3 favoriete dingen van dit moment - Youniqueblog.nl
09/08/2016


skinny six kookboek chickslovefood

Mag ik ‘m weer inzetten? These are a few of my favorite things! Ik vind het altijd enorm leuk om mijn favorieten met jullie te delen (want: één en al blijheid). Dit keer wil ik met jullie een het fijne Skinny Six-kookboek van Chickslovefood delen, een nieuw item uit onze kattencollectie én mijn -jawel- nieuwe hoepel. Benieuwd?

skinny six kookboek chickslovefood
Het Skinny Six Kookboek van Chickslovefood – Ik ben dól op de recepten van Chickslovefood. Ze zijn zó toegankelijk dat zelfs een anti-keukenprinses als ik ermee uit de voeten kan. Lange tijd is het 5-or-less kookboek dan ook één van mijn favorieten geweest, maar om de één of andere reden hield íéts me altijd tegen om het Skinny Six kookboek te kopen. Misschien omdat ik allergisch ben voor de #healthhype en dit als een verlengstuk hiervan zag. Gelukkig bleek niets minder waar toen ik ‘m laatst eens in een boekhandel doorbladerde. Wat een leuke en -eveneens- toegankelijke recepten. Ik kocht ‘m direct, en deze week staan al twee skinny recepten op de planning om te maken: quinoasalade met rosbief en banana bread met walnoten. Dat klinkt toch fantástisch?

Favoriet 3
Gepersonaliseerde illustratie van je kat(ten) – Zoals jullie misschien al (dan niet) weten is dat we onlangs een héél tof nieuw product aan de webshop hebben toegevoegd: persoonlijke illustraties van je kat(ten). Sinds de lancering hebben we al een aantal aanvragen mogen ontvangen, en afgelopen weekend hebben we de eerste op de post gedaan. Ontmoet: Poelie en Pils. Als de illustratie ons al niet vrolijk genoeg maakte, was daar ook nog de enthousiaste reactie Melissa wiens weekend ‘helemaal gemaakt was’ na ontvangst van haar illustratie. Wil jij ook nou zo’n mooie illustratie van jouw kat(ten) óf deze juist cadeau doen, kijk dan hier voor meer informatie.

Favoriet 2def
Mijn nieuwe (verzwaarde!) hoepel – Zoals jullie weten ben ik dól op hoepelen en word ik alleen al blij met één blik op mijn unicorn hoepel van Hoop-It-Yourself. Echter merkte ik dat ik de laatste tijd steeds langer moest hoepelen om überhaupt nog verschil te zien. Toen vervolgens ook nog bleek dat twee vriendinnen druk in de weer waren met hoepels van 1,5 kilo en 2 kilo, kon ik mezelf natuurlijk niet laten kennen. Ik kocht een verzwaarde hoepel van 2,1 kilo – uiteraard in het roze- en ben vorige week ‘begonnen’. Bij een zware hoepel als deze is het namelijk enorm belangrijk dat je de trainingsduur opbouwt én je mag nooit langer hoepelen dan 20 minuten. Waarschijnlijk voor het geval je ingewanden opeens op een héél andere plek eindigen ;-) Maar hé… Helemaal niet erg. Het is misschien zwaarder dan voorheen, maar ik geniet er nog steeds enorm van.

Hoe gaat het met jullie? Wat zijn jullie favorieten van dit moment?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



15 reacties


    9 augustus 2016

    De kookboeken van ChicksLoveFood zijn heel fijn. Ik heb zo ook maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ze er te weinig bij pak. Net zoals mijn hoepel! Ik heb er één en gebruik hem vrijwel nooit. Daar moet ik iets aan gaan veranderen!



    9 augustus 2016

    Wat een leuke dingen! Die kattenillustraties, helemaal geweldig! Dat kookboek zou ik ook wel willen, klinkt echt heel interessant. En oh, goed dat je een verzwaarde hoepel hebt gekocht, ik ben wel benieuwd naar je ervaringen. Ik zou het misschien ook willen doen :D. X



    9 augustus 2016

    Wat ontzettend leuk zo’n poezen portret :D



    9 augustus 2016

    Leuke favorieten! Toevallig heb ik vorige week ook het skinny six kookboek gekocht en ben er heel blij mee! De scones heb ik al gemaakt en die waren heerlijk!



    9 augustus 2016

    Ik heb ook zo’n verzwaarde hoepel maar dan van 1,5 kilo. Echt heerlijk om dat gewoon even tussendoor te doen :) En jaaa chickslovefood hebben zulke leuke recepten. Ik heb zelf ook het 5-or-less boek en twijfel nog over het skinny six omdat ik toch wat duurdere ingrediënten zag :’) Ben wel benieuwd wat je van de recepten vind ~



    9 augustus 2016

    Ik vind het echt een super cute idee, die illustratie van katten! Ik vind het wel een leuk cadeautje voor mijn zus, maar ze is nog lang niet jarig haha



    9 augustus 2016

    Die gepersonaliseerde illustratie is zo mooi.



    9 augustus 2016

    Erg leuk om te zien!



    9 augustus 2016

    Wat een leuke favorieten! Het katten portret is echt geweldig.



    9 augustus 2016

    Over de ingewanden snap ik! oh ik moet hoelahoepen ook weer oppakken hoor.. te leuk maar vergeet mijn hoop er altijd bij te pakken!


    Marrit

    9 augustus 2016

    Zoooo leuk dat hoepelen! Ik heb ook een hoepel van HIY, maar hoepel eigenlijk nooit meer.. Vaak met de smoes dat binnen te klein is en buiten te koud.



    10 augustus 2016

    Aaah, nu wil ik helemaal een gepersonaliseerde illustratie van onze katten!



    10 augustus 2016

    Zo’n hoepel wil ik ook nog steeds aanschaffen :)



    12 augustus 2016

    Oeh ja, die hoepel heb ik ook! Oppassen voor blauwe plekken de eerste keren, maar die verdwijnen hoor! Ik vind ‘m heel fijn en het is echt een workout!


    Femke - Youniqueblog

    12 augustus 2016

    Oeh, ja ik merk dat deze inderdaad écht wel een stuk pittiger is dan mijn ‘normale’ hoepel van 0,5 kilo. Gelukkig heb ik tot nu toe nog de blauwe plekken kunnen vermijden, maar dat zal vast niet lang duren wanneer ik steeds langer ga hoepelen.