5 simpele tips om te ontspannen -
25/04/2014


tips om te ontspannen
Hoera! Het is weer vrijdag. Voor sommige van jullie extra leuk, omdat dit meteen het begin van de meivakantie betekent (Ja. Ik ben jaloers!). Geïnspireerd door mijn wekelijkse chillsessie op dinsdagavond, deel ik mijn tips om lekker te ontspannen.

Steek een geurkaarsje aan – Bij mijn laatste bezoek aan de Primark heb ik een aantal geurkaarsen ingeslagen en daar geniet ik nog steeds van. Het eerste wat ik ook doe op een zeldzame vrije avond, is er eentje aansteken. Mijn persoonlijke favoriet? Coconut-vanilla.
Ga iets schaamteloos ‘girly’ doen – Zelf vind ik het heerlijk om een romantische komedie of een serie a la Sex and the City op te zetten (want: no way dat mijn vriend dat met me gaat kijken). En dan hardop kunnen lachen om Samantha’s one liners als “I’m a try-sexual. I’ll try anything once.”
Neems eens de tijd om écht eens iets te lezen – Niet tussen de bedrijven door in de trein of tijdens college (Yep. I did that.), maar gewoon lekker op de bank. Zelf lees ik graag ter ontspanning een tijdschrift, maar ik ben sinds kort begonnen met de roman ‘De man die naar Auschwitz wilde’. Geen luchtig leesvoer, maar wel fijn om je eens in te verdiepen.
Eet alles wat je maar wilt Yep. Guilty again. Als ik weet dat ik een relaxe avond voor de boeg heb, trakteer ik mezelf graag op mini-frietjes of een reep chocolade. Al voldoet in principe alles met héél veel zout of E-nummers ;-).
Doe een dansje op je favoriete tracks – Oké het wordt nu een beetje een blog of shame, maar…dit doe ik dus ook graag. Niets is meer ontspannend dan een beetje beweging. En als dit betekent mijn ‘booty’ shaken op één van de honderden foute tracks op mijn iPod (“Damn. I feel like a woman”) dan doe ik dit graag.

Wat zijn jouw tips om te relaxen?1 reactie


    30 september 2015

    CkhuNw your posts more, pop! Your content is excellent but with pics and videos, this site could definitely be one of the best