Hoofdkantoor van Shoeby: binnenkijken bij het Shoeby Service Center
12/04/2017


hoofdkantoor van shoeby service center werken bij shoeby
Een paar weken geleden kwam vriendin Tedje langs om foto’s te maken van mijn werkplek bij Shoeby voor de website ‘De Werkplek Van‘. Inmiddels werk ik al ruim een jaar bij Shoeby als freelance editor en online coördinator, en ik vond het dan ook maar wat leuk om haar rond te leiden. En ja: nu kunnen jullie ook een kijkje nemen achter de schermen bij het hoofdkantoor van Shoeby en vertel ik meer wat ik zoal op een dag doe.

Als ik aan anderen moet uitleggen wat mijn werkzaamheden bij Shoeby zijn, dan vat ik dit vaak samen met de zin dat ik mezelf bezighoud met  ‘alle creatieve content die op social media te vinden is’. Ik maak de planningen voor het blog en social media, schrijf zelf blogs, maak foto’s voor Instagram en ben bezig met vernieuwingen voor bijvoorbeeld Instagram Stories en andere (nieuwe) platformen. Mijn werkzaamheden zijn dus heel divers, wat het voor mij ook zo aantrekkelijk maakt. Ik mag mijn creativiteit echt de vrije loop laten en ik krijg de mogelijkheid en het vertrouwen om nieuwe dingen te proberen en te ontdekken.

Hoofdkantoor van Shoeby

hoofdkantoor van shoeby service center werken bij shoeby hoofdkantoor van shoeby service center werken bij shoeby hoofdkantoor van shoeby service center werken bij shoeby

Tedje schreef over haar persoonlijke rondleiding: “Als je het hoofdkantoor van Shoeby betreedt, zie je direct wat Shoeby voor bedrijf is. Overal staan paspoppen met de nieuwste en hipste collecties gepresenteerd, er hangen stijlvolle foto’s door het hele gebouw en op heel veel plekken hangen spreuken en motto’s van Shoeby. Daarnaast zie je ook aan de modieuze dames die er rondlopen dat je terechtgekomen bent in een modebedrijf. “Ons kantoor ademt Shoeby, en dat is wel iets dat het bedrijf bijzonder maakt. Het team is hecht en ik heb leuke collega’s. Omdat ik freelancer ben en het grootste gedeelte van de week thuis in mijn eentje aan het werk ben, vind ik het heel leuk om op donderdag en vrijdag tussen vrouwen van mijn leeftijd te werken”, zo zegt Kamps.”

Benieuwd hoe een typische werkdag van mij eruit ziet? Of hoe mijn bureau eruitziet waar ik regelmatig artikelen tik? Je kunt het volledige artikel hier lezen. Als jullie nog vragen hebben, let me know! Vind ik alleen maar leuk om te beantwoorden.

Wat vinden jullie van het hoofdkantoor van Shoeby? Was dit ook zoals jullie het hadden voorgesteld?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER29 reacties


  12 april 2017

  Wat ontzettend leuk dat Tedje je heeft geïnterviewd! Het zijn ook mooie fotos geworden! :))


  Femke - Youniqueblog

  12 april 2017

  Ah, dank je wel :-)!  12 april 2017

  Wat een leuke rubriek ook, en wat lijkt het mij leuk om daar te werken. Je straalt helemaal!


  Femke - Youniqueblog

  12 april 2017

  Wat lief, dank je wel :-)!  12 april 2017

  Wat een leuk artikel is het geworden en ook erg leuk om eens een kijkje achter de schermen te krijgen. Het ziet eruit als een mooi kantoor met zo te horen veel fijne gezelligheid :)


  Femke - Youniqueblog

  12 april 2017

  O, absoluut! Maar het kon natuurlijk ook niet anders in Brabant ;-)  12 april 2017

  Ziet er onwijs gaaf uit!  12 april 2017

  Wat is het een leuk artikel geworden zeg. Super leuk dat Tedje dit heeft gedaan. En Shoeby klinkt echt als een super leuke werkplek zeg! Ik zou daar graag willen werken haha!


  Femke - Youniqueblog

  12 april 2017

  Hé, ik houd je niet tegen ;-)  12 april 2017

  Ik vond het super leuk om een rondleiding te krijgen door het hoofdkantoor van Shoeby! :-)


  Femke - Youniqueblog

  12 april 2017

  Ik vond het ook hééél gezellig :-)! Inclusief sushi + bridesmaids date naderhand, haha.  12 april 2017

  Wat super leuk om te zien waar je werkt! :)


  Femke - Youniqueblog

  12 april 2017

  Werd weleens tijd dat jullie bij mij mochten binnenkijken waar ik werk. Tenminste, zo’n twee dagen per week ;-)  12 april 2017

  Wat een mooi kantoor zeg! Kan me voorstellen dat je er helemaal geïnspireerd van raakt om daar een paar dagen per week te zitten!


  Femke - Youniqueblog

  12 april 2017

  Ooo, zeker! Het is zo leuk :-)  12 april 2017

  Wat een leuke baan heb je! Het ziet er uit alsof je heel veel ruimte hebt om nieuwe dingen te proberen en je creativiteit te uiten. Dankjewel voor deze prachtige foto’s en de nuttige informatie!


  Femke - Youniqueblog

  12 april 2017

  Wat een fijne, enthousiaste reactie. Dank je wel :-)!  12 april 2017

  Zo leuk Femke! Prachtige foto’s ook!


  Femke - Youniqueblog

  12 april 2017

  Ah, dank je wel :-)!  12 april 2017

  Wat ontzettend leuk dat je daar binnen mocht kijken!


  Femke - Youniqueblog

  12 april 2017

  Ik werk bij Shoeby ;-)  12 april 2017

  Wat een mooie foto’s heeft Tedje gemaakt! Ziet eruit ( en klinkt) als een toffe werkplek voor die 2 dagen dat je er werkt! :)  12 april 2017

  Heerlijk dat je zo creatief kunt zijn bij je baan; klinkt echt als een droom om nieuwe dingen te bedenken voor verschillende platformen! Wat sta je overigens superleuk en spontaan op de foto(‘s)! Liefs.  12 april 2017

  Mooie foto’s! Lijkt mij echt een fijne plek om te werken :)  12 april 2017

  Wow wat heb jij een toffe werkplek!  12 april 2017

  Heel erg leuk om dit zo eens te zien.
  Altijd heel inspirerend andere werkplekken en bedrijven vindt ik.
  Leuk interview ook!  12 april 2017

  Wat klinkt je job ontzettend fijn! Goed dat je constant zo creatief bezig kan zijn. Je straat echt op de foto’s!  13 april 2017

  Keileuk om te lezen! Lijkt me een hele toffe baan, helemaal iets voor jou =D  14 april 2017

  Oh, leuk om te zien zeg! Mooie foto’s! Kan me helemaal voorstellen dat je daar met plezier werkt :-) Een inspiratievolle werkplek.