- Femke Kamps - Persoonlijke blog
14/02/2019


feelgood films netflix filmtips valentijnsdag

Als je je browser hebt geopend, is het je vast niet ontgaan dat het vandaag Valentijnsdag is. En ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik hier niet zoveel mee heb. Waar ik dan wèl veel mee heb? Fijne feelgood films. Voor mij zijn dit films met een snufje romantiek, maar vooral héél veel humor. Leuk om te zien of je nu wel óf geen relatie hebt. In dit artikel vind je 7 fijne feelgood films om op Valentijnsdag te kijken. 

12/02/2019


huskytocht limburg lowland pack ervaring

Ik heb altijd al iets met dieren gehad. Vroeger knuffelde ik met de gepensioneerde politiehond waar mijn vriendinnen bang voor waren, stond ik in Oostenrijk zo op een berg een schaap te aaien en kan de aanblik van Wikkie en Nox mij direct opbeuren. Een uitje met dieren is voor mij dan ook de ultieme blijmaker. In dit artikel deel ik een aantal favorieten: van geitenyoga tot huskytocht door de Limburgse bossen.

10/02/2019


soms is te veel geven ook nemen

Een coach vertelde mij alweer enkele jaren geleden dat ik goed ben in het presenteren van mijn gevoelens. Als in: ik weet heel goed te vertellen hoe ik me voel, maar echt het potje met emoties openen… Nou, nee. Toen ik me hiervan bewust werd, zag ik het ook steeds vaker in mijn omgeving. Mensen die een kleurrijke omschrijving wisten te geven van hun potje verdriet, maar anderen niet met hun échte emoties wilden belasten. Zonde, want soms is te veel geven óók nemen.