Things that made my week...#211 -
08/05/2016


things that made my week def

Pfoe, wat is het wárm! Niet dat ik klaag. In tegendeel zelfs: ik ben volop aan het genieten. Deze week stond ik (Per ongeluk. Echt.) met een zwangerschapstest in mijn handen, werd mijn ‘bijgeloof’ aangesterkt door niet één maar twee opvallende situaties en ontdekte ik -na ruim 24 jaar- dat ik één woord altijd verkeerd heb uitgesproken. Lees je mee?

  • Wanneer ik met Roy in de supermarkt het schap aan het afspeuren ben op zoek naar een koortsthermometer. Ik: “JA! Hier is een thermometer” *bekijkt de verpakking nog eens goed* “Oh wacht… Dit is een zwangerschapstest.”
  • Het moment dat ik -dankzij de ondertiteling bij een tv-serie- erachter kom dat het ‘rododendron’ is in plaats van ‘rode dendron’. Heus. Mijn leven bleek opeens één grote leugen. (Roy: “Heb je ooit een blauwe dendron gezien, dan?”)
  • Wanneer ik op internet lees dat het op 2 mei de ‘anniversary’ van The Battle of Hogwarts is en ik juist op deze dag nét dat hoofdstuk aan het lezen ben. Creepy!
  • Nog zo’n creepy moment: Good For You zingen, iTunes openen, op play drukken en dan… Dat deze track wordt afgespeeld. Vréémd.
  • Een berichtje van een vriendin krijgen die blijkbaar de meest vreemde (maar hilarische!) droom over ons had gehad. Het grappigste gedeelte? In deze droom -waarin we de opdracht hadden om samen te zingen- vroeg ik haar of ze alsjeblíéft kon ophouden met zingen, omdat ze zo vals zong. What a bitch ;-)
  • Een jarige collega die speciaal voor mij apart een appelflap had gemaakt als traktatie, omdat ik ‘anders nooit mee kon eten’ wanneer er werd getrakteerd (lees: iedereen schijnt daar nogal een voorstander te zijn van cream). Zo lief!
  • Mijn vriend die -als freelance illustrator en grafisch vormgever- zijn nieuwe website (en bedrijf!) heeft gelanceerd: Creatieve Dieren. Zó trots!

Hoe was jullie week? Genieten jullie momenteel ook zo van het heerlijke weer?



14 reacties


    8 mei 2016

    Haha dat eerste hebben wij ook eens meegemaakt maar toen nam mijn vriend het mee naar huis zonder het door te hebben.. Creatieve dieren is wel een leuke naam! Fijne dag vandaag.


    Femke - Youniqueblog

    9 mei 2016

    Nooo! En geen bekenden tegengekomen ;-)? En dankjewel namens Roy!!



    8 mei 2016

    Wat een fijne week heb je gehad. Wat jij had met Spotify had ik laats ook haha, scary!!


    Femke - Youniqueblog

    9 mei 2016

    Ooo, wat bizar! Wat was je aan het zingen ;-)?



    8 mei 2016

    Haha wat weer fijne week!
    En wat een leuke naam Creatieve Dieren, ga gauw een kijkje nemen.
    Vraagje, waar is die te leuke kaart/poster van op de eerste foto? Hij is zo tof :)


    Femke - Youniqueblog

    9 mei 2016

    Yay, thanks namens mijn vriend! Ik durf eerlijk gezegd niet te zeggen waar die kaart van is. Het was een kaart die Roy voor zijn verjaardag had gekregen, maar er staat nergens duidelijk een merk op vermeld zover ik weet :-(



    8 mei 2016

    Ik geniet ook van het weer hoor! Gisteren heerlijk naar het strand geweest en ‘s avonds een familiefeest!

    x


    Femke - Youniqueblog

    9 mei 2016

    Ooo, ik wil nu ook héél graag naar het strand! Heerlijk :-)



    8 mei 2016

    Hahaha, “Heb je ooit een blauwe dendron gezien, dan?”. Love it. En ik had een soortgelijk voorval toen ik in de Flying Tiger doodleuk een pakje condooms van het rekje pakte, om te bekijken ‘wat voor gekke ballon dat nou weer is’. Wie hangt er dat soort dingen dan ook naast de kinderspeelgoed afdeling?! :( M’n moeder heeft zich daarentegen wél rotgelachen.


    Femke - Youniqueblog

    9 mei 2016

    Oh, húh. Ik wist niet eens dat ze daar condooms verkochten, haha! Vanaf nu zal ook ik een stuk oplettender zijn wanneer ik opeens ‘rare ballonnen’ daar zie hangen ;-)



    8 mei 2016

    Awww, lief van die collega. Ik eet ook heel graag appelflappen.


    Femke - Youniqueblog

    9 mei 2016

    Ja, vond het ook echt een superlief gebaar!



    8 mei 2016

    Ik vind Creatieve Dieren Vet Leuk!


    Femke - Youniqueblog

    9 mei 2016

    Yay! Ik zal je complimentje aan Roy doorspelen – vindt hij vast héél leuk om te horen :-)