering is met veel chagrijnige conducteurs!



    5 maart 2016

    Haha, ik moet hier toch altijd zo om lachen! Dat filmpje met Wikkie is erg grappig! Tip: Je hebt ook wel van die laserlampjes, vinden katten ook geweldig om mee te spelen. En dit kun je ook gewoon lekker lui vanaf de bank doen ;) Fijn weekend meid!
    Liefs



    5 maart 2016

    Hahaha weer grappige dingen meegemaakt!! En ben je tot de conclusie gekomen dat Utrecht inderdaad cool is? Ik vind zelf van wel ;) hahaha en dat plantjes gebeuren is wel heel herkenbaar.



    5 maart 2016

    hahaha die opmerking of Wikkie nog leeft, geweldig! Maar het is ook moeilijk om te denken aan een plant die 1 keer per maand water moet! Je kat geeft tenminste aan als hij honger heeft ;)
    Ik heb bewust alleen maar planten die 1 keer per week water moeten, zodat ik gewoon elke zondag ze water geef. Dan komt het in je routine! Dus wie weet helpt jou dat ook ;)



    5 maart 2016

    Haha zo grappig inderdaad als je met je vriend probeert te praten over bloggers waar hij géén idee van heeft. Ondertussen kent ‘ie de namen van de belangrijkste (voor mij) wel, dus hij kan al bijna meepraten haha!!



    5 maart 2016

    Dat is nog eens een leuke conducteur!

    x



    5 maart 2016

    Hahaha, dat deed ik ook altijd met mijn kat, allerlei manieren vinden om heerlijk lui toch met mijn kat te spelen. Meestal bond ik een touwtje aan een lange stok zodat ik haar van de ene kant naar de andere kant kon doen rennen zonder zelf van mijn stoel te moeten komen :-)



    5 maart 2016

    Jaaa, geweldig weer! Ik moet echt steeds zo breed grijnzen om jouw humor =D



    5 maart 2016

    Hahaha ik lach me weer dood. Ik begon ook mega enthousiast aan mijn vriend te vertellen over Mascha. Toen hij na een seconde of 5 zijn hoofd zeer vermoeid en geïrriteerd mijn kant op draaide ben ik mijn verhaal gestaakt.


    Femke - Youniqueblog

    6 maart 2016

    Hahaha! Herkenbaar ;-)



    6 maart 2016

    hahaha die grap, moest even nadenken maar geweldig hahaha. En zo’n conducteur heb ik ook wel eens voorbij zien komen in trein