Kerstkaarten Wikkie: kittige kerstkaarten voor kattenliefhebbers
10/11/2016


katten kerstkaarten wikkie
Zo, dat is pas een tongbreker. Wie durft? Beter kon ik het echter niet samenvatten. Roy en ik hebben namelijk vorige week al de eerste kerstnummers gedraaid. Waarom? Om volledig in sfeer kerstkaarten voor kattencollectie Wikkie te ontwerpen. Vandaag deel ik met jullie de ontwerpen.

Ben jij ook het type ‘kat uit de (kerst)boom kijken’ als het op je plannen voor de feestdagen aankomt? Deze katten kerstkaarten -mét zilverglans- zijn een goede aanleiding om alvast in de feeststemming te komen. Een welkome verrassing in de brievenbus voor je moeder, oma, beste vriendin of buurvrouw. Roy en ik hebben vier verschillende ontwerpen gemaakt: ‘Snowflake? I thought you said carrot cake‘, ‘Murrry Christmas‘, ‘Oh Christmas Tree‘ en ‘Firewurrrks‘. De kaarten zijn volledig in kerstinten ontworpen (groen! rood! wit!), en zijn afgewerkt met een zilverglans waardoor de kaarten schitteren.

wikkie-kerst

Helaas is de zilverglans héél lastig vast te leggen op beeld. Met behulp van dit gifje kunnen jullie zien wat ik bedoel. Helaas doet dit gifje nog steeds niet voldoende eer aan het glittereffect van deze kaarten, maar jullie snappen nu waarschijnlijk wel het idee. Bovendien ontvang je bij de kerstkaarten bordeauxrode en/of donkerblauwe glitterenveloppen om je kerstkaarten éxtra feestelijk te maken. Ook zijn de achterzijden van de kaarten voorzien van (subtiele) prints en bijpassende doodles om de kaarten nét dat beetje extra te geven, zoals een mini-Wikkie en een vuurpijl.

kerstkaart-8kerstkaart-11
Je adopteert een ‘kittig’ kaartenpakket met 4 kerstkaarten (incl. glitterenveloppen) voor €4,95 en een pakket met 8 katten kerstkaarten voor €9,90 (Dat is nog geen €1,24 per stuk!). Wil je liever een kaart los bestellen voor je kattenbeminnende beste vriendin/collega/buurvrouw? Dat kan voor €1,50 (incl. glitterenvelop). Op alle bestellingen binnen Nederland geldt bovendien dat je boven de €40.- geen verzendkosten hoeft te betalen. Snuffel dus ook even rond voor een leuk cadeautje (of drie) voor onder de kerstboom. Jezelf op een cadeautje trakteren is natuurlijk óók toegestaan ;-)

De Wikkie kerstkaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop en -natuurlijk- bij Kattenparadijs Mispoes in Den Bosch (Orthenstraat 31). Wat vinden jullie van deze katten kerstkaarten?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER23 reacties


  10 november 2016

  Ah wat zijn ze leuk! Het is dat ik zelf mijn kerstkaarten maak (met schaar en papier), maar anders…


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2016

  Oh, wat creatief! Héél leuk :-)  10 november 2016

  oeh wat zijn die kerst kaarten cute zeg!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2016

  Dank je wel :-)!!  10 november 2016

  Wat een superleuke kaarten zeg!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2016

  Wat leuk om te horen, dank je wel :-)!  10 november 2016

  Aah, ze zijn zó leuk! Heel mooi gemaakt. En zo lekker vrolijk ook, I love it. (Helaas verstuur ik dit jaar geen kerstkaarten, anders had ik het wel geweten!)


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2016

  Ah, wat jammer dat je geen kerstkaarten stuurt :-( Dat vind ik zelf juist nou zó leuk!  10 november 2016

  Ik vind ze heel leuk, Femke! Het is dat ik zelf al kerstkaarten heb ontworpen ;)


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2016

  Dank je wel :-) Wat leuk ook dat je zelf kerstkaarten hebt ontworpen, zeg!  10 november 2016

  Ha, wat super leuk! Ik stuur helaas al jaren geen kerstkaarten meer.


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2016

  Nee, dat meen je niet! Ik vind dat juist altijd heel ‘gezellig’ om te doen :-)  10 november 2016

  Aw, zo leuk!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2016

  Dank je wel :-)!!  10 november 2016

  Super leuke kaarten! Helaas zitten wij een beetje krap ivm ons nieuwe huis dit jaar, maar anders had ik ze zeker bij jou besteld! Fun fact: Ik heb zelf ook ooit een eigen kerstkaart ontworpen met een olifant in pastel kleuren, hihi!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2016

  Ah, dat snap ik natuurlijk goed :-) En wat ontzettend tof dat je dit hebt gedaan! Ik ben nu wel nieuwsgierig :-)  11 november 2016

  Wat een super schattige kaarten! :)


  Femke - Youniqueblog

  11 november 2016

  Dank je wel :-)!  11 november 2016

  Ontzettend leuk!


  Femke - Youniqueblog

  11 november 2016

  Thank you :-)!  14 november 2016

  Haha dank je wel. Ik heb de kunstacademie gedaan, dus ik vond dat ik ooit een eigen kerstkaart gemaakt moest hebben. ;) Ik zal eens kijken of ik het via insta kan sturen, dan laat ik het je wel zien. x


  Louka

  5 december 2016

  Hey, ik ben Louka en ik ben een echte kattenliefhebber. Ik heb zelf ook twee katten en vang ook regelmatig straatkittens op. Daarom vind ik jouw kaartjes geweldig, want ook kerst vind ik echt heel leuk en gezellig.
  Je hebt ze echt heel mooi ontworpen, nog veel succes ermee!


  Femke - Youniqueblog

  5 december 2016

  Ah, wat een ontzettend leuke en lieve reactie – dank je wel voor de complimenten :-)