Mijn eigen rubriek, doe-tips en...orgasmes? -
15/10/2014


Yihaa! Deze maand zijn er weer een aantal artikelen van yours sincerely in Cosmopolitan en Fashionista verschenen. Van een artikel over hoe jezelf gezonde gewoontes aan te leren (fantástisch nieuws: je hoeft niet te sporten als je je daar niet beter door voelt) tot een heuse verzamelproductie van allerlei orgasmes. Ja, echt.

Een bezoek aan café Kattenkopjes, je booty shaken bij Enrique Iglesias of een heuse ‘dropping’ houden met vriendinnen – voor Fashionista mocht ik deze maand een winter doe-lijstje samenstellen. Het moge duidelijk zijn: ik verveel me nooit. Ook heb ik súperleuk nieuws *tromgeroffel*: vanaf deze maand heb ik mijn eigen vaste rubriek in Fashionista! Terwijl Dr. Love lezeressen iedere maand deskundig advies geeft, mag ik daarnaast twee pagina’s invullen met een onderwerp dat te maken heeft met de liefde, seks, vriendschap of gezondheid. Mijn debuut maakte met een artikel over blaasontsteking (Tja, als íémand alle ins and outs weet…) en de verschillende orgasmes die het proberen waard zijn (#bootycall).

Ook dompelde ik mezelf onder in de wereld van een gezonde lifestyle voor Cosmopolitan. Hoe meet je jezelf gezonde gewoontes aan zonder hier meer tijd aan kwijt te zijn? En is het oké om níét te sporten als je hier eigenlijk helemaal geen zin in hebt? De verrassende antwoorden lees je deze maand in de beauty special met de stunning Blake Lively op de cover.

Hebben jullie de Fashionista en Cosmopolitan al op je salontafel prijken?



0 reacties