Even bijkletsen: HEMA Blog, Apple Music & NYC -
29/07/2015


Even bijpratn
Op dit moment heb ik zoveel aan mijn hoofd dat ik bijna overloop. Gelukkig zijn het vooral heel veel leuke dingen. Zo ben ik druk bezig met alle voorbereidingen voor mijn trip naar NYC en wordt mijn contract bij HEMA verlengd. En had ik jullie al verteld hoe het zit met mijn werk voor Apple? Lees en huiver. Nee, dat laatste mag je wegdenken.

Misschien heb je de afgelopen tijd helemaal geen verschil gemerkt, of misschien dacht je juist: ‘hè Fem, wat ben je ongezellig.’ Ik ben in ieder geval een stuk minder ‘aanwezig’ geweest online. Hoewel ik mijn best heb gedaan om iedere dag een artikel online te zetten, was al het werk dat daarnaast kwam kijken (reacties beantwoorden, mails beantwoorden, socialmedia updaten etc.) mij gewoon even te veel. Ik ben dan ook met veel verschillende dingen bezig (geweest) die ik graag even met jullie wil bespreken. Te beginnen met mijn werk voor Apple. Eerder liet ik jullie al weten dat ik deze toffe opdrachtgever op mijn cv erbij mocht krabbelen. Ik mocht alleen nog niet verklappen wát ik precies deed. Nou… *tromgeroffel* Ik heb meegeschreven aan de content voor Apple Music! De nieuwe streamingsdienst van Apple waar jullie vast wel íéts van hebben meegekregen. Ik ben stiekem best wel trots dat ik hier deel van mag uitmaken. Of je nou fan bent van Apple of niet: je maakt deel uit van een project op wereldschaal. Dat is an sich al héél leuk.

Ook is mijn contract bij HEMA verlengd. Ik mag me ondertussen al een jaar HEMA Brand Ambassador noemen en ik ben blij dat ik hier sowieso nog een half jaar mag blijven plakken. De HEMA mindset past goed bij me en het voelt dan ook goed om er samen weer een half jaar tegenaan te gaan. Zeker omdat ik mezelf tussen bloggers mag scharen die ík bewonder. Een enorme eer. Daarnaast vind ik het enorm tof dat HEMA heeft toegezegd mij te helpen met een project dat ik aan het opzetten ben voor een goed doel. Een project dat mij enorm aan het hart gaat omdat het gaat om kinderen die ik persoonlijk ken en ze dreigen op straat te worden gezet. Hier zal ik later op terugkomen, maar ik ben nu al ontzettend dankbaar dat HEMA mijn missie actief wil steunen. Een missie waar ook veel tijd in zit.

En dan ben ik ook nog in gesprek met een (nieuw) mediabureau waar ik een onwijs leuke klik mee heb. Hoewel ik niet de ambitie heb om fulltime blogger te worden, ben ik wel bezig met mijn opties te bekijken op de commerciële markt. Ik wil absoluut niet dat mijn blog een lopende banner wordt of een platform voor commerciële crap dat niet bij me past, maar ik zou natuurlijk wel vaker serieuze samenwerkingen aan willen gaan. Zonder dat ik de haren uit mijn hoofd moet trekken om frustrerende mailtjes. Oh. En dan is daar ook nog New York in het vooruitzicht. Hoewel ik absoluut niet van plan ben om volgepland schema te maken, wil ik natuurlijk wel op een rijtje hebben wat mijn opties daar zijn: van freelance-werk en interviewmogelijkheden tot fun events en hotspots die ik moet bezoeken. En natuurlijk héél veel vooruit schrijven voor mijn blog.

Al met al heb ik dus een bomvol schema. Een absoluut luxeprobleem dus ik ben vooral heel (HÉÉL!) erg blij, maar ik vond wel dat ik jullie een verklaring schuldig was. Weet dat ik iedere comment/tweet/reactie/like zie én lees en dat ik jullie daar waanzinnig dankbaar voor ben. Echt. DANKJEWEL! Ja. Dit moest in capslock.



53 reacties


    29 juli 2015

    Gefeliciteerd met al die leuke dingen! Tof wat je allemaal bereikt!



    29 juli 2015

    Wat gaaf dat je mee hebt mogen schrijven met Apple! Echt super vet! En fijn dat je contract bij de HEMA is verlengt! Je doet allemaal leuke dingen :)



    29 juli 2015

    JE VERDIENT HET! <3 Ik vind het allemaal ZO gaaf voor je Fem, je doet het zo geweldig leuk. En Apple, woaaaah :D


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2015

    Ah, wat ontzettend LIEF. Dankjewel voor je geweldige reactie lieve Sophie <3



    29 juli 2015

    Wauw wat geweldig dat het zo fantastisch gaat op werkgebied! Mag je supertrots op zijn! Jaa de mindset van hema is echt heel leuk. De reden dat ik ook zo blij ben met mn stage daar!


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2015

    Oooo, ik wist helemaal niet dat je daar stage loopt! Wat TOF :-) Op welke afdeling?



    29 juli 2015

    Wat een heerlijk positief artikel zeg meis en wat een prachtige dingen gebeuren er in jouw leven: is je ook zo erg gegund en verdient het allemaal dubbel en dwars jij knappe kop ;-) Ik ben heel erg benieuwd naar al jouw ontwikkelingen, maar weet zeker dat jij gaat schitteren (stiekem doe je dat namelijk al hihi). X


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2015

    Ah, wat ben je toch een lieverd! Dankjewel, Deisy. X



    29 juli 2015

    Klinkt goehoed! Zo te horen ben je niet alleen aan het stressen maar ook aan het genieten, dus ik zou zeggen, ga zo door!!! <3



    29 juli 2015

    Woehoee gefeliciteerd! Want ondanks dat je het zo druk hebt is het wel onwijs gaaf allemaal; geniet ervan!
    X Emma



    29 juli 2015

    Wow, Femke, proficiat met al deze leuke dingen die op je pad komen! Apple Music, hoe gaaf dat je daaraan mag meewerken! En dan ook nog werken bij Hema, hoe leuk kan het zijn :D


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2015

    Ja, ik ben ook echt zó blij!



    29 juli 2015

    Waauw, wat een mooie dingen staan er op jouw to-do lijst dezer dagen :D. Apple, Hema, een nieuw mediabureau … awesome! Je doet het super Fem! En oohhh ik ben ZO benieuwd naar hoe het je gaat bevallen in New York, wat een geweldig avontuur! X



    29 juli 2015

    Zoveel toffe dingen zeg! :) Geniet ervan!



    29 juli 2015

    Wat een toffe dingen allemaal, daar mag je zeker trots op zijn! Super om te lezen.


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2015

    Lief, dankjewel <3



    29 juli 2015

    Hé lieve, leuke Fem, ik ben trots op je! :) Je bent een mooi mens! X


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2015

    Dankjewel líeve Shifra! Ik verheug me er nu al op om je volgende week weer te zien. X



    29 juli 2015

    Zo leuk dat je contract bij Hema is verlengd! <3



    29 juli 2015

    Wauw, geweldig wat je allemaal mag doen! En je enthousiasme springt van het scherm af, echt heel erg leuk om te lezen!


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2015

    Yay, leuk om te horen dat mijn enthousiasme overkomt – dit was ook absoluut mijn missie :-)



    29 juli 2015

    Wauw, Femke, wat een leuke dingen! Ik heb echt niks gemerkt van afwezigheid op social media of iets dergelijks! Geniet van al die toffe momenten! Volgens mij zat je echt met een brede glimlach achter je computer! Je verdient het zo hoor! Ik ben zo benieuwd naar je avonturen die je zal beleven in New York en vooral hoe je ze ons allemaal al vertellen. Geweldig, geniet ervan!


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2015

    Wat fijn om te lezen dat mijn enthousiasme overkomt – ik ben ook zó blij! Enne: ik ga zeker al mijn avonturen delen. Ik vind het wel héél spannend hoor ;-)



    29 juli 2015

    Wauw super leuk zeg! Echt gaaf dat je voor Apple mocht werken.

    x



    29 juli 2015

    Wat fijn dat je zoveel leuke dingen hebt nu! Enne, het is niet erg als je af en toe wat minder aanwezig bent, je werk en jijzelf gaan voor toch? Let je wel op met werken in NY? Ik weet niet wat voor visum je neemt, maar op werken op een toeristenvisum staan volgens mij best pittige straffen enzo… ;)

    xx Alex


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2015

    Helemaal eens! En dankjewel voor de waarschuwing, maar dit is (gelukkig) niet op mij van toepassing. Hiervoor verblijf ik te kort in de VS en blijf ik gewoon schrijven voor Nederlandse opdrachtgevers. Alleen vanuit een andere locatie dan ik normaal doe ;-) Toch goed doet je me hierop wijst!



    29 juli 2015

    Wat een fijne nieuwtjes allemaal. Ik vind dat je het allemaal meer dan verdiend! Geniet er dus maar lekker van!



    29 juli 2015

    Wow super gaaf! Ga vooral zo door :)



    29 juli 2015

    Oh wat een tof nieuws allemaal! Dus dát was je aan het uitspoken voor Apple, hihi! Echt super gaaf, you deserve it. Lekker genieten in New York, ik ben meeega benieuwd naar je verhalen!



    29 juli 2015

    Wow! Wat een boel positiviteit!
    Fijn om te lezen dat het allemaal hele coole en leuke dingen zijn waar je mee bezig bent. You can handle it!



    29 juli 2015

    Gaaf allemaal zeg. Heel cool ook dat je meeschrijft aan de content voor Apple Music; ben groot fan, haha. Je doet het super! Ik ben heel benieuwd naar al je fantastische New York verhalen.
    Liefs.



    29 juli 2015

    Proficiat! Dat zijn wel heel leuke dingen, geniet ervan! xxx



    29 juli 2015

    Wauw, super tof allemaal :-)! Ik snap dat je erg blij bent met dit alles.. Heel veel plezier met de voorbereidingen voor NY en dat er maar veel leuks op je pad mag komen :-)!!



    29 juli 2015

    Super leuk! Gefeliciteerd! Wat gaaf!



    29 juli 2015

    Super leuk dat je dit allemaal bereikt, en NY lijkt me echt zo leuk!



    29 juli 2015

    Wauw, gefeliciteerd met alle gave dingen :D Ook super fijn dat jouw contract verlengd is bij Hema!
    Je hebt alles verdiend :)



    29 juli 2015

    Wat een mooie fijne dingen allemaal, gefeliciteerd Femke! Je hebt super leuke dingen in het vooruitzicht.



    29 juli 2015

    Ahhhh zo leuk allemaal! Ik ben trots op je Fem, je doet het zo goed! <3



    29 juli 2015

    Wat een toffe dingen mag jij allemaal meemaken zeg!
    Echt super gaaf dat je hebt meegeholpen aan apple music!



    29 juli 2015

    Dat klinkt allemaal wel super vet en ook zeker dat van Apple Music! Het is inderdaad iets wat op wereldwijde schaal gebruikt gaat worden en wat jij op jouw cv kan zetten :) heel tof!

    Succes met alles, gaat je vast lukken! Je komt in ieder geval ook super enthousiast over!



    29 juli 2015

    Zo cool wat je allemaal al hebt willen doen! Ik loop deze zomer stage bij Flair en ik word meer en meer ook overtuigd van freelancer zijn… zie ik helemaal zitten :-) liefs!


    Femke - Youniqueblog

    30 juli 2015

    Oh, wat ontzettend leuk! Heel veel plezier en succes deze zomer :-)



    29 juli 2015

    Super gaaf dat je dit allemaal bereikt hebt! Ik vind het echt super voor je. :-) Zet’m op!!!



    30 juli 2015

    Wauw wat een mooie kansen heb je weer gehad! Wat schrijven voor apple staat zeker goed op je cv! Hoe ben je daarbij gekomen?


    Femke - Youniqueblog

    30 juli 2015

    Ik was benaderd via LinkedIn – who knew ;-)?



    30 juli 2015

    Zoveel toffe dingen Fem! Goed bezig!


    Femke - Youniqueblog

    30 juli 2015

    Yay, dankjewel!



    30 juli 2015

    Wat leuk allemaal!! Wat heb je dan precies gedaan voor Apple Music?


    Femke - Youniqueblog

    30 juli 2015

    Het meeschrijven aan de teksten van de verschillende playlists ;)



    31 juli 2015

    Wat fijn dat het allemaal zo goed loopt. Je werk bij Apple Music lijkt me erg leuk! En ik geloof dat al je bloglezers het je wel vergeven als je eens een keer wat minder op sociale media plaats, hoor ;)



    5 augustus 2015

    Hoi Femke

    Ik vind het zo ontzettend tof voor jouw, dat je in je werk zo groeit en mooie samenwerkingen heb.. Je reis naar New York. Ik ben zo benieuwd naar je avonturen en artikelen hierover. Heel veel plezier

    Groetjes Annemieke



    1 oktober 2015

    W31ql7 some really interesting information, well written and broadly speaking user pleasant.



    1 oktober 2015

    I simply want to say I am beginner to blogging and truly savored this page. Very likely I’m want to bookmark your blog . You definitely have fabulous posts. Thanks a lot for revealing your web site.