Alpro Almond Dark Choco: "Hoe smaakt chocolademelk?"
14/11/2014


Alpro Almond Dark Choco

Het is misschien één van de vreemdste vragen die ik ooit heb gesteld. En dat wil wat zeggen. Toen ik deze vraag afschoot op mijn vriend, kon hij dan ook alleen maar heel verbaasd kijken: “Erm… Heb je dat nog nooit geproefd dan?” Nou, nee. Want ik ben al járenlang allergisch voor lactose en sojamelk. Maar afgelopen week heb ik het voor het eerst kunnen proeven dankzij Alpro Almond Dark Choco.


Schrik niet: dit omvatte geen cru schouwspel waarin ik half van mijn stokje ging of de chocolademelk vluchtig moest uitspuwen. Sinds de komst van Alpro Dark Choco (€2,29) kan ik nu namelijk ook vrolijk meebabbelen over mini-marshmallows in warme chocolademelk en chocoladesnorren. Deze nieuwe drank is namelijk een plantaardige drink en van nature lactosevrij. Extra plus: het zit ook bomvol Vitamine E.

Daar ging ik dan: mijn eerste slok chocolademelk. Misschien raar om te zeggen, maar: het was zó vreemd om te drinken. De laatste keer dat ik melk dronk, kan ik me niet eens herinneren dus om ineens een heel glas te drinken was een bijzondere ervaring. Maar hé: wat is het lekker! En ik ben er ook gewoon écht niet ziek van geworden. Ik ben nu dus echt helemaal hooked. Dat wordt dit najaar een flink aantal tripjes maken naar de magnetron en zak met marshmallows.

Alpro Almond Dark Choco
Alpro Almond Dark Choco
Houden jullie ook zo van chocolademelk? Zouden jullie Alpro Almond Dark Choco willen proberen?



1 reactie

    Regginaa

    27 januari 2020

    Verbazingwekkend was het! Ik probeerde deze ‘chocolade melk’ een tijdje geleden. En ik was sceptisch want tja amandel drinken?? En in combinatie met chocola? Nouja geprobeerd dus en het smaakt naar ‘echte’ chocomelk. Vaak gekocht dus! Soms had je wel een beetje een nasmaakje van soja. Maar verder prima. Jammer genoeg verkochten ze het hier in de buurt maar in 1 winkel. En helemaal jammer is dat het al een lange tijd terug uit het assortiment was gehaald. Kan het nergens meer vinden.