5 leuke dingen om te doen in de vakantie -
16/07/2014


leuke dingen om te doen in de vakantie

Hoewel de vakantie nog maar nét is begonnen, sluipt de verveling er natuurlijk al snel in. Na een welverdiende uitslaapsessie, home made tosti en je dagelijkse social media-roll, rest er nog maar één vraag: wat nu? Dit zijn vijf leuke dingen om te doen in de vakantie.

Je favoriete serie kijken tot middernacht (en later!)
Waar je tijdens je school/werkdagen jezelf nog moest wegslepen bij de DVD-speler/Netflix/Sidereel, mag je nu schaamteloos klikken op ‘Next Episode’. Beter nog: lag er niet een onaangebroken pak Oreo-koekjes in de voorraadkast? Uhu. Nu niet meer.

Geef toe aan al je guilty pleasures
Bloggen, vijf verschillende families stichten tijdens een potje Sims en tientallen YouTube-tutorials uitproberen (die visgraat gaat je nu ein-de-lijk lukken). Jawel. Zelfs eindeloos het ‘Beatyblogtopic‘ lezen op het ELLEgirl-forum is nu toegestaan. Geniet ervan!

Slaapfeestje houden
Natuurlijk ga je deze zomervakantie niet compleet in isolement doorbrengen (nee: Flappy Bird telt niet mee als een +1). Vervang je snapchat-avonden met vriendinnen voor een échte date: pyjama party! Natuurlijk zijn alleen films met a) Ryan Gosling, b) Channing Tatum en c) Liam Hemsworth (sorry, persoonlijke favoriet) toegestaan. Even deze awesome uitnodigingen op de post doen en jij bent helemaal klaar voor een old fashioned slaapfeestje. Confetti ijsblokjes, anyone?

Geef je kledingkast een make-over
Kortom: dump die grijze trui die je jaren geleden in de sale hebt gekocht en sindsdien slechts één keer hebt gedragen. Grijp de vakantie aan om je garderobe nieuw leven in te blazen. Pin je favoriete looks en ontdek wat jouw aantrekt aan die outfits. Vind je vooral kleurrijke outfits mooi? Dan kun je vast een hele hoop zwarte items weggooien (of vooruit: op de reserveplank). Zit je je vooral te vergapen aan allerlei minimalistische outfits? Dan is die bloemetjesbroek nu écht verleden tijd. DOEI!

Maak een Vision Board voor het nieuwe jaar
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar voor mij voelt altijd de eerste dag na de zomervakantie als een nieuw begin. Vergeet dus je voornemens van 1 januari -als je dat al niet gedaan- en creëer een nieuwe visie voor het nieuwe jaar: een Vision Board. Pak wat oude tijdschriften erbij (of snuffel rond op We Heart It en Pinterest) en knip alles uit wat symbool staat voor de wensen van jouw nieuwe jaar. Go crazy! Voor mij zijn er ook al eerder dromen uitgekomen, dan verwacht…

Wat is jouw ultieme (anti-verveel) vakantietip?

 

Nog meer budget vakantietips? Ren dan snel naar de winkel voor de nieuwste Cosmopolitan en blader naar pagina 54. Met een budget van €150,- zit jij deze vakantie (bruin)gebakken. Mits je niet wordt betrapt op skinny dippen dan.

 



0 reacties