DIY: Sushi Cupcakes -
13/02/2014


sushi cupcakes
Get ready for the dream team
: sushi cupcakes. Toen ik via Pinterest ontdekte dat deze combi mogelijk was, kon ik niet wachten dit uit te proberen. En dit bleek zelfs verrassend simpel te zijn. Echt! Nieuwsgierig?

Het enige dat je nodig hebt is een mix voor cake, wit suikerstrooisel, zwarte rolfondant, snoepkersjes- en aardbeien. That’s it?! Yep. (1) Het makkelijkste is om één grote cake te bakken, welke je in plakken snijdt. (2) Maak uit deze plakken rondjes: het makkelijkste is natuurlijk als je vormpjes hebt, maar met een mes (en een beetje inzicht) lukt dit ook prima. (3) Snijdt nu reepjes uit de zwarte rolfondant en (4) wikkel deze om het ronde cakeschijfje heen. (5) Smeer wat glazuur (water + poedersuiker) in het midden van de cupcake en (6) strooi het suikersnoepgoed hier overheen. (7) Knip nu het snoepfruit in kleine stukjes en leg deze in het midden. Enjoy!
sushi cupcakes
sushi cupcakes
sushi cupcakes
sushi cupcakes
sushi cupcakes
Wat vinden jullie van deze sushi cupcakes?



1 reactie


    30 september 2015

    UQub1b Wow, amazing weblog format! How lengthy have you ever been blogging for? you make blogging glance easy. The total look of your web site is great, let alone the content!