PERSOONLIJK | 7 jaar samen & verhuisweekend -
18/08/2017


Foto: @[174050149348689:ellenvanlent.nl]
“Néé. Zo kun je niet weggaan. IK VERDIEN EEN BETERE HINT”, riep ik Roy na, nadat hij eerder deze week met een beroerde hint op de proppen kwam betreffende mijn anniversary cadeau. Vandaag zijn Roy en ik namelijk zeven jaar samen en hoewel cadeautjes natuurlijk niet het belangrijkste zijn, proberen we dit ieder jaar wel te vieren. Ditmaal extra bijzonder, want dit weekend gaan we ook nog eens officieel veranderen van postcode. 

Ja, je leest het goed: dit weekend gaan we al onze ingepakte spullen in een verhuisbus laden en nemen we afscheid van ons fijne appartement in de binnenstad van Den Bosch. Overigens niet cold turkey, want de sleutel van ons appartement hebben we nog tot 1 september in bezit. Gelukkig maar, want in ons nieuwe huis hebben we voorlopig nog geen keuken (help) én geen internet (HELP!). Mochten we de komende weken dus écht dringend behoefte hebben om te koken (as if) of aan een wi-fi signaal (yes, please!), dan kunnen we ons altijd nog even terugtrekken in ons appartement. En hier meteen een laatste sentimentele blik op werpen.

Wat betreft onze anniversary? Uit de hint ‘als de hangende bladeren oranje zijn, dan zit je in de goede richting’, kon ik traditiegetrouw niet zoveel opmaken. Het plan is om vanavond even ergens uit eten te gaan, al zie ik onszelf uiteindelijk ook wel settelen voor een laatste chillavond in ons appartement. Hoewel dit in realiteit waarschijnlijk ook vies zal tegenvallen. Het merendeel van onze inboedel is inmiddels namelijk al verkocht, waaronder onze bank. Zelfs Wikkie kan niet dienen als tijdelijk substituut voor een zacht kussen, gezien zij de komende weken logeert bij één van mijn beste vriendinnen. Een plek waar ze de aankomende weken waarschijnlijk van meer luxe zal genieten dan ik. De 7 Year Itch? In ons geval het moment dat we onszelf achter de oren krabden toen we beseften wat we onszelf eigenlijk op de hals hebben gehaald. Geen keuken en geen internet. Het zijn misschien #firstworldproblems, maar: doe mij ook zo’n oppasadres.

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Ellen van Lent16 reacties

  Wendy (B)

  18 augustus 2017

  Proficiat!  18 augustus 2017

  Ahhhh leuke dingen allemaal! Alvast gefeliciteerd met jullie 7-jarig samen zijn en veel plezier met verhuizen. Mensen wensen je normaal altijd veel succes, maar hey.. ik vond verhuizen de afgelopen keer best leuk omdat er zo veel mensen bij waren en ik ons nieuwe huis steeds meer ‘huis’ zag worden. Ben benieuwd naar de verrassing die Roy voor je heeft!  18 augustus 2017

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! En zo leuk dat jullie echt overgaan nu! Of nou ja, op het gebrek aan Wifi en een keuken na dan! Heel veel plezier met de verrassing vanavond en succes nog even met alle verhuisperikelen!  18 augustus 2017

  Jaaaaa het is zover! Heel veel success met de verhuizing! Het gesjouw vond ik zelf het minst leuk aan verhuizen, dus hopelijk heb je veel mannen in kunnen zetten. (of veel spinazie eten) ;) Verder natuurlijk super leuk! Heel veel plezier en wat een lastige hint zeg.. ik snap er ook de b*llen niet van haha. Geniet ervan!! Xx  18 augustus 2017

  Zo’n leuke foto van jullie!! Ah spannend, heeel veel succes dit weekend. Gelukkig heb je de sleutel nog, dan kun je langzaam afscheid nemen haha!  18 augustus 2017

  Succes met de verhuizing en gefeliciteerd met jullie 7 jarig jubileum!
  En die verrassing, ik ben eens benieuwd wat het nu uiteindelijk is :D  18 augustus 2017

  Proficiat!  18 augustus 2017

  Gefeliciteerd! Fijne dag vandaag!  18 augustus 2017

  Veel succes met de verhuizing dit weekend! En gefeliciteerd met jullie jubileum!  18 augustus 2017

  Oh wat leuk, samenwonen! Spannend. Ben benieuwd wat de verrassing is haha. Super leuke top heb je trouwens aan op die foto.  18 augustus 2017

  Wat leuk! Gefeliciteerd!  18 augustus 2017

  Whieee wat spannend allemaal! Gefeliciteerd en een fijne dag :D  18 augustus 2017

  Gefeliciteerd! En ik ben wel benieuwd wat voor een cadeau het uiteindelijk is geworden. Succes met de verhuisdingen!  18 augustus 2017

  Gefeliciteerd! En veel plezier vanavond, met wat jullie ook gaan doen. Enne, geen keuken EN geen internet zijn echt wel first world problems! ;-)  18 augustus 2017

  Oh wat leuk. Geniet ervan en ik hoop dat alles snel geregeld is met jullie nieuwe woning. Veel plezier en succes!  19 augustus 2017

  Succes met de verhuizing en natuurlijk van harte gefeliciteerd!