Nieuwe Webshop: Paper Stories -
30/04/2014


Paper Stories
Heus: ik word echt niet enthousiast van ieder persbericht dat er in mijn inbox druipt. Maar toen ik over Paper Stories las, ging ik meteen wat rechter op mijn bureaustoel zitten. Verkoopt deze shop nou allemaal kleurrijke stationary? Huray!

Eén blik op de homepage van Paper Stories en je wordt meteen helemaal happy. Een videoclip van Katy Perry is er haast niets bij. Van cute notebooks en stempels tot stylish labels en -ja- zelfs confetti: deze webshop heeft alles in huis voor jouw persoonlijke DIY-project. Inspiratie nodig? Dat kan je vinden op Nina’s persoonlijke blog Nina’s Stories. Benieuwd naar mijn eerste Paper Stories-goodies?

Paper Stories
De spulletjes werden geleverd in een schattige papieren verpakking mét een persoonlijk ‘Thank You’-kaart van Nina. Zo’n klein berichtje is (in principe) een kleine moeite, maar laat je bestelling wel meteen meer als een cadeautje aanvoelen. 
Paper Stories
Paper Stories

Het eerste waar mijn oog meteen op viel was het schattige notitieboekje van kraftpapier. Sinds ik een week heb moeten oppassen op twee katers heb ik een plotselinge zwak voor katten gekregen, dus inclusief de quote ‘Life Is Good.’ was dit notitieboekje een schot in de roos. De binnenkant is gelinieerd en geeft je de mogelijkheid een dag of datum in te vullen (superhandig voor een blogplanning!). Zelf ben ik van plan om dit boekje te gebruiken als ik onderweg ben en inspiratie heb voor een artikel. Hij is niet zo groot, dus héél makkelijk om mee te nemen in mijn handtas.

Paper Stories
Paper Stories

Ook zaten deze hot pink masking tape en schattige labels in het pakketje. Hoewel het niet mijn sterkte punt is, vind ik het super leuk om op een creatieve manier cadeautjes in te pakken. Alhoewel je de masking tape natuurlijk ook kan gebruiken om foto’s op te plakken. Of wat dacht je van originele visitekaartjes voor je blog? Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: deze variëren zo tussen de €2,50 en €12,95.

Wat vind jij van Paper Stories?



1 reactie


    30 september 2015

    ecjGGM You made some good points there. I did a search on the subject matter and found most individuals will go along with with your blog.