Black Friday: mijn favoriete aankopen mét fijne korting
28/11/2016


black-friday-header
Afgelopen vrijdag was het Black Friday: een begrip in Amerika, en nu eindelijk ook naar Nederland overgewaaid. Een dag waarop winkeliers smijten met korting. Ook winkels als Costes, The Body Shop en Kruidvat deden mee. Toen het óók nog Late Night Shopping in Den Bosch bleek te zijn (lees: alle winkels waren tot 23:00 open) kon ik het uiteraard niet laten om de stad in te gaan. Dit heb ik gekocht!

black friday costes
Costes is één van mijn meest favoriete kledingwinkels. Toen ik hoorde dat ze op Black Friday 30% korting gaven op de gehele collectie, móést ik natuurlijk even langsgaan. Uiteindelijk heb ik niet bijster veel gekocht, maar heb ik wel deze mooie donkergroene trui (€39,95) en minimalistische oorbellen (€7,95) meegenomen voor slechts €33,52. Ook kreeg ik -vanwege Late Night Shopping- een leuke zwarte canvastas mee en een flesje water.

black friday the body shop
Als het op verzorgingsproducten aankomt, zweer ik bij The Body Shop. Mijn favoriete collectie van hen is de Vitamine E-lijn. Echter zijn de producten wel erg prijzig: voor mijn favoriete BB cream betaal je namelijk €19,- en voor de nachtcrème €20. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik om deze reden altijd speciale kortingsacties afwacht. Gelukkig deed The Body Shop ook mee aan Black Friday en gaven ze maar liefst 40%(!) korting op de gehele collectie. Nu rekende ik voor bovenstaande producten ‘slechts’ €46,80 af i.p.v. €78. Hé… Dat scheelt behoorlijk wat.

black friday kruidvat l'oreal
De Kruidvat had op Black Friday een verrassing in petto: ook zij deden namelijk ‘spontaan’ mee aan de kortingsacties, maar dan wel alleen online. Zo gold bijvoorbeeld op heel veel make-up producten 1+1 gratis. Ook L’Oréal deed gelukkig mee aan deze afprijzing, dus dit betekende dat ik mijn favoriete foundation (€14,95, L’Oréal True Match – W5 Golden Beige) en lippotlood (€10,99, 302 bois de rose) extra voordelig kon inslaan.

black friday lace choker shoeby
Wél gekocht op Black Friday, maar niet met korting: deze kanten choker van Shoeby (€6,95). Enkele tijd geleden was ik nog behoorlijk sceptisch ten opzichte van de choker trend (want: die fase had ik in groep 8 wel gehad met mijn ‘tattoo’ chokers). Toch vond ik deze kanten choker te mooi om te laten liggen. Ondanks dat ik dit item niet met Black Friday korting had gekocht, wilde ik ‘m toch even met jullie delen. Snappen jullie wel, hè ;-)?

black friday livera kanten bh lotte cup
Ook geinig: Livera gaf op Black Friday 20% korting op alle zwarte items uit haar collectie. Eigenlijk shop ik nooit lingerie bij Livera -helaas té verwend geworden door Victoria’s Secret- maar toen ik bovenstaande BH in de etalage zag liggen, móést en zou ik ‘m passen. Gelukkig zat de BH erg fijn en kon ik ‘m meenemen voor €31,99 in plaats van €39,99.  Het was helaas erg lastig om dit item mooi te fotograferen, maar je vindt ‘m hier in de webshop. Enne: let ook vooral op de toffe achterkant van deze BH. Score!

Wat vinden jullie van mijn aankopen op Black Friday? Hadden jullie ook iets leuks gekocht?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



13 reacties


    28 november 2016

    Wat een onwijs leuke aankopen! Zo fijn die korting! Alhoewel ik vooral je choker zonder korting heel mooi vind ;)



    28 november 2016

    Oh wow ik wist helemaal niet dat ze bij Costes afgelopen vrijdag zoveel korting hadden. Gemist helaas! De chocker is wel echt heel gaaf, ik vind die dingen zo tof, maar ik denk niet dat het me zou staan. Misschien toch eens eentje passen. ;)



    28 november 2016

    Wat heerlijk om met zoveel korting te kunnen shoppen! Helaas heb ik er toen helemaal niet aan gedacht om de stad in te duiken, maar ik ga het zeker onthouden voor volgend jaar. Die oorbellen van Costes vind ik heel erg mooi!



    28 november 2016

    Leuke aankopen heb je gedaan! X



    28 november 2016

    Die zwarte choker is gaaf, net als die oorbellen!



    28 november 2016

    Leuke dingen heb je gescoord!



    28 november 2016

    Wat en mooie aankopen! Ik heb de Kiko het afgelopen weekend leeg gekocht omdat ze een 6=3 actie hadden. Dus ik heb daar flink ingeslagen!



    28 november 2016

    Wat heb je een mooie aankopen gedaan ik heb bij loavies, annytude, beautybay en easycosmetic wat leuke dingen besteld!



    28 november 2016

    Van The Body Shop heb ik de Shea lip butter en de Vanilla Chai lip balsem én.. ik heb de Sims 4 gekocht met Stadsleven uitbreiding, haha! Die hadden 60% korting ofzo en vond ik wel leuk.



    28 november 2016

    Die kanten choker is gaaf joh!



    28 november 2016

    Je hebt mooie aankopen gedaan!


    Henrieke

    29 november 2016

    Die oorbellen zijn echt prachtig, ik ga ook even een kijkje nemen :)



    1 december 2016

    Die bodyshop Vitamine E is ook echt geweldig ja, ik gebruik hem ook!