Things that made my week...#136 -
15/11/2014


Zijn jullie weer klaar voor een verse dosis bizarre situaties en blonde opmerkingen? Deze week bleek mijn banaan een gewilde snack tegen de eerste Carnavals-kriebels, kregen mijn vriend en ik de taak om op een puppy te passen en waren een collega en ik bang dat we werden ontvoerd.

  • Vlak voor mijn presentatie aan een volle collegezaal (in het Engels!) al knabbelend op een banaan, terwijl Vriendin 2 naast me druk (en lichtelijk gefrustreerd) door alle gezellige Carnavals-kiekjes op Facebook aan het scrollen is. Vriendin 1: “Een banaan heeft een ontspannende werking, hè?” Ik: “Klopt, het is een magnesium-bommetje.” Vriendin 2: “GEEF MIJ NU DIE BANAAN! Ik kan niet tegen al deze gezellige foto’s…”
  • Collega 1 die ‘klaagt’ dat iedereen haar altijd zo’n ‘stadsmeisje’ vindt, om vervolgens vijf minuten later te zeggen: “Als ik langs drie bomen moet fietsen, ben ik al bang dat er iemand achter zit.” Collega 2: “En jij vraagt je nog af waarom mensen jou een stadsmeisje vinden?”
  • Mijn schoonzus die van haar vriend een té schattige Franse Bulldog heeft gekregen: “Willen jullie even op Buddy passen als wij boven zijn?” Vriend en ik: “Sure!” Mijn vriend -één plas op de houten vloer en poepsessie op het kussen van de andere hond- later: “We nemen een kat!”
  • Op 12 november al met een megadikke trui rondlopen en het nog steeds koud hebben. Hoe ga ik de winter ooit overleven?!
  • Mijn schoonvader die in de keuken met een aantal anderen zijn accordeon skills aan het bijschaven is (lees: Calm After The Storm zo’n 10 keer achter elkaar). Vriend in de woonkamer: “Ik word gék van die kút-accordeon” Wanneer de repetitie precies na die opmerking stilvalt. #timing
  • Als een collega en ik aan het werk zijn aan een tafel, waar om de haverklap mensen gratis spullen mee(-mogen-)nemen. Collega met een paniekblik: “Straks worden wij ook nog meegenomen!”
  • Mijn ouders die aan het overleggen zijn om tijdens de kerst op vakantie te gaan. Vader: “Echt, dat is hartstikke leuk!” Moeder: “Helemaal niet. De laatste keer dat we dit hebben gedaan, was je steeds Eefje Wentelteefje aan het spelen.”
  • Willen jullie nog even héél hard voor me duimen? Het interview met Demi Lovato -die aanstaande dinsdag in Nederland is- is bíjna rond. BIJ-NA!

Wat is jullie favoriete hoogtepunt?

Categorie: Personal


0 reacties