Internet A B C - Nenz, Chapter Friday en mijn vriendje
17/10/2014


Internet A B C

Ik spendeer dagelijks vele uurtjes op het world wide web. Als het niet voor mijn blog is, dan is het wel voor school of mijn werk. Of natuurlijk gewoon voor de lol. Welke sites er bovenaan mijn virtuele favorietenlijst staan? Ik laat het zien in mijn Internet A B C.


A – AnneSolveig.nl. We hebben elkaar nog maar één keer ‘in het echt’ gezien en toch heb ik het gevoel dat ik haar al jaren ken. De blog van Alyssa is ook echt fan-tas-tisch.

B – Om saaie zaken als Blogger en Bloglovin’ te skippen: ByDagmarValerie.nl. Voor je dagelijkse shot aan positiviteit en happiness is de blog van lieve Dagmar een absolute must-visit. Ook ben ik zwaar fan van BonBien.nl.

C Cosmopolitan.nl. Heerlijk vind ik het om die grappige lijstjes te lezen én natuurlijk zelf  te schrijven. Ook ChapterFriday.com is een blog die ik regelmatig bezoek, altijd inspirerend om te lezen.

D – Dat is zonder twijfel één van mijn nieuwste online vondsten: DesignEatRepeat.com. Ik ben dol op de happy printables en vrolijke DIY’s van Melissa.

E – Ooo, ga ik dit hardop zeggen? Dat is ELLEgirl.nl. Of specifieker: het ELLEgirl-forum met het ‘Beatyblogtopic‘ als mijn online roddelblad om (bijna) schaamteloos mee te lurken. Mijn ultieme guilty pleasure.

F – Facebook, Duh. Maar ook breng ik nog regelmatig een bezoekje aan Fashionista.nl. Zo leuk om de blogs van de andere Angels te lezen.

G – GOOGLE! Echt. Ik zou niet zonder kunnen.

H – …is van HEMA! Als kersverse Brand Ambassador neem ik natuurlijk regelmatig een kijkje in de webshop. Oh. En ik word ook altijd zó blij van de blog HareMaristeit.nl.

I – Nog niet zo heel lang geleden ontdekt, maar zwáár fan: IkBenIrisNiet.nl. Gewoon omdat ik Iris een heel leuke meid vind. En Bunny von D natuurlijk.

J – Don’t be fooled by the rocks that I’ve got, I’m still, I’m stillJennieFromTheBlog.com. Ik hou niet van sporten, kan niet longboarden en heb de ballen verstand van mode – toch ben ik een fanatieke bezoeker van Jennie’s blog. Ze is zo leuk!

K – KittehsCupcakes.nl – De blog van Larissa en Tara is superveelzijdig, waardoor het iedere dag een kleine surprise party is om hun blog te bezoeken.

L – Lonneke maakt echt bizar mooie foto’s. Dit alleen is al reden genoeg om regelmatig een bezoekje te brengen aan haar blog Lnnk.nl. Ook de blog van mijn lieve vriendin slash collega Carlijn LifestyleLetter.nl, bezoek ik altijd met héél veel plezier.

M – Als ik één blogvoorspelling mag doen, is het dat MintsAndMangos.nl van Sophie groots gaat worden. Prachtige foto’s, goed geschreven én een hele leuke meid. Zover ik dat virtueel kan beoordelen ;-) Ook MissMurphy.nl is wat mij betreft een blijvertje.

N – Nenz.net is echt mijn grote voorbeeld. Ik denk dat Nancy één van de belangrijkste redenen is geweest waarom ik ook een blog wilde starten.

O – Oh my god. Geen enkele blog die ik volg begint met deze letter.

P – …van de ultieme DIY blog: P.S. I Made This. Need I say more?!

Q – Jarenlang volgde ik Jamie’s Blog, toen ze een paar maanden geleden dit omzette in het ‘fashionable powervrouwen’-platform QUARTER Magazine. Alleen al een lust voor het oog om rond te ‘bladeren’.

R – Dat is het online portfolio van mijn vriend: RoyVanSchijndel.com. Vooruit de site is hier en daar nog een beetje ‘under construction’, maar ik ben nu al dodelijk jaloers op zijn lay-out.

S – Seventeen.com. Ik ben dol op tijdschriften, maar om iedere keer een Amerikaans exemplaar te kopen is een ware aanslag op mijn portemonnee. Gelukkig kan ik het zo een beetje compenseren ;-)

T – Tweet, tweet! Volgen jullie me al op Twitter? Ook ben ik zwaar fan van TheLifeFactory.be. Arne en Frauke maken de allerleukste DIY’s en de meest prachtige foto’s. Daar word ik echt zó blij van!

U – UvT.nl. Hopelijk mag ik mezelf vanaf februari Master of Science noemen. Als dát niet fancy klinkt…

V – Eén van de leukste beautybloggers in town: VeraCamilla.nl.

W – Ik kan werkelijk uren (vooruit: minutenlang) rondstruinen en plaatjes ‘hearten‘ op WeHeartIt.com. Zoveel. Mooie. Plaatjes. ARGH!

X – ERM?!

Y – De ultieme arrogantie: YouniqueBlog.nl komt toch echt bovenaan het suggestiebalkje tevoorschijn als ik ‘Y’ intik. Opgevolgd door -uiteraard- YouTube.com. Kunnen jullie het me vergeven?

Z – Ik hoorde pas voor het eerst van ZilverBlauw.nl bij de meeting op het hoofdkantoor van HEMA, maar ik was meteen fan. Ik hoop ooit ook zulke mooie foto’s te kunnen maken. Echt. *jawdrop*

Welke blogs staan in jullie favoriete Internet A B C?

Categorie: Overig
Tags: ,


0 reacties