De best gelezen artikelen van 2015 (tot nu toe!) -
21/08/2015


De best gelezen artikelen van 2015 (tot nu toe!)
Niet schrikken. Je hebt niet plotseling een half jaar geskipt. De reden dat ik dit artikel nú al schrijf, is omdat de blogwereld soms namelijk een beetje voelt als de modewereld: one day you’re in, next day you’re out. En dat is jammer, omdat sommige artikelen meer dan one day of fame verdienen. Ik spitte door Google Analytics en verzamelde jullie favoriete posts van afgelopen half jaar. Drumroll, please!

10. Waarom ik niet suf ben als ik geen alcohol drink
Ik drink (vrijwel) nooit alcohol. Niet uit religieuze redenen of om één of andere principekwestie. Gewoon omdat ik niet het gevoel heb dat ik alcohol nodig heb om gezellig te zijn. Toch levert dit soms de vreemdste opmerkingen op in mijn omgeving. De frustratie die dit oplevert, wilde ik gewoon even heel graag van me afschrijven. Wat bleek? Ik ben absoluut niet de enige met dit probleem.

9. Briljante study hacks waar je echt niet zonder kan

Als het even kan wil je natuurlijk het liefst zo min mogelijk tijd besteden aan je studie. Logisch. Ik zette mijn favoriete study hacks op een rijtje, zodat je binnen no time klaar bent met leren. Of tenminste, dat je sneller klaar bent met leren. Geen dank.

8. Geniaal! Zo gaat de batterij van je mobiel écht langer mee
Volgens mij is dit de grootste irritatie onder smartphonegebruikers: de batterij die enórm snel leeg gaat. Ook ik heb last van dit probleem, maar ontdekte een briljante truc om dit tegen te gaan. Je hoeft slechts één enkele instelling te wijzen en de batterij van je mobiel gaat zo’n 30% langer mee. Hé, dat is toch weer een extra YouTube-filmpje kijken bij vertraging.

7. Neem een bak popcorn en aanschouw: mislukte selfies
Narcistisch als het is, neem ik voor mijn blog vele selfies. En ja… Het is vast overbodig om te zeggen dat ze niet allemaal even charmant zijn. De foto’s waarop ik íéts te veel lol had met mezelf deel ik in deze post. Geniet!

6. Bizar! Met deze simpele stap krijg je meer bezoekers
Net als de truc om de batterij van je mobiel langer mee te laten gaan, had ik ook een ingenieuze manier gevonden om meer bezoekers te krijgen. Of beter gezegd: alle bezoekers beter te tracken. Dit heeft alles te maken met een simpele aanpassing in je RSS-feed. Bij mij heeft deze verandering enórm geholpen om meer inzicht te krijgen in het aantal bezoekers.

5. 24 originele dingen die je kan doen als je deze zomer thuis blijft
Ik las op internet dat dit jaar 25% van de Nederlands níét op vakantie gaat. Een behoorlijk aantal. Dit vond ik dan ook een goede reden om een artikel te plaatsen met originele dingen die je kan doen als je deze zomer thuis blijft. Enne: dat zijn er genoeg.

4. Simpele tips om meer bezoekers te krijgen
“Simpele tips om meer bezoekers te krijgen: schrijf een artikel over hoe meer bezoekers te krijgen,” was een gevatte reactie die ik mocht ontvangen op dit artikel. En terecht, want dit artikel scoorde zéér goed in Google Analytics. Dit neem ik jullie ook absoluut niet kwalijk, want natúúrlijk wil iedere blogger weten hoe meer bezoekers te krijgen. En dat is oké.

3. Stiekem heb ik jullie al die tijd voorgelogen
Op internet laat iedereen zijn of haar beste kant zien en tekortkomingen worden in roze glazuur gedipt. Ook ik maak mezelf hier schuldig aan en besloot hier dan ook eerlijk voor uit te komen. Natuurlijk weet ik dat jullie niet dom zijn en je heus wel bewust zijn dat jullie een gefilterde versie van mijn leven krijgen te zien, maar toch vond ik het wel zo eerlijk om dit zwart op wit te noteren.

2. Ik wil naar New York. Alleen.
Zoals ik al in dit artikel omschrijf, ontplofte er zowat een bom toen ik vertelde dat ik in mijn eentje naar New York wilde. Toch was dit voor mij een prima stok achter de deur om deze droom daadwerkelijk waar te maken. And so I did: ik heb geboekt! Op 1 september vertrek ik voor precies een maand naar NYC. Héél spannend.

1. 11 bizarre mails die ik als blogger ontvang
Eén nadeel van het zijn van een blogger? Het afhandelen van de meest bizarre mails met voorstellen van bedrijven. Ik vond het heerlijk om deze frustratie van me af te kunnen schrijven, en het was nóg leuker om te zien hoe jullie konden meesmullen van mijn ‘leed’.

Wat is jullie favoriete artikel? Waarover zouden jullie graag meer op dit blog willen lezen?

Categorie: Overig


19 reacties


    21 augustus 2015

    Oehhh over een dikke week is het al zover en gaat je NYC avontuur beginnen! Ik ben heel benieuwd wat je allemaal gaat doen. De artikelen die je hierboven hebt staan waren ook bij mij zeer favoriet :-)


    Femke - Youniqueblog

    21 augustus 2015

    JA! Ik vind het nu wel spannend hoor ;-) En superleuk om te horen! Altijd fijn om je feedback te horen :-)



    21 augustus 2015

    Haha, die mails waren heel herkenbaar inderdaad! Leuk, zo’n overzichtje van best gelezen posts. Ik vind jouw posts allemaal wel leuk, hoewel ik de Things That Made My Week altijd het grappigste vind! X


    Femke - Youniqueblog

    21 augustus 2015

    Ah echt súperleuk om te horen! Dankjewel voor je fijne feedback, Frauke. X



    21 augustus 2015

    Ik had ze bijna allemaal al gelezen! Super handig dat je deze artikels nog een keer op een rijtje zet!!


    Femke - Youniqueblog

    21 augustus 2015

    Yay, jij bent goed bezig ;-) Ik vond het ook weleens tijd om wat artikelen uit te lichten!



    21 augustus 2015

    Ik vond die op nummer 10 staat eigenlijk de leukste!

    x


    Femke - Youniqueblog

    21 augustus 2015

    Wat leuk om te lezen! Superfijn om feedback te krijgen :-)



    21 augustus 2015

    Leuk overzicht van je beste gelezen artikelen van 2015! Ik vond vooral nummer 1, 4 en 7 de leukste artikelen! Al vind ik je things that made my week de leukste artikelen!


    Femke - Youniqueblog

    21 augustus 2015

    Yay, superleuk om te horen! Dankjewel voor je feedback :-)



    21 augustus 2015

    Leuk overzichtje zo!



    21 augustus 2015

    Ik had ze eigenlijk allemaal al gelezen, maar een paar ga ik nog een keertje lezen. Gewoon die onwijs handige dingen die je super snel vergeet (zoals die van de levensduur van de batterij van je telefoon, die vergat ik te doen, haha.) Net vet leuk dat je hem nu een halfjaar te vroeg doet. Nu blinkt je artikel eruit en staat mijn Bloglovin’ niet dombol met dit soort lijstjes. Slim aangepakt! ;)



    21 augustus 2015

    leuk overzicht! Ik ga nog wat artikelen teruglezen aangezien ik net pas je blog heb ontdekt! Kus



    22 augustus 2015

    Leuk overzichtje! Veel van je artikelen had ik al gelezen, maar sommige heb ik gemist zie ik. Heb ik weer nieuw leesvoer :)



    23 augustus 2015

    Een aantal kende ik er al en ga ze nu gewoon weer opnieuw lezen. Leuk zo’n lijstje!


    Femke - Youniqueblog

    23 augustus 2015

    Yay, superleuk!



    23 augustus 2015

    Leuk om te zien! Waaah, wat komt New York dichtbij! Spannend zeg :) die studie hacks komen overigens handig uit, want ik moet alweer naar school volgende week.. even bekijken dus! X



    30 september 2015

    TfMtRy I really liked your blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.



    1 oktober 2015

    I just want to say I am just beginner to blogging and site-building and honestly enjoyed your web page. Probably I’m likely to bookmark your website . You definitely come with terrific stories. Kudos for revealing your blog.