Yay! Maak kennis met onze kattencollectie Wikkie -
29/06/2016


Kattencollectie Wikkie header
Ik ben zo blij dat ik jullie eindelijk -na al dat geheimzinnige gedoe- mag verklappen waar Roy en ik al die tijd mee bezig zijn geweest: namelijk… kattencollectie Wikkie! Van posters en ansichtkaarten tot mokken en notitieblokken. Nu verkrijbaar bij het allereerste kattencafé van Noord-Brabant Kattenparadijs Mispoes én in onze spiksplinternieuwe webshop Wikkie. Whaaa!

Eerst even terug, want: hoe is kattencollectie Wikkie eigenlijk tot stand gekomen? Ten eerste, het is echt bizar snel gegaan. Ongeveer zes weken geleden waren Roy en ik samen sushi aan het eten (what else?) toen we opeens met allerlei grappige ideeën kwamen om een merchandisecollectie uit te brengen volledig in het teken van katten. Op het moment dat we hierover praatten, ontving Roy een berichtje van Marloes -eigenares van het Kattenparadijs- voor wie hij misschien wat freelance werk zou gaan doen. We hadden op dat moment beslist niet kunnen bedenken dat nog geen 24 uur later Roy -na een afspraak in het kattencafé- met een big smile thuis zou komen met de volgende mededeling: “We gaan een volledige kattencollectie uitbrengen! En het moet eind juni al in de winkel liggen.” Ik barstte meteen in lachen uit: zowel uit pure blijdschap, als totale paniek. We gaan het gewoon dóén.

Die weken daarop hebben Roy en ik ons in een volledig onbekende wereld gestort. Uiteraard komt er bij het uitbrengen van een dergelijke collectie zoveel meer bij kijken, dan je van tevoren kunt bedenken. We hebben vele overuren gedraaid. De deadline was immers al snel, maar we wilden het wel goed doen. En zo stond ik bijvoorbeeld op een dinsdagavond om 10 uur met een maatbeker af te meten hoe groot ónze mokken qua inhoud moesten zijn. Ook hebben we regelmatig de ansichtkaarten in diverse uitvoeringen naast elkaar gelegd om de mooiste uit te kiezen. En jeutje… Wat komt er veel kijken bij het opzetten van een webshop. Niet alleen qua administratie, maar vooral ook het technische gedeelte achter de schermen. Geloof me: de frustraties liepen soms hoog op. Gelukkig was daar altijd nog Roy die in mij in alle kalmte erop kon wijzen dat ik bijvoorbeeld een komma simpelweg moest vervangen door een punt. Dat soort zaken.

Maar hé… Genoeg gekletst! Tijd om onze collectie aan jullie voor te stellen die -hoe kan het ook anders- de naam Wikkie draagt. Uiteraard vernoemd naar ons eigen fluffy huisgenootje. Zoals eerder gezegd bestaat onze collectie uit posters, ansichtkaarten, mokken en notitieblokken. Hieronder zet ik een aantal items in vogelvlucht op een rijtje. Je kunt álle items uit kattencollectie Wikkie niet alleen vinden (en shoppen!) bij Kattenparadijs Mispoes, maar ook in onze webshop. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het feit of het door de brievenbus past (€2,95) of dat het door middel van een pakket moet worden verzonden (€4,95). Goed om te weten: wanneer je €40,- (of meer) besteed hoef je geen verzendkosten te betalen. Yurrr welcome ;-)

kattencollectie Wikkie ansichtkaarten
Misschien stom om over je eigen ontwerp te zeggen, maar: hoe leuk zijn deze ansichtkaarten? De verjaardagskaart met de taart is mijn favoriet (duh!). Je koopt ze voor €2,50 per stuk (inclusief envelop) of slechts €9.- per vier stuks. Je vindt alle ansichtkaarten hier.

kattencollectie Wikkie notitieblok
Laten we eerlijk zijn: je kunt nooit te veel notitieblokken hebben. Toch? Zelf betrap ik mezelf  er ook op dat ik ze blijf kopen. Maar hé… Ze zijn immers praktisch én zien er leuk uit. Dit ontzettend dikke notitieblok (lees: 149(!) pagina’s) met handige bullets in kattenstijl mag dus niet aan je collectie ontbreken. Je shopt ‘m hier voor €9,95.

kattencollectie Wikkie poster catmaniakattencollectie Wikkie nosy cat
En -zoals gezegd- hebben we ook een heleboel toffe posters. Van A3-formaat als unieke interior piece tot klein formaat om bijvoorbeeld cadeau te doen. De prijzen variëren van €4,95 tot €32,95 – inclusief witte of houten lijst. Je vindt hier alle posters.

Kattencollectie Mok 1 Kattencollectie Mok 2
En… MOKKEN! Ik wilde zó, zó, zó graag een aantal mooie, grote mokken in de collectie. Ze zijn enorm duur om te maken, maar ik ben toch blij dat we het hebben gedaan: met quotes als Make Today Purrrfect en Miaauw! It’s Hot, moet je je dag wel beginnen (of eindigen!) met een lach op je gezicht. Je shopt de mokken voor €12,95 per stuk en kunt ze hier vinden.

Neem snel een kijkje in de webshop voor ál in onze producten. Wat vind jij van onze kattencollectie Wikkie?

Pssst! Nieuwsgierig wat er allemaal aan deze collectie vooraf is gegaan? In deze video deel ik een sfeerimpressie van het proces.

Je vindt Wikkie ook hier…| FACEBOOK * INSTAGRAM



50 reacties


    29 juni 2016

    Aaahw, wat leuk! Als kattengek en papierliefhebber moet ik hier wat van hebben! Ik heb nu al zin om erover te bloggen :)



    29 juni 2016

    Wat ontzettend leuk!! Echt super leuk om cadeau te doen of om lekker zelf te hebben. Ik ben zelf ook een mega kattenliefhebber. Echt heel grappig bedacht!



    29 juni 2016

    Aaah zo tof al die producten! Ik ben zo blij voor jullie


    Amber

    29 juni 2016

    Jammer dat ik absoluut niet van katten houd, ik vind jullie stijl namelijk wel heel leuk!! En natuurlijk dat het van jullie komt is een tof idee :)



    29 juni 2016

    Wat supergaaf! Het ziet er allemaal heel professioneel!



    29 juni 2016

    Heel gaaf om te zien! Onwijs leuke items ook.



    29 juni 2016

    Hallo, nu moet ik dus jullie hele winkel leegkopen hoor ;-) Wat een prachtige collectie zeg. Daar mogen jullie echt gigantisch trots op zijn <3 Ik ga zeker een bestelling plaatsen hihi, alleen welke moet ik nog even over nadenken (anders wordt mijn vriend gek van alle spullen haha). Loving it meis! X



    29 juni 2016

    Superleuk zeg!!! Hele schattige items en ook echt een leuk stijltje. Sowieso een heel origineel idee, tof gedaan :D. Heel veel succes met de verkoop! X



    29 juni 2016

    Wat een verschrikkelijk leuke spullen! Ik ga deze zomer bij vriendinnen in Den Bosch op bezoek en of ze willen of niet ik wil echt even gaan kijken bij het kattencafé naar jullie spulletjes!



    29 juni 2016

    Ik vind dit ZO leuk!! En dat terwijl ik écht een dogperson ben! Het design ziet er zo profi en strak uit. Het notitieblokje is mijn favoriet! Ik kom snel een keertje in de winkel kijken ❤️


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Ja, súperleuk! Dan moeten we meteen even een taartje eten :-)



    29 juni 2016

    Oooooooh het is echt suuuuuuperleuk geworden! Vind de tekenstijl en de vormgeving echt geweldig, heel cute. Jullie handgemaakte visitekaartjes zijn echt mooi ook. Good busy indeed ;-)


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Yay, wat leuk om te horen – dankjewel <3



    29 juni 2016

    Ontzettend gaaf! Echt heel erg leuk voor jullie :D


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Dankjewel :-)!!


    Lonneke

    29 juni 2016

    Heel erg tof!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Dankjewel – echt superleuk om te horen!



    29 juni 2016

    Joh wat leuk, gefeliciteerd!! :D


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Dankjewel, echt superlief :-)!



    29 juni 2016

    Wat gaaf dat jullie de stap gewoon hebben genomen! De collectie ziet er heel leuk uit :)


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Yay, wat leuk om te horen! Dankjewel Daisy :-)



    29 juni 2016

    Wat onwijs leuk! Ik vind dat notitieblokje al helemaal stoer, en misschien ga ik binnenkort nog wel meer bestellen =D


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Ah, súperleuk Vivian – ik ben benieuwd wat je gaat bestellen :-)



    29 juni 2016

    Hoera hoera, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. WIIIEEEHOOO! Zo zo tof :)


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Wiiehooooe dankjewel Melle :-D!



    29 juni 2016

    Wat ontzettend gaaf! Het is dat ik net een lading geld heb uitgegeven aan een nieuw huis, anders was ik meteen jullie webshop gaan leeglopen. Dus, die bestelling komt wel!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Ah, héél begrijpelijk! We hopen dat Wikkie nog láng blijft meegaan, dus we kijken uit naar je (toekomstige) bestelling :-) Succes in je nieuwe huis!



    29 juni 2016

    OMG zo cute :D


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    :-D <3



    29 juni 2016

    Wat ontzettend tof!
    En gewoon dat jullie het allemaal zelf hebben ontworpen.. Wat gaaf! Ja, dit was het wachten wel waard:-)!
    Ik ga zeker even een kijkje nemen in de webshop!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    LEUK! Ik ben benieuwd welke items je het leukste vindt :-)



    29 juni 2016

    Superleuk!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    *whoop*



    30 juni 2016

    Wat leuk dat jullie deze kans kregen! :D


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Ja, écht iets wat we niet konden laten gaan!



    30 juni 2016

    Wat leuk zeg, gefeliciteerd met deze leuke collectie! Ziet er heel erg leuk uit!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Wat leuk om te horen Mariska :-) Dankjewel!



    30 juni 2016

    Ziet er erg leuk uit! liefs


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Thanks :-)



    30 juni 2016

    Hoe vet dat er steeds meer mensen hun dromen achterna jagen? Dit inspireert me (alhoewel ik momenteel zonder dromen zit, maar oke, haha). Mooi, wauw!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Ah, wat lief! Dankjewel <3 Enne, die dromen? Die komen nog wel ;-)



    30 juni 2016

    Wauw wat een gave collectie!
    Zo leuk met die printjes en mooie kleuren.
    Vind vooral de kaartjes en posters erg leuk.


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Ah, wat leuk om te horen :-)!!



    1 juli 2016

    OMG!! Dit is echt te leuk! Het ziet er allemaal echt fantastisch uit!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Wat lief Moniek, dankjewel :-) <3



    3 juli 2016

    Wat ontzettend leuk zeg!! Ik maak zelf ook wel eens kaartjes (ook met katten soms) maar niet zo leuk als dit!! Echt heel leuk!!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Ooo, wat tóf! :-)



    4 juli 2016

    Oh my god. Dit is me dus echt eventjes helemaal ontgaan. Wat ontzettend tof is dit! Ik als kattenliefhebster kan hier alleen maar razend enthousiast over worden. Echt super tof!



    13 juli 2016

    Ah wag ontzettend tof! Ik was de laatste tijd een beetje offline dus nu al je blogs aan het teruglezen maar wat ontzettend gaaf!!
    Heel creatief en leuk en lief getekend!


    Femke - Youniqueblog

    14 juli 2016

    Ah, wat een superleuke reactie! Dankjewel <3