Vrijgezellenfeest van mijn zus: girly bachelorette party
20/03/2017


Vrijgezellenfeest header

Afgelopen zaterdag was het vrijgezellenfeest van mijn zus, en wat was het leuk! Ik vond het een enorme eer om dit te mogen organiseren. Met de vrijbrief van mijn zus om een ‘over the top girly‘ vrijgezellenfeest te organiseren, wist ik als eenhoornliefhebber en aanbidder van de kleur roze natuurlijk wel raad. Kijk je mee?

Vrijgezellenfeest 1
Gelukkig had ik tijdens de voorbereiding van het vrijgezellenfeest hulptroepen aan mijn zijde. Niet alleen had Roy mij in de aanloop ernaartoe enorm geholpen om attributen te knutselen en een filmpje te monteren, ook hielp mijn moeder de dag zelf met het versieren van mijn appartement en stond mijn schoonmoeder aan het culinaire roer. Daar was ook zó ontzettend blij mee! Het had nooit zo goed en mooi kunnen uitpakken zonder hun hulp. Al is het maar vanwege het feit dat mijn schoonmoeder een lange man van straat plukte, omdat we zelf alle drie te klein waren om de slingers op te hangen. Zelfs niet mét keukentrapje (#shortwomenproblems). Oh ja, en Wikkie -wie later nog een knalroze halsbandje met glitters en de tekst ‘I love my auntie’ droeg- hield uiteraard streng toezicht ;-)

Vrijgezellenfeest 2 Vrijgezellenfeest 3 Vrijgezellenfeest 4
Zoals gezegd was het thema van het vrijgezellenfeest ‘over the top girly‘, dus ons appartement was zaterdagavond volledig in het roze gehuld. Van roze slingers en ballonnen tot roze rozen en servies. Oh ja: en héél veel confetti. Uiteraard wel met een knipoog naar de bruiloft. Gezien mijn zus op het strand gaat trouwen, had ik ervoor gekozen om de tafel te versieren met schelpen en had ik een photobooth hoekje gemaakt met trouwgerelateerde props.

Vrijgezellenfeest 6 Vrijgezellenfeest 7
En gezien het Anne’s wens was om voor haar vrijgezellenfeest ‘gewoon gezellig’ iets te eten met haar vriendinnen, was het eten dan ook de hoofdact van de avond. En even: is deze drip cake niet fantástisch? Ik bestelde deze taart bij My Meringue en het was een echte eyecatcher op de eettafel. Omdat er daarnaast een aantal gasten waren met een lactose-intolerantie (hallo!), bestelde ik ook nog een aantal lactosevrije cupcakes in flamingo stijl. Een betere centerpiece op de tafel kon ik me niet wensen.

Vrijgezellenfeest 9

Vrijgezellenfeest 11Vrijgezellenfeest 10
Verder had mijn schoonmoeder gezorgd voor het eten: van zelfgemaakte tonijn- en eiersalades en verse sushi tot een originele pastasalade met carpaccio en versgebakken kipshoarma. Er was echt voor iedereen wat wils en het was heel leuk om te horen enthousiast iedereen over het eten was. Gelukkig konden we na het eten eerst ‘uitbuiken’ met een film die Roy namens de familie voor Anne had gemaakt. Ik had het hele gezin en mijn twee oma’s voor de camera gezet om vragen over Anne en het verloofde stel te beantwoorden. Denk bijvoorbeeld aan vragen als ‘Hoe zou je Anne omschrijven in 3 woorden?’ en ‘Wat is je leukste herinnering aan Anne?’, maar ook ‘Waar denk je dat het verloofde koppel over 10 jaar staat?’. Roy had dit vervolgens gemonteerd tot een héél grappig filmpje van ongeveer 15 minuten, waar we die avond samen om hebben kunnen lachen.

Vrijgezellenfeest 12
Verder hebben we de avond nog een 7 seconds challenge gedaan waarbij gasten binnen 7 seconden opdrachten uit moesten voeren die íéts te maken hadden met Anne (lees: ‘noem 3 sporten op die Anne ooit heeft gedaan’ of ‘Raad Anne’s lievelingsnummer van vroeger na de eerste 7 seconden te hebben beluisterd’), speelden we een customized Stef Stuntpiloot (don’t ask ;-)) en sloten we af met het spel ‘Ik heb nog nooit…’. Maar dan uiteraard: ‘Anne heeft nog nooit…’. De ultieme test om te kijken wie van de gasten Anne het beste kent. Echt ontzettend leuk om te doen. Vooral omdat er ook meteen een heleboel herinneringen werden opgerakeld. Vervolgens zijn we nog met een paar vriendinnen de binnenstad van Den Bosch ingegaan om haar symbolische laatste avond als ‘bachelorette’ te vieren.

De polaroids zullen me er altijd aan blijven herinneren hoe leuk deze avond was. En hé… Anders hebben we altijd nog de roze confetti die ik OVERAL in het appartement terugvind ;-)

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER19 reacties


  20 maart 2017

  Oeh, roze! Dat is ook mijn droom voor een vrijgezellenfeest ooit :) Het klinkt als een heerlijke dag! Wat een leuk idee, die 7 seconds challenge!  20 maart 2017

  Wat superleuk! Als ik zo naar de foto’s kijk zie ik echt dat je aan álles hebt gedacht, tot in de kleinste details. En DIE TAART! :D


  Ingrid

  20 maart 2017

  Dat klinkt als een heerlijk vrijgezellenfeest! Wat mooi zag alles er uit en die taart is fantastisch! Ik begrijp dat je hem zelf niet gegeten hebt, maar ik ben benieuwd hoe de smaak was.


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Hij schijnt hééél lekker te zijn geweest :-)!!  20 maart 2017

  Klinkt als een geweldige avond en wat een mooie foto`s!
  Liefs  20 maart 2017

  Wat een leuk vrijgezellenfeest zeg!  20 maart 2017

  Dat ziet er uit als een superduper leuk feestje!! Leuk georganiseerd !  20 maart 2017

  Wauw! Wat ziet het er allemaal mooi uit zeg! Er is echt tijd in gestoken! Die taart! :o zoo mooi! Die wil iedereen denk ik wel haha


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Ah superleuk dat je ziet dat er zoveel tijd in is gestoken <3 Dit was ook namelijk zeker het geval!  20 maart 2017

  wat een gezellige tafel :D en oehh die taart!  20 maart 2017

  Ik hou dus totaal niet van roze maar vind het er super uitzien! Erg leuke spelletjes die je hebt gedaan! De confetti vind je waarschijnlijk nog terug als jullie gaan verhuizen.


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Hahaha… Daar ben ik ook bang voor :’)  20 maart 2017

  Oh, zo leuk! Heb je ontzettend goed geregeld! Schattig, die cupcakes!  20 maart 2017

  Ah wauw, wat hebben jullie er iets moois van gemaakt! De taart ziet er ook wel ontzettend goed uit!  20 maart 2017

  Klinkt als een super avond ziet er erg leuk uit en die taart.. woahh! hoe tof?!  20 maart 2017

  Oh OMG dat ziet er allemaal zo leuk en lekker uit!  20 maart 2017

  Wat een toffe dag hebben jullie gehad! Ik vind de taart erg mooi.  22 maart 2017

  Dat klonk als een leuke dag! :D Dat van die ‘7 seconds challenge’ vind ik een heel leuk om te doen met vrienden en familie. Je hebt alles trouwens prachtig versierd!


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2017

  Dank je wel :-)!!