- Femke Kamps - Persoonlijk blog
09/10/2019


alicante spanje vakantie tips

Eind september vertrokken Roy en ik naar mijn schoonouders in Spanje. Het was inmiddels alweer een jaar geleden dat we op vakantie waren geweest, dus het is vast overbodig om te zeggen dat we er behoorlijk aan toe waren. Tijdens ons bezoek bezochten we o.a. Alicante, Altea en Elche. Tijd voor een korte terugblik!

01/10/2019


profit first methode percentages ervaring profit first hoe dianne habraken DH finance femke kamps

Ik durf best hardop te zeggen dat ik iemand ben die goed met haar geld omgaat. Volgens mijn eigen standaarden dan. Ik ben geen impulsieve spender, spaar graag en ben al actief bezig met een potje voor de toekomst. Maar hoe zorgvuldig ik ook met mijn geld omga, toch merkte ik dat het soms lastig was het overzicht te bewaren. Tot ik kennis maakte met Profit First.

23/09/2019


out of office

Doei, arrivederci en -mijn favoriete afscheidsgroet- auf wiederschnitzel, want je girl is officieel out of office. Als je dit leest ben ik (als het goed is) heerlijk aan het vertoeven bij mijn schoonouders in Spanje. Die vakantie is méér dan welkom, want het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Roy en ik op vakantie gingen. En dan heb ik nog niet eens gesproken over die bomvolle agenda na terugkomst. Ik praat jullie even bij!